Bir akil verin cikmazdayim?

Aileniz gerçekten iğrenç insanlar. Önce şehrinizi sonra hattınızı değiştirmeniz lazım. Hattı Baska bir arkadasınızın üzerine alırsanız size ulaşamazlar. Böyle bir aileden iyilik değil kötülük gelir.
Ben de yıllardır babamla görüşmüyorum eksikliğini de hissetmiyorum. Ondan koptuktan sonra hayatıma huzur geldi. Gerekirse borçlanın ama yine de Baska bir yere mümkünse büyük şehre taşının... En azından büyük şehirlerde millet boş zaman bulup dedikodu yapamıyor

Bacım birinden kurtulmuşsun ikinci belayı niye sarıyorsun?
Bence biraz daha evlenmeyi düşünme derim. Böyle düzen kurmuşken bozma.

Hic istedin mi peki? Yuzuk alamayan adam sen isteyince nasil verecek? Hepsi laf. Bos laflara bakma. Yapilanlara bak. Icraata bak.
Bu senin ilk evliligin degil. Hadi ilki hataydi ama bununla evlenirsen bile bile lades olacak. Ille de evlenmen sart mi bu adamla?

Bu gorustugun kişinin niyeti belli başka şeyler peşinde onun için evlenmeye para yok. Ne gerek var aynı şeyleri bir daha yasamaya bence bir süre kimseyle görüşmeyi kafanızi dinleyin. Kendinizi kullandirmayin herkes aile kurmak ister tabi ama bence sizin bunun için zamana ihtiyacınız var.

Ilkinde ailenin etkisinde kalmissin. Ancak bunda aldigin yanlis karar ile o psikolojiyi kolay toparlayamazsin. Ailesi deger vermiyor bile. Demek ki istemiyor. Mutlu olacaginizi sanmiyorum. Bir sure sonra bunlar problem olacaktir. Buradan bir kisi bile olmaz diyorsavardir bir bildikleri.. mum dibine karanliktir. Bazen yakinda iken gercekler gorulmez. buradan bu evliligin yurumeyecegi acikca goruluyor. Sen de disaridan bakmayi dene olaylara.

Evlenmezse evlenmesın. Klasik yalan bu da
Adam kendini besleticek. Niyeti belli. Parasi yok ama evlenmek istiyor. Baskasiyla da olmazmis. Hersey ortada aslinda da konu sahibi goremiyor.
Konu sahibi iki sevgi sozcugu sunan birini omur boyu sirtinizda tasiyacaksiniz farkinda misiniz? Hatta ailesini de belki..

Evlilik kurtuluş değil emin olun.
32 yaş çok büyük bir yaş değil gözünüzde büyütmeyin. 3 yıldır kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı başarmışsınızdır. Onca zorluğa rağmen hemde. Bu çok güzel birşey.
Acele etmeyin evlilik için çok iyi düşünün.

Istemedim ama zor durumlarda ben istemedigim halde kendisi yardim ediyordu yeri geldi ondan almayacagimi bildigi halde kiz arkadasima vermisti 6 ay kiz arkadssim borc vermis sanmistim ama ailesinden yana destegi olmadigi icin evlilik masraflari onu korkutuyor sanirim oda inatla dugun dernek yapmak istedigini ama bunun icin parasi olmadigini soyluyor.

o seni cok sevdigini ima eden adam sal gitsin. 2. belayi alma basina..insan deger verdigi birine bosanmis birine sunu mu yapilir bunu mu demez. bosanmis olmak seni degersiz yapmaz. diger herifi naparsin? bence mekan degistir seni takip edecek degil ya

Zaten ailenden yana yuzun gulmemis. Ilk evliliginden de... Bu adamla da evlenirsen pek mutluluk getirnez sana. Kendine yazik etmezsin umarim.

32 yaş geç bir yaş değil
Sizi istemeyeni sizde istemeyin lütfen

Öncelikle gerçekten sizi tebrik etmek istiyorum. İnsan tanıdığında komşusunda kalıp iki bilezik bozdurup bir iş bulup hayata tek başına atılabiliyor demekki. Keşke “ailem desteklemiyor kocam peşimi bırakmıyor” diyenler okusa konunuzu. evet kolay değil ama imkansız da değil. Gerçekten helal olsun bu noktadaki davranışınızı, aileniz arkasını dönmesine rağmen dik duruşunuzu takdir ettim. Helal olsun.

Ama diğer beyefendiye konu gelecek olursa, bu kadar zorluğun dağların üstesinden gelmiş birisiniz, belli ki duygusal boşluk yaşadığınız bi ana gelmiş, bunun size zarar vermesine izin vermeyin. Artık biliyor olmalısınız hayattan ne istiyorsunuz gelecekteki eşinizden ne bekliyorsunuz? El üstünde tutsun benden bir şeyi esirgemesin küçük görmesin diyorsanız mesela, şu anki beyefendi ve ailesi olmaz olamaz. Şimdiden zaten boşanmış kadın muhabbetini yapan aileden bir cacık olmaz, sürekli içinizde diğer geline yapılan muamele ukte kalacak. Siz umursamayan biri değilsiniz belli ki böyle şeyleri kafaya takıyorsunuz
Ayrılın , başka seçenekler değerlendirin. İkinci defa aynı hataya düşmek enayilik olur. İkinci evliliğinde mutluluğu bulan pamuklara sarılan kıymeti bilinen öyle çok kadın var ki.. karşınıza kimse çıkmaz zannetseniz de göreceksiniz öyle olmayacak, sadece yeri zamanı var :) ilk evliliğinizdeki hataları yapmadan içinize sinen her yönüyle iyi eş olabilecek bir adam çıkana kadar beklemelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…