Maddi olarak ailesinin desteğine ihtiyacı yok aslında. Ben zaten hemen bir şeyler olsun istemiyorum ama en azından açıkça benimle bu durumu konuşsun. Eskiden konuşurdu hayal kurardı. Fakat şimdi söylediği şey hayal kurarsak olmaz o yüzden seninle bile konuşamam bunları. Sorunum aslında bu değişim. Neden bu konularda bu kadar ketum oldu onu çözmeye çalışıyorum.
bir şey soracağım...
neden şuan evlenmesekte olur yeter ki bana ne düşündüğünü söylesin tavrı içindesiniz ki...
adam dedi ki iki sene sonra evleniriz ne değişecek hayatınızda... bence hiç bir şey...
fikrimi sorarsanız... üç yıl uzun zaman... maddi şartlar elveriyorsa eskilerin deyimiyle şartlar olgunlaşmışsa bir ilişkiyi üç-yıl beş yıl uzatmanın alemi yok... adam net tavırlı değilse ben ilişkimde netlik severim deyip ne düşündüğünü öğrenirim... ben evlenmek istiyorsam o da istemiyorsa gerçekliğimiz bir değildir... o yoluna ben yoluma... [/QUOTE
Sorun zaten ne düşündüğünü bir türlü öğrenememem. Sizin dediğiniz şeyi aynen söylemiştim. Farklı şeyler istiyorsak farklı yollara gitmeliyiz diye. Bunu söyledim mi saçmalama ne ayrılığı diyor. Ama yine de net bir cevap da alamıyorum.
bir şey soracağım...
neden şuan evlenmesekte olur yeter ki bana ne düşündüğünü söylesin tavrı içindesiniz ki...
adam dedi ki iki sene sonra evleniriz ne değişecek hayatınızda... bence hiç bir şey...
fikrimi sorarsanız... üç yıl uzun zaman... maddi şartlar elveriyorsa eskilerin deyimiyle şartlar olgunlaşmışsa bir ilişkiyi üç-yıl beş yıl uzatmanın alemi yok... adam net tavırlı değilse ben ilişkimde netlik severim deyip ne düşündüğünü öğrenirim... ben evlenmek istiyorsam o da istemiyorsa gerçekliğimiz bir değildir... o yoluna ben yoluma... [/QUOTE
Sorun zaten ne düşündüğünü bir türlü öğrenememem. Sizin dediğiniz şeyi aynen söylemiştim. Farklı şeyler istiyorsak farklı yollara gitmeliyiz diye. Bunu söyledim mi saçmalama ne ayrılığı diyor. Ama yine de net bir cevap da alamıyorum.
düşüncenizi anlıyorum bana bana ters gelen şu...
evlenme değilse derdiniz neden ne düşündüğü bu kadar ilgilendiriyor sizi..
şuan bir ilişkiniz var, mutlusunuz ötesini karıştırmayın... size iki sene sonra dedi diyelim ne değişecek... o da bu iki yılın sorumluluğunu almak istemediği için size bir şey söylemekten kaçınıyor...siz de kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz... sorununuz bu..
adam belli ki netlik sevmiyor kendine güvenmiyor o zaman siz kendinize dürüst olacaksınız ve kandırmayacaksınız kendinizi...ben artık evlenmek istiyorum diyeceksiniz tavrını görmek için... hiç taraftar değilim bir ilişkinin rotasını kadın belirlesin erkeğe beklenti koysun... ama bazen karşındakinin ne olmadığını görmek için yapmak gerekiyor... sizde bundan korkmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?