Bir akil verin cikmazdayim?

cansintunc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
16
6
1
38
Arkadaslar cok bunalimdayim kimseyle paylasamiyorum 5 sene suren bir evliligim oldu aile dostumuzun ogluydu surekli istemeye gelirlerdi benim ailemde onu bana övdüler taki ben kabul edene kadar 2 ay icinde nişan dugün oldu ama ikimizde ailelerimizden uzak sehirdeydik ben sevemedim yapamadim surekli tartisma ve hakaret vardi bosanmak istedigimde ailem hep karsi cikti bizde bosanma olmaz diye her seferinde sustum ama tum gucumu toplayip dava actim bu seferde kendi ailesi evi basip hakaretler ettiler adimizimi cikaracaksin bosanarak dediler. Durusma gunu gidemedim korktum 5 senem inanin aglamakla yipranmakla gecti kari koca gibi bir hayatimiz olmadi cocugumda yok artik geceleri evede gelmiyordu evde tek basima kafayi yiyecektim calismama izin vermez ama evinede bakmazdi surekli kira borcu yuzunden hatta kendi borclari yuzunden hacizlik olduk evden cikarildik her seyi goze alip tekrar bosanma davasi actim aileme gittim benim ailem beni geri yollamak istedi direndim gerekirse calisir kendime yeni bir hayat kurarim dedim bosandim ama vazgecmedi surekli tehditler edildi 2 defa sikayet ettim bir ise yaramadi ailem basimizi belayami sokacaksin barista kurtulalim senden bizi rezil ettin dedi ve ben o laflardan sonra yine baristim cunku beni önemseyen kimse yoktu ama baristiktan sonra kendisi bana ben yapamiyorum git dedi ve evden gonderdi. Aileme gidemezdim zaten 3 gun komsuda kaldim is buldum 2 de bilezigim vardi kucuk ev tuttum 3 senedir calisip kendime bakiyorum bu sure icinde yine eski esim pesimi birakmadi eve gelmeye calisti kapilari kirdi sikayet edip uzaklastirma karari aldirdim bir gece nezarette kaldi oyle durdu. Ama ailem benle konusmuyor hala cogu akrabalara annem bosandigimi bile soylemiyor.
Simdi gorustugum biri var beni cok sevdigini soyluyor butun ailesi iliskimizi biliyor ama evlilik konusuna gelince param yok diyor bir yuzuk alip getirmekte cokmu zor kendi ailesi benle konusurdu taki evlilik konusu acilinca daha once evlenmis kizi istemeyemi gidilir dugunmu yapilir zaten paramiz yok diyor sevdigim kisi hic evlenmemis oda dugun yapmak istedigini soyluyor ama donup dolasip para yok diyor ve bir adim atmiyor simdi onun erkek kardesine kiz bakiyorlar istemeye gidecekler onlara gelince para varda bana gelince neden para yok diyorlar artik ne yapacagimi nasil bir yol izleyecegimi sasirdim benim mutlu olmaya hakkim yokmus bunu anladim

Bu kadar zorlu bir süreçten geçmişken yeniden evliliği istiyormusunuz yapmayın Allah aşkına biraz kendinize zaman verin hayatınızı yaşayın kötü günleri unutun çok acele davranıyorsunuz
3 sene gecti yasimda 32 cocugumda yok benden kucuk kardeslerimin bile cocuklari olunca benimde keske olsaydi diyorum beni yanlis anlamayin anne olmak bir aile kurmak istiyorum

psikolojiniz yerine gelmeden yeni bir evliliğe başlamayın. Kendinizi düşünün azicik , çalışın yiyin gezin tozun , kimseye minnet etmeden ayaklarının üstünde durmaya calisin . Emin ol gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Bugün okuduğum 3. Ne olursa olsun yeter ki doğurayım yeter ki anne olalım alt metinli konu. Herkes anne olmak zorunda mı gerçekten? Düzgün bir aile hayatı veremeyeceğiniz çocuğu doğurmamanız sizin için daha iyi. Şimdi peşinizi bırakmayan eski kocanız çocuk olsa ne yapardı tahmin edebiliyor musunuz? Daha gençsiniz düzgün bir evliliğiniz olursa çocuk yapabilirsiniz veya evlat edinebilirsiniz. Anne olmak doğurmak değil bunun en iyi örneği sizin kendi anneniz. Sizi doğurmuş ama ne olursa olsun kızımın yanındayım diyip size destek olamamış. Elalemi sizin önünüze koymuş. Şu an hayatınızdaki insan bence sizin için doğru insan değil. Sizi siz olduğunuz için seven ve kimseye söz hakkı tanımayan biri olmalı hayatınızda. Kendi hayatınızı kurmuş çoğu insanın yapamadığını yapmışsınız. İlla bir erkeğe bağımlı olmadan yaşayabiliyorsunuz işte. Gerekirse başka şehire gidin kurduğunuz yeni hayata devam edin

