- 14 Ocak 2021
- 786
- 2.173
- 28
- Konu Sahibi Derbeder 4747
-
Evde ortak parayla falan değil yine kendi yapıyordu anası babası sakladı kendi maaşını yine o yapardı herşeyiPsikolojik baskı hep var zaten ben dayandım canım çok dayandım onun için ama şimdi diyorum kimin için dayanmışım değmiyormuş
Niye kopamıyor güzel soru ama cevabını bilmediğim bir soru başka sebebi varmı soruyorum bende ama hiç konuşmuyorEsiniz niye ailesinden kopamiyor?
Ailesi artık sizsiniz. Anne babasını hergün görebilir zaten. Cocuk degil ki bu adam?!
Baska sebepleri mi var?
Artı hergün görüyor zaten yine yakın uzaktada değilNiye kopamıyor güzel soru ama cevabını bilmediğim bir soru başka sebebi varmı soruyorum bende ama hiç konuşmuyor
Canım orda öyle değildi nasıl ki çıktık bambaşka biri olduVallaha artik kimsenin psikolojik baskilarina yüz vermiyorum. Kendi ailem dahil. Hani hatan olur özür dilersin. Insan olsalardi siz ordan kacmazdiniz bi kere. Esinin üstüne bu kadar düsmeyi birak. Seni baski altina alip tekrar oraya götürmeye calisiyor. Cehenneme kadar yolu var. Ve kusuruma da bakmayin ama böyle adamdanda 3 cocuk iyi cesaret.
Neymiş ordaÜ
Canım orda öyle değildi nasıl ki çıktık bambaşka biri oldu
O yüzden hiç kendinden taviz verme verdikçe fazlasını istiyorlar. Çocuklarınla çok mutlu bir hayat dilerimAynen öyle canım aklımı okudun bende öyle yapıyorum
Teşekkür ederim canım inşallahO yüzden hiç kendinden taviz verme verdikçe fazlasını istiyorlar. Çocuklarınla çok mutlu bir hayat dilerim
Belliki ailesine katlandığınız için 10 yıl boyunca alttan almış size karşı...Ben 13 yıllık evliyim 10 yıl eşimin ailesiyle yaşadık anlaşamadık dayanamadım artık çok dışlanıyordum neyse ayrı eve çıkmaya karar verdik çıktıktan yıldır ayrı evdeyiz ama çıktığımızda beridir eşimle koptuk birbirimizden resmen eşim pişman olduğunu tekrar ailesinin yanına dönmemiz istiyor ama anlaşamadık bikere ikinci defa gitmeye gerek yok diyorum bende aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz konuşmuyor varmıyım yokmuyum bilmiyor 3 çocuğum var en küçüğü 6 aylık daha bende taşıyamıyorum artık düşünmekten deliye döndüm akıl verin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum
Belliki ailesine katlandığınız için 10 yıl boyunca alttan almış size karşı...
Ailesine muhtaçmısınız peki maddi yönden ev kemdinizinmi belki kira vermek maddi sıkıntıya sokmuştur eşinizi onun gerginliği ile size kötü davranıyordur..yoksa anne babasını çok sevdiği için değildir eminim 3 çocuktan sonra onlara çokta ihtiyaç duymaz heralde eşiniz...
.ailesinin yanına dönerseniz burnu sürttü geldi der ler daha çok üzerler sizi o bir gerçek...dönmemeniz konusunda ısrarcı olun hatta kesin konuşun illada dönecekseniz maddiyattan dolayı o zaman şart koşun bazı şeyleri
Hergün kapat diyorum yetr diyorum10 yıl kısa bir süre değil. o kadar uzun süre birlikte yaşadığınız için eşiniz evliliğin nasıl bir şey olduğunu unutmuş
üç çocuk yapmış hepsine siz bakıyorsunuz, evliliğin başından beri aile evinde eşinize iş düşmemiş, muhtemelen bir sorumluluk almamış, annesinin göz bebeği olarak büyütülmