- 8 Ocak 2024
- 762
- 2.074
- 33
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Tamamm anlasildi sen bi kac yil içinde aslında karma yasiyorum hüğğğğ diye konu açacaksın senide aldatıyor. Aldatacak demiyorum aldatıyor diyorumbizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Metres evlenmiş mi sonuç olarak? Bende onu merak ettimYok, anlı şanlı nişan yapan tescilli metresimizin adı Emel’miş. Konuyu tekrar okudum bildirimler sayesinde.
Yüz de yüz aldatıyor adam bakalım bununla iken baska kimlerle görüştüTamamm anlasildi sen bi kac yil içinde aslında karma yasiyorum hüğğğğ diye konu açacaksın senide aldatıyor. Aldatacak demiyorum aldatıyor diyorum
Bazı insanlarin zeka seviyesine çokta şey yapmamak lazım bence, kumaş buSon olacağına ınanıyorsun yani hsıdjjss bu daha komık hajsjsj bide göz kırpiyo hahsjahaha
20 lik olsa yine iyi 10 luk diyelim biz onaHerif bizim ligden bulamaz tabi kendi yasıtından bir enayi. Cullanmıs 20’liklere.
Ay keşke bu dediklerinin hepsini yaşasa. Baya baya hak ediyor çünkü.Kimsenin ahini almadan , gözü kalmadan yaptiginiz hersey yolunda gider ve bir adamin 2.evliligi olmak zor degildir.Ancak yeni baba olmus bir adamin- karisinin hamileligi suresince yasadigi -ruhsal degisiklikleri 19 yasinda bir kizla tatmin etmesi, bebegine alisacagina, citir sevgilisine kosmasi, citir sevgilisinin evli oldugunu ogrendikten sonra da devam etmesi, adamin bosanmasina bilerek veya bilmeyerek sebep olmasi, bu kizimizin sanki hirs yapip hemen evlenip hemen de cocuk yapip ilk esin basaramadigi sahane kocayi, harika babayi yaratacagini ummasi, "ama cok seviyorum"un arkasina siginmasi, adam +adamin ailesi+eski es+cocuk gozunde eger ilk esin major bir kusuru yoksa bastan cikaran, ayartan, duzen bozan kadin olarak bilinecek olmasi, ilk mutsuzlukta senin yuzunden bosandim diyecek bir adamla evlenecek olmasi, ilk hatasinda "kimle yazistin,nereden geliyorsun, baskasiyla mi sevistin, kisa giyme, acik giyme, vb vs " baskilara ugrayacak olmasi, yas farkindan dolayi evliligi suresince hep buna maruz kalacak olmasi, nikahi bastiktan sonra hayatin monotonlasacak olmasi, senin icin bosandim daha ne istiyorsun diye yaptigi yapmadigi herseyi yeterli gorecek bir koca olacak olmasi, sikayet etmek istese e sen yaptin, simdi cek denilecek olmasi, 22 yasinda onunde guzel ve uzun bir hayat varken kocamla gezerim+eglenirim zannedip.don yikayip camasir katlayacak olmasi sorun. Bence :) say say bitmez...
Zannetmiyorum, kv nikahlı gelinini çok seviyordu.Metres evlenmiş mi sonuç olarak? Bende onu merak ettim
Aa kac yasındaymıs?20 lik olsa yine iyi 10 luk diyelim biz ona
Boyle bir karaktersize asigimda asigim diye gezmekte ne bileyim.çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde
Her zaman önceliği çocuk olacak olmalı zaten o ayrı ama , çok sıkıntı yaşarsınızsevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
bir gün yuvamı sen yıktın derse şaşırma. demek ki, boşanmayacakmış hiç. belkide karısı boşamış onu ihanet ediyo diye. evli adam seninle karısını aldatdı yuvasını yıktı seni de mutlu edemez yine birini bulurbizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
2 yıl söylememesi bile falso.bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Valla çocuklu adam sıkımtı. Önce oluyorum bıtıyorum geberıyorum sonra o venım çocugum. Çocugum annesının yanında. Sonra senden çıkınca çocugunun anası dıye dırek dıger kadına koşuyolar. Hiç gırme o işlere. Çok çok zor.sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Adam seni daha başında kandırmış! Hadi güven çocuk yap 5 yıl sonra sayende bir avukat daha iş almış olsun bize ne bacım....bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?