- 8 Eylül 2021
- 1.371
- 568
- 73
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
kusura bakmada öncesinde bilmiyor olabilirsin tamam ama öğrendikten sonra bir tekmede sen atacaktın ki aklı başına gelsin senin suçun tam olarak bu. ama sen zafer kazanmış gibi mutlu oldun muhtemelen. çünkü adam seni seçti sandın ama kaybeden de sensin kazanan diğer kadın. gururunu haysiyetini ve yepyeni bir hayatı kazandı. sen ömür boyu bir vicdan da kalacaksın ve o adamın tüm çevresi akrabaları her olumsuzlukta seni sorumlu tutacak. inan böyle yaşanmaz yol yakınken dön bu sevdadan çünkü bir süre sonra o sevda da bitecekbenim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
Hafızana hayranım Katip, sayende beğeni bildirimleri ile Emel’i yine hatırladım.Bi tanesi gerine gerine sevgilim bana Serdivan'dan ev aldı diyodu,yasminsay arkadaşımız muhiti biliyomuş Sakaryalı olduğu için, dedi ki Serdivan zaten metres yuvası oldu, normal insanlar da evini satıp kurtulmaya bakıyor diye, öyle böyle gümlemedik.
Adamın karısının adı Emel değil miydi ya, Melda kendi adı mıydı ben hep karıştırdım.Hafızana hayranım Katip, sayende beğeni bildirimleri ile Emel’i yine hatırladım.
yukarıya konuya ilk mesajımı ekledim.
konu sahibesinin akılsız olması adamın sübyancı sapık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
çok seviyor kopamıyorsa evlensin görsün gününü.
yani bir yuvanın yıkılmasına sebep olmuşsun bir de vazgeçemedim diyosun . Yazık valla aşkımdan ölsem evli bir adamın peşine gitmezdim . Ayrıca maalesef seninle karısını aldatan sana da aynısını yapmayacak mı sanıyorsun .Adamın karaktersizliği de ortada yani . Nasıl güveneceksin mesela güven olmayan bir evliliği nasıl yürüteceksin .çok vicdan azabı çekiyorum açıkçası istemeden yaşattığımı yaşarım diye ama vazgeçemiyorum da malesed
Yok, anlı şanlı nişan yapan tescilli metresimizin adı Emel’miş. Konuyu tekrar okudum bildirimler sayesinde.Adamın karısının adı Emel değil miydi ya, Melda kendi adı mıydı ben hep karıştırdım.
Ha hatırladım Meldacı olduydukYok, anlı şanlı nişan yapan tescilli metresimizin adı Emel’miş. Konuyu tekrar okudum bildirimler sayesinde.
Meral imiş nikahlı eş kişisi.Ha hatırladım Meldacı olduyduk
Hayatta ilki degil de sonu olmak da onemli degilmiHiç bişeyin ilki siz olamayacaksınız :) bence yeterli bş sebep 1. 2. Adamın önceliği cocuk olacak. Eskı esıyle hep görüşecek konusacak cocuk ıcın sözde yersen. Burda coook konu var araştır oku iyi düşün hem bekarsın erkek mi bitti. Neyse kınamıyım
Adamın şeyi altından falansa KatipÇocuk yapmaya çalışmış bastıbacak haliyle, hiç de masum değil, tam bir sinsi.
Ay o yaşta ne gereksiz gerçekten ya ne işin var dışarda neler var neler bununla çocuğu olduğu için bile evlenme hadi yaşın 40 olur çocuklu olursun seversin o da çocuklu olur ayrılmıştır bişey diyemem ne gerek var ya milletin çocuğu eski karısı birde bekarsin ay çok mantıksızHade sübyancı konu sahibi artı 22 yaşında ve her şeyin farkında olmasına devam ediyor. Gerekçesi ise coooğ seviyormuş, kopamıyormuş.
Bence daha fazla linç yememek için yalan söylüyorsunuz internet bile araştırmak için elinin altındabenim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
AhahaaEsiyle manevi ve cinsel hiçbir bağı olmamasına rağmen inatla boşanmayan kadınlar başlığını okuyor şimdi de. İnşallah o adamın karısı donuna kadar alır da bok gibi kalırsınız ortada
Ailesi Allah'tan tutucu, yoksa düşün yaniBazı kızlarda sapık zihniyetli ve böyle adamları buluyorlar. Konu sahibi de sapık zihniyetli maalesef. Baksanıza evlenmeden hamile kalmaya çalışıyor. Umarım bu adamla evlenir de ikisi de iyi insanlara bulaşmaz.
Son olacağına ınanıyorsun yani hsıdjjss bu daha komık hajsjsj bide göz kırpiyo hahsjahahaHayatta ilki degil de sonu olmak da onemli degilmibu gibi konularda son olmak onemli hatta
Cocuk icin dediklerinize katiliyorum
Son olacağına ınanıyorsun yani hsıdjjss bu daha komık hajsjsj bide göz kırpiyo hahsjahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?