Bir beladan kurtulmuşsunuz bir başkasına gideceksiniz. Bırakın bu adamı, işinde gücünde evini geçindirecek, para yok dye ağlanmayan birini bulunca evlenirsiniz. Bulamazsanızda hazır bir düzen kurmuşsunuz keyfinizi bozmayın. İlla evlenerek mutlu olmaz ki insan

Ben gezip tozmayi yapamiyorum isime gidip evime donuyorum hic bir yere gidip gelemiyorum cunku kendi ailem hala bosanmami kabul etmedigi icin en ufak bir seyde mudahale ediyorlar hastalanip kotu olsam kimsenin umrunda degil ama bir yere gidip gezersem kiyametler kopuyor 3 senedir normal insanlar gibi bir yerde resim cekip paylasim bile yapamiyorum benim kendi ailem rezillik cikariyor

Bence öncelikle kendınıze gelın.Daha ilkinden kurtulamamışsınız.Ikıncısı ne alaka?

Bır cehennemden cıkmıssınız, birine girmeye calısıyorsunuz.
Anlamiyorum insanları. Sevgılılıgın tadını cıkarsanız, ozgurlugun falan olmuyor mu?

Seni çok seviyor ama yüzük takmiyor param yok diye dolaniyor oyle.mi kuzum zaten ailende kafa yok eski eşini saymiyorum bile
Bi.dur nefeslen terapi al yasadiklrin kolay degil eee 32 yasindayim anne olmam lazim yok efendim o cocugu yapacaksan düzgün bir adam ve de mutlu bir anne olma sorumlulugun var Allah aşkına yapmayın etmeyin

Evliligimde sorunlar vardi diye cocuk asla dusunmedim ama dediklerinizde haklisiniz

Bır cehennemden cıkmıssınız, birine girmeye calısıyorsunuz.
Anlamiyorum insanları. Sevgılılıgın tadını cıkarsanız, ozgurlugun falan olmuyor mu?
Olmuyor gorusmeleri bile korka korka laf olmasin diye yapiyorum bu beni ruhsal anlamda cok tedirgin ediyor insanlarin benim hakkimda kotu dusunmesini istemiyorum cunku annem arada hal hatir sormak yerine beni arayip hala hakaretler edip rahatlayip kapatiyor bunlari yasamak istemiyorum simdi diyeceksinizki acmayin telefonu ozamanda ailem bana baski kurup eski esi tepeme cikariyor

Yo acmayin telefonu demeyeceğim, acın annenizin telefonlarını. Sızı sevmeyen adama evlenelim diye baskı yapmayın, ayrılın sızı sevmiyor cunku.

Cehennnemde tam olarak bu, sevgisiz evlilikler.

Hiçbir şey yapmadan sade bir nikahla evlenmeyi kabul etseniz bile, daha önce evlilik geçirmiş kıza, hiçbir şeyi layık görmeyen bu aile de hayattaki diğer sınavınız olur. Sizi değersiz görmeye devam ederler.
Kendi kendinizin başını tekrardan ağrıtırsınız.
Hayatınızı karartmayın.
Kendiniz için yaşayın. Kendinize değer verin.

Yo acmayin telefonu demeyeceğim, acın annenizin telefonlarını. Sızı sevmeyen adama evlenelim diye baskı yapmayın, ayrılın sızı sevmiyor cunku.

Cehennnemde tam olarak bu, sevgisiz evlilikler.
Beni sevmiyorsa tabiki evlenmesin ben baski yapmiyorum ama kendisi evlenmek istedigini soyleyip tam olur dedigim zaman para yok diyor yoksa ben niye baski kurayim

Ailesi oyle istiyor ama kendisi ailesine karsi cikip dugun yapacam diyor fakat ondada dugun yapacak para olmadigi icin bir sure sonra sessiz kaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…