bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
kusura bakmada öncesinde bilmiyor olabilirsin tamam ama öğrendikten sonra bir tekmede sen atacaktın ki aklı başına gelsin senin suçun tam olarak bu. ama sen zafer kazanmış gibi mutlu oldun muhtemelen. çünkü adam seni seçti sandın ama kaybeden de sensin kazanan diğer kadın. gururunu haysiyetini ve yepyeni bir hayatı kazandı. sen ömür boyu bir vicdan da kalacaksın ve o adamın tüm çevresi akrabaları her olumsuzlukta seni sorumlu tutacak. inan böyle yaşanmaz yol yakınken dön bu sevdadan çünkü bir süre sonra o sevda da bitecek

Hafızana hayranım Katip, sayende beğeni bildirimleri ile Emel’i yine hatırladım.

yukarıya konuya ilk mesajımı ekledim.
konu sahibesinin akılsız olması adamın sübyancı sapık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
çok seviyor kopamıyorsa evlensin görsün gününü.

Bazı kızlarda sapık zihniyetli ve böyle adamları buluyorlar. Konu sahibi de sapık zihniyetli maalesef. Baksanıza evlenmeden hamile kalmaya çalışıyor. Umarım bu adamla evlenir de ikisi de iyi insanlara bulaşmaz.

çok vicdan azabı çekiyorum açıkçası istemeden yaşattığımı yaşarım diye ama vazgeçemiyorum da malesed
yani bir yuvanın yıkılmasına sebep olmuşsun bir de vazgeçemedim diyosun . Yazık valla aşkımdan ölsem evli bir adamın peşine gitmezdim . Ayrıca maalesef seninle karısını aldatan sana da aynısını yapmayacak mı sanıyorsun .Adamın karaktersizliği de ortada yani . Nasıl güveneceksin mesela güven olmayan bir evliliği nasıl yürüteceksin .

Hem yuva yıkmışsın hem de burda 2. eşi olmak zor olur mu diyosun .

Ben ve eşimin ikimizin de 2. evlilikleri ama biz kimsenin yuvasını yıkmadığımız için bize zor değil . Ama sen bu gerçekle yaşamak zorundasın . Allah ıslah etsin sizi .

O kadıncağıza neler yaşattığınızı da aynısını yaşamadan anlayamayacaksınız .

Aman kimse linç yiyeceği böyle konuyu acarmi bile bile buraya konularda baya bı renklendi valla bide küçük yaş aldatılan eş çocuk masallah Tam linç sinir zıplatma herşey mevcut konuda .Neyse lanet olsun yapıp çıkayım ben zira Allah akıl fikir versin gel bomba gibi aç konuyu birde burada ben normal bir durum sandım Karismiyorum varsa öyle bir durum hayal gücü değilse şayet genç sen konu sahibi ne derdin var ya dert mi lazım sonra böyle dandik evliliğin bitme sebebi olursun ayrıl bu heriften bu zaten bulur evlenir birini sen olmazsin o olur gözü dışarda adamı kimse tutamaz evlilik içinde bunlarin karı koca birbirini aldatan. bosanmayan dışarıya evli imajı çizip açık ilişki yaşıyan versiyonları bile var . bizim bildiğimiz gibi değil her evlilik Dünyada neler var neler çık bu denklemden yaşın küçük sana nasihatim bu evlilikleri zaten sen olmasanda biterdi o koca olacak herifte düzgün dursaydi sana gelene kadar çok kadına zarf atmış göz suzmus konuşmuş neler neler yapmıştır o ilk yada son değilsindir zaten karısının duyduğu bardağı taşıran olmusundur buradan bak .Kimsenin dandik evliliğinin bitme sebebi olma.Zaten dandik olmayan bir evlilik olmasa sen değil cihan kadınları dizilse kocanın kapısına bitmezdi güçleri yetmezdi adam olan adamda seni bu denkleme sokmazdi evlilik sadakatini sahip olurdu sende bundan fayda bekleme akıllı ol düzgün sadık sevecek bekar birini bul .Bunun harcı ortada dandik evliliğin dandik aktörü.Tabi bin kere boşanmayı konuşmuşlar koca karısına bin kere defol git seni sevmiyorum demiş buna rağmen evlilik yürüsün diye çocuk yapıldıysa artık o onların sorunu .Genelde çarşambadan Perşembenin gelişi bellidir Sadık düzgün sevildigin kıymet verilen evlilikler farklı bu şekil farklı Bunlarin hepsi bir yerde bitecek düzgün olmayan evlilikler sustugun sürece sürer yada eş çekip yer edene kadar onlar zaten bir tarafı sakat iliskiler .İnsanlar kendileri icsellestiriyor evliliği aldatilip bittiyse ona göre yazıyor yada ne bileyim ya ben noktan evliliği bitmiş diye üzülmedim adamın sözde eski karısına noktan kocadan noktan hayallerden kurtulmuş buradan bakıyorum sinir hastası mi olacaksin elinde değnek koş bu herifin peşinden kimle nerde ne yapıyor bunu dediğin ilişki yok zaten yok .Koca yok zaten koca zevkinde aşkında kaçma peşinde neyine üzülecek o kocanın.Yani nerden bileyim kocayı eski eşini siz yazdınız size cevabım bu .Noktan bir durum bu.Noktan da sansür var .Konuyu ban alacak kadar içsellertirmek istemiyorum ben yorum yapar geçerim .

Hayatta ilki degil de sonu olmak da onemli degilmibu gibi konularda son olmak onemli hatta
Cocuk icin dediklerinize katiliyorum

Hade sübyancı konu sahibi artı 22 yaşında ve her şeyin farkında olmasına devam ediyor. Gerekçesi ise coooğ seviyormuş, kopamıyormuş.
Ay o yaşta ne gereksiz gerçekten ya ne işin var dışarda neler var neler bununla çocuğu olduğu için bile evlenme hadi yaşın 40 olur çocuklu olursun seversin o da çocuklu olur ayrılmıştır bişey diyemem ne gerek var ya milletin çocuğu eski karısı birde bekarsin ay çok mantıksız

Kolay gebe kalmak için takviye sormuşsun sen zaten kararını vermişsin. Adamın çocuğu daha küçükmüş. Eski eşinin ahı her zaman üzerinizde olacak ve evliyken seninle buluşan bir şeyler yaşayan, seninle de evlenince başkalarıyla buluşup heyecan aramaya devam edecek. Eski eşine acımamış sana neden acısın umrunda olmaz başka kadınlarla gününü gün eder seninleyken de

Esiyle manevi ve cinsel hiçbir bağı olmamasına rağmen inatla boşanmayan kadınlar başlığını okuyor şimdi de. İnşallah o adamın karısı donuna kadar alır da bok gibi kalırsınız ortada
Ahahaa metreslerin sevgililerinin eşleriyle hiç sevismedigini düşüncesine ben ancak totomla gülerim. Bosanmadiklari sürece eve gidince çatır çatır sevisiyorlar bilgin olsun S sanayalvaririmdinle

Bazı kızlarda sapık zihniyetli ve böyle adamları buluyorlar. Konu sahibi de sapık zihniyetli maalesef. Baksanıza evlenmeden hamile kalmaya çalışıyor. Umarım bu adamla evlenir de ikisi de iyi insanlara bulaşmaz.
Ailesi Allah'tan tutucu, yoksa düşün yani

Eşi evde yemeğini temizliğini yapsın kirli çamaşırlarını yıkasın bu da mekanlarda flört arayışına girsin kadınlarla bir şeyler yaşasın. Kadın öğrenince de boşansın. Olan eski eşine oldu. Böyle kişiler asla durulmaz konu sahibini de aldatıp duracak
Son olacağına ınanıyorsun yani hsıdjjss bu daha komık hajsjsj bide göz kırpiyo hahsjahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…