Bir akil verin cikmazdayim?

Birinciden bu kadar zor bosanmisken ikinci yanlis bir evliligi hayatta bitiremezsin. Evlenip bosanmissin diye sana hicbir seyi layik gormeyen o aile ve adamdan uzak dur. Aileni de def et basindan. Ilk once kudurup saldirirlar. Sonra alisirlar merak etme. Ama lutfen biraz cesur ol

Anneden ziyede 5 sene evlilik 3 sene gecen zaman 8 sene oldu bir ailem olsun diye dusundum mutlu olmak istedim hepsi bu
Bende bosandım cocugumda malesef olmadı.
Boşandıktan sonra kimseyle gorusmedım, cunku eksiklik hissetmedim aksine nefes alıyorum simdi. Mutlu olmak ıcın Bı adama ihtiyac duymadım ya da bilmiyorum. Anne olamayacağımı da bılıyorum. Yalnızlığa da anne olamayacak olmama da Alıstım.
Ailemden de baska sehırdeyım, arkadasım da yok.
Ama mutluyum. Kabullenmeyi ogrendıgım an mutlu olmaya basladım, cunku baska carem yok.
Bence sizde bu sure yalnız kalın, ince eleyin sık dokuyun.
Yeni insanlara sans verin, illa bu olmak zorunda degil.
Kendinizi elalemden daha önde tutun, onlar hep konusur ama derdi tek basınıza cekersınız, o an o elalem ortadan kaybolur. Yasamissinız bızzat, aılenız dahi destek olmamıs elalem kim kı?
Dedıgım gıbı, allah hayırlısını cıkarsın karsınıza bundan sonrasında ınsallah mutlu olursunuz.

Herkesin ailesi iyi olacak diye bir şey yok işte .bence kendi ailenize rest çekmeyi öğrenin .onlara, beni bu şekilde kabul edecekseniz eyvallah ama yok etmiyecekseniz herkes kendi yoluna birbirimizi yıpratmanin anlamı yok diyeceksiniz. Anne baba bu 1 ay aramaz 2 ay aramaz ama sonra elbet ararlar . Bence siz kendinizi çocuk yerine koymalarina izim vermeyin . Boşandınız diye kötü muamele görmek zorunda değilsiniz.

Yine sevin sevilin ama evliliği bu adamla pardon bu aile ile ! düşünmeyin çünkü bu aile evladına değer vermiyor ki size versin.

Bedavadan oğullarını evlendirmeyi düşünen aile ile akraba olmaya gerek var mı?

İki oğlunu da aynı gün tek düğünle evlendiren aile biliyorum.Gerçekten isteseler çözüm üretirler.
Zaten mevzu sadece düğün yapamamak olsa, sade bir nikah töreniyle bile evlenilir ne olacak ki.
Para olmadığından değil, yeterince istenmediğinden çözüm odaklı yaklaşmıyorlar.

Ilki adam degilmis. Ikincisi de.
Bir yuzuk bile alamayacaksa o evlilik nasil yiruyecek. Omur boyu adam kendini besletecek sanirim sana, derdi bu. Kısa yoldan dön, bu adamı da birak. Hazir kafan rahatken basina bir de bu derdi alma.

Acaba bu adam sizinle gönül eğlendiriyor olabilir mi? Öpmeye niyeti yokta yanağın nerede diyor sanki
Sizin tamam evlenelim ben herşeyi karşılarım demenizi de bekliyor olabilir.
O değilde bu adama arada sizden borç filan da istemiyordur umarım.
Hayatınızdan bir faydasızı tamamiyle çıkaramamışken ikincisi almayın, hele bunu çocuk için hiç yapmayın.

Tesekkur ediyorum cok denedim yillarca kendi ailemde degil iki tarafin ailesiyle mucadele ettim sanki bosanmak cok kotu bir seymis gibi beni surekli otelestirdiler biride cikip eski ese sen neden evine karina bakmiyorsun demedi eski sevgilileriyle gorusuyordu onlara para dokerdi aileside biliyordu ama donup dolasip evine geliyormu gelmiyormu diyip bana hakaret ediyorlardi benim ailemde bunu kabullenmis erkektir gozu disarda olmayan erkekmi var diyordu cok sukur kurtuldum ama benim baska sehire gidecek bir durumum yok suan hicbir yere kipirdayamam gitsemde ailem bunada bir sorun cikarir ayrica eski esle hala gorusuyorlar oda onlardan cesaret alip bana yoneliyor.

Bende oyle dusundum cunku diger ogullarina kiz isteye giden aile bana gelince yanasmiyor

Kırılma ama ailen bes para etmez. O yuzden onları yok sayıp yine böyle kendı ayakların ustunde devam et. İlla bu adam olsun deme, elalem goruyor dıyıp kasma. Mutlaka iyi birine denk geleceksin, cektıklerını Rabbım mukafatlandırır elbet, sadece acele etme. Yanlıs karar verme.
Bence bı sure tek basına kal, kimse olmasın hayatında.

Ilki adam degilmis. Ikincisi de.
Bir yuzuk bile alamayacaksa o evlilik nasil yiruyecek. Omur boyu adam kendini besletecek sanirim sana, derdi bu. Kısa yoldan dön, bu adamı da birak. Hazir kafan rahatken basina bir de bu derdi alma.
Hayir suan ona paraya ihtiyacim var desem sebebini sormadan 2 3 bin cikarip verir ama evlilik konusu acilinca birikmis bir parasi olmadigi icin param yok diyor ailesine ben bu kizi istiyorum onu kabul etmeyen beni kabul etmesinde diyor fakat herkes yerinde sayiyor bir gelisme olmuyor

Hepsi laf-ı guzaf.
Lafla peynir gemisi yurutuyor. Gercekten adamı sevmedim gozum tutmadı.

Yanlış anlamayın şu an hayatınızdaki insanın ailesinin tavırları ve söylemleri de hiç hoş değil. Ve sürekli para yok demesi hayatınızdaki kişinin kulağa itici geliyor. Siz kendinize sıfırdan bi hayat kurduğunuzda sadece 2 bileziğiniz vardı. Siz yapabiliyorsanız o da hayli hayli yapabilir diye düşünüyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın iyi düşünün

Yok asla benden para talebi gibi seyleri yok aksine bana elinden geldigi kadar maddi anlamda yardimci olmak istiyor ama soz konusu evlilik olunca boyle davraniyor

Allah sabir versin nasil bir aile imis böyle ailemi olur

Inanin bende biktim tek odaklandigi sey param yok ne yapabilirim demesi ama hicbirsekilde vazgecmiyor senle evlenmeyeceksem kimseyle evlenmem diyor gelde delirme simdi

Bu kadar olay yaşamışsın, sana bu sözü söyleyen herifi direkt şutlaman lazım.
Bunu kendinize neden yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…