bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

Tamamm anlasildi sen bi kac yil içinde aslında karma yasiyorum hüğğğğ diye konu açacaksın senide aldatıyor. Aldatacak demiyorum aldatıyor diyorum

Bu tiplere ürememe şartı getirilmeli. Kadın tüplerini bağlatacak, erkeğe vazektomi yapılacak. Ek tedbir hap ve kondom kullanacaklar. Hiç bir çocuğun günahına giremesinler. Ondan sonra kaçsınlar sevişsinler içgüdüleriyle yaşasınlar. Geride babasının bakmadığı zerre umursamadığı bir bebek varken ailesi çok baskıcı mutaassıp kızımız gayrimeşru çocuk peşinde.

Ay keşke bu dediklerinin hepsini yaşasa. Baya baya hak ediyor çünkü.

Ya bir de sanki bana holding varisiyle zengin babanın prenses kızının aşkı. Hayır gayrimeşru ilişki, aşna fişne falan da para ister. Gizli buluşucan, ev yok ortam yok, üç kuruş maaşla otel de tutamazsın. Yeni doğmuş bebeğin dünya kadar masrafı var, eş çalışamıyor tek maaşla ay sonunu zor getirip bir de sevgili metres yapıyorlar.

Konu sahibi siz nerede hamile kalmaya çalışıyorsunuz, aklıma sadece araba arka koltuğu geliyor. Adamlar ne şanslı, gönüllü beleş var el altında, zevkleri için para da harcamıyorlar. Aileniz sizi biraz serbest bıraksın. Çok sıkmışlar çok baskı yapmışlar. Kaçınca nereye kaçacaksınız merak ettim onu da yazın.

Yanlış evlilik olur yanlış ilişki olur hadi karmayi geç yaşın küçük çocuğun yok kendine dön bak bir birde ona bak anlayacaksın zaten ne işin var ya çocuğun yok sen niye çocuklu biriyle olasın ne aşk yok böyle aşk aşk mantığa yenilir eninde sonunda ha adam seneler önce ayrılmış olurdu çocuk büyük olurdu size genede hayır olmaz yazardım çocuksuz insanlar çocuklu insanlarla olmuyor artık kafam bu olmuyor bence uymuyor çocuklar 18 yaşında ise hariç .Esin dostun yokmu konusabilecegin o evden kurtulmak için evlenmek zorunda değilsin aslında o kadında kocasının nasıl bişey olduğunu görmüş sayende o da kurtulmuş her şerde bir hayır var olmuş sende kurtul sadakat olmayan insandan kimseye fayda gelmez ne sana ne ona umarım bu yoldan döner bu işten çıkar yoluna bakarsın bunuda çok gençsin diye yazıyorum yoksa başka tarzda ya yazabilirdim fakat yeterince yazıldı bundan kurtulmani diliyorum bu tarz insanlarda boşanmasa aldatmaya devam etse dursa kabul eden ediyor zaten susan sussa en azından dandik evlilikleri kendilerince kimseye bulaşmadan sürsün var böyle hep aldatiliyor her seferinde yeni duymuş gibi dünyayı ayağa kaldırıyor .Olan size olur eski eşi zaten kısa çöpü çekmiş bu herifi koca birde baba yapmış belkide gözünü yummus bilemeyiz .Siz bundan bile feyz alın aldatmak birini görünce bı kere olan bişey değil oraya gelene kadar kimbilir kacincisiniz belki eski eside düzeltirim sanmistir kimbilir belki oda bu kocayı birinin elinden almıştır Belkide yeter demiş ve kendini kurtarmıştır .Belkide artık yolundan döndürememistir belkide ailesi yeter artık bu kadar gözünü kapatyigin demiştir Allah bilir bilemeyiz bu nedenle çıkın bu denklemden bence ay çok gereksiz ya insan kendini bile mi düşünmez bu adam seneler önce bile boşanmış olsa isteme senden büyük çocuklu ne dertsiz başına dert kimsenin aşkı yetmez bu baş ağrısına çok gereksiz milyarlarca erkek var Bide bilmiyorum sonradan duydum diyorsunuz üyeler sizin yüzünüzden diyor bilemem de çok mantıksız bu .Silah dayanmadıniz kafasına demi bu herifi bağlayıp bağ evine kapatmadiniz bu adam eşini evini çocuğunu düşünen adam olsa zaten gönüllü olmaz buna siz hayır deseniz bu herif başkasını bulur gene aldatirdi insanın içinde olunca üstüne kapıyı kitlesen geme yapar yapacağını erkeğinde Kadıninda bu türlüsü var tümkadinlar hayır dese gene bulurdu bu çünkü fikri bu .Bu yüzden işte oda suçlu sizin kadar eski karısı ayrilmasa oda suçlu derdim bu herifin yaptığına yuva dagilmasin diye göz yumarsa çünkü yok yuva yuvayı erkek yapar oldu artık düzgün erkek yoksa bu kadar oluyor eşi doğrusunu yapmış keşke çocuksuz bosayayaydı.Sizde bırakın o gene bulur yolunu bulur birini Ben iki Kadıninda bu heriflerin elinde heder olmasına takigim bundan ne koca ne sevgili nede sanırım baba olmaz sanırım kazanan gene erkek kaybeden kadınlar bu can sıkıcı yoksa linç edeyim ne olacak ne işe yarayacak zaten ne eski eşe ne size bu çapsız herifi herkes bıraksın

çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde
Boyle bir karaktersize asigimda asigim diye gezmekte ne bileyim.
Benimde basima geldi.empati mi? Ben kurayim.adam evli ve cocuklu cikti.1 yil sonra ogrendim.ben ogrendim ve sonra noldu biliyormusun? Aninda sogudum tiksindim.bana ulasirsan canina okurum dedim.herkese ilan ettim annem babama bile...evli cikti dedim.cunku kabahatli ben degildim ki.devam etseydim olurdum.sizin gibi!cunku kendime saygim var.boyle bir serefsizi ne etrafimda ne yoremde bulundurmam.yalanci, aldatan bir pislik..
Sorun basiniza gelen sey degil, sonraki aksiyonunuz..

Evladının annesine bunu yapan sana neler yapmaz, seni kandırmış bi kere kandıran adamdan ne beklersin evli olduğunu söylememiş. Hep derler yok boşanacaktık yok zaten ayrıydık bilmemne, seninle sabahları görüşürken muhtemelen geceleri karısının koynunda fanfinifon yapıyordu. Ne zaman ki karısı öğrendi, ondan tarafta bi halt edemeyeceni anlayınca mecbur sana geldi. Sana da aynısını yapar ilahi adalet tecelli eder. Nasıl geldiyse öyle gider.

bir gün yuvamı sen yıktın derse şaşırma. demek ki, boşanmayacakmış hiç. belkide karısı boşamış onu ihanet ediyo diye. evli adam seninle karısını aldatdı yuvasını yıktı seni de mutlu edemez yine birini bulur erkek mi yok.

2 yıl söylememesi bile falso.

Yani ben de çocuk yokken ayrıldım eşimden . Ama onda bile insan o kadar zor karar veriyor ki . Yani çocuğuyla boşanan bir kadın olunca iyice zordur . Canına tak etmese hiçbir kadın kolay kolay bırakamaz . Hele hele iyi bir adamsa asla. O yüzden iyi düşünmek lazım .

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Valla çocuklu adam sıkımtı. Önce oluyorum bıtıyorum geberıyorum sonra o venım çocugum. Çocugum annesının yanında. Sonra senden çıkınca çocugunun anası dıye dırek dıger kadına koşuyolar. Hiç gırme o işlere. Çok çok zor.

Adam seni daha başında kandırmış! Hadi güven çocuk yap 5 yıl sonra sayende bir avukat daha iş almış olsun bize ne bacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…