- 26 Ocak 2021
- 89
- 39
- 3
- 37
- Konu Sahibi Derbeder 4747
-
Bende öyle yapıyorum canım ayrı odalarda oturuyoruz canım ister alışsın ister alışması n onun bileceği iş teşekkür ederim kardeş gibi anla gibi anladınız beni Allah hepinizden razı olsunHiiiç umursamayın. Eşinizi senelerce şımartmışsınız belli ki. Şimdi yine aynı şeyi istiyor. Umursamayın. Siz 10 yıl fedakarlık yapmışsınız zaten, sıra eşinizde. Çocuklarınızla mutlu olun, keyfinize bakın. Eşinizle bu konu hakkında hiç konuşmayın, konuyu açarsa oda değiştirin, bir iş bulup meşgul olun. Mecburen alışacak.
Öyle bir niyetim yok zaten isterse kendi giderSizi yıldırmaya çalışıyor bence
En son bıktırıp geri götürmeye çalışıyor
Yerinizde olsam asla geri dönmem
Eşin ailesiyle evlenseymiş ozaman dicem garip olcak insan diye eşini çocuklarının annesini bile isteye mutsuz olmaya iter anlamıyorum yaBen 13 yıllık evliyim 10 yıl eşimin ailesiyle yaşadık anlaşamadık dayanamadım artık çok dışlanıyordum neyse ayrı eve çıkmaya karar verdik çıktıktan yıldır ayrı evdeyiz ama çıktığımızda beridir eşimle koptuk birbirimizden resmen eşim pişman olduğunu tekrar ailesinin yanına dönmemiz istiyor ama anlaşamadık bikere ikinci defa gitmeye gerek yok diyorum bende aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz konuşmuyor varmıyım yokmuyum bilmiyor 3 çocuğum var en küçüğü 6 aylık daha bende taşıyamıyorum artık düşünmekten deliye döndüm akıl verin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
bas poposuna tekmeyi cnm malı mülkü üstüne aldır ama önce çatır çatır nafakayı ye hiç çekme
Çocuklarımı alır diye korkuyorum ben canım yoksa çekilecek şey değil bana diyor nedir senin benim aileme karşı kinin nefret dıyuyormuşum ailesine insan olsalar oş boşunamı kaçtım onlardanEşin ailesiyle evlenseymiş ozaman dicem garip olcak insan diye eşini çocuklarının annesini bile isteye mutsuz olmaya iter anlamıyorum ya
Allah sabır versin sana ortada bişey olmasa gitmek istemezsin dediğin gibi siz sırf bu evi ayırma konusundan dolayımı anlaşamıyosunuz yoksa başka sorunlarda var bu da tuzu biberimi oluyo?Çocuklarımı alır diye korkuyorum ben canım yoksa çekilecek şey değil bana diyor nedir senin benim aileme karşı kinin nefret dıyuyormuşum ailesine insan olsalar oş boşunamı kaçtım onlardan
Bıraktım zaten üstüne düşmeyi bigün yine tartıştık bu konu için sinir krizi geçirdim acillik oldum annem sormadı bile insan keyfinden sinir krizi geçirmez ne istiyorsun kızımdan diyealışmış tabi bi arada olmaya ya vicdan yapıyor.. Bence üstelemeyin güzel güzel anlatın
hayatım bi düzenimiz yok sorunlar vardı biliyorsun biraz zaman tanı bize fln de ..
geri adım atmayın sakın ya alışacak ya alışacak siz üzerine düşmeyin
Hayır canım başka hiçbir sorunumuz yok sadece bunun içinAllah sabır versin sana ortada bişey olmasa gitmek istemezsin dediğin gibi siz sırf bu evi ayırma konusundan dolayımı anlaşamıyosunuz yoksa başka sorunlarda var bu da tuzu biberimi oluyo?
İnşallah da hiç sorununuz olmaz canım sadece buysa konu sakince eşini al konuş sonuçta çoluğunuz çocuğunuz var artık sakin sakin anlat ne kadar anlayışsız olabilirkiHayır canım başka hiçbir sorunumuz yok sadece bunun için
yazık ya geçmiş olsun. ama siz bu kadar sinirlerinizi yıpratmayın bence çocuklarınız var.. Öncelikler değişti. bırakın ne derse desin siz bunun için tartışmayın bile .. Kendi gitmek istiyorsa gitsin sen bilirsin diyin ailen burada diyin gidecekse gitsin siz ve cocukları yokken kaç ay durabilecek. . .Bıraktım zaten üstüne düşmeyi bigün yine tartıştık bu konu için sinir krizi geçirdim acillik oldum annem sormadı bile insan keyfinden sinir krizi geçirmez ne istiyorsun kızımdan diye
Çok anlayışsız 1 yıldır anlatıyorum güzellikle yok anlamıyor git diyorum gitmiyordaİnşallah da hiç sorununuz olmaz canım sadece buysa konu sakince eşini al konuş sonuçta çoluğunuz çocuğunuz var artık sakin sakin anlat ne kadar anlayışsız olabilirki
Ondan başka 4 oğlu var anasının diyorum senin baktığının yarısı onlarda baksın öyle konuş Bi sen misin evladı evet diyor bana ya herkes güle oynaya otursun evinde bizde hep bedel ödeyelimbırak taşınsın kendisi. bu ne anacılık ya
İşin içinde çocuklar olunca bu kararlar hiç kolay verilmiyo çocuk olmasa çek git sen dicem de o çocukları düşünmemek vicdansızlık olur ama bu konularda da hep çocuklar öyle gerginlik olan bi evde büyüceğine ayrı büyüsün daha iyi diye düşünürüm..Çok anlayışsız 1 yıldır anlatıyorum güzellikle yok anlamıyor git diyorum gitmiyorda
psikolojik destek alsın eşin ne bu kocaman adamOndan başka 4 oğlu var anasının diyorum senin baktığının yarısı onlarda baksın öyle konuş Bi sen misin evladı evet diyor bana ya herkes güle oynaya otursun evinde bizde hep bedel ödeyelim
Öyle haklısınız 6 aylık bebeğim küçük dahaİşin içinde çocuklar olunca bu kararlar hiç kolay verilmiyo çocuk olmasa çek git sen dicem de o çocukları düşünmemek vicdansızlık olur ama bu konularda da hep çocuklar öyle gerginlik olan bi evde büyüceğine ayrı büyüsün daha iyi diye düşünürüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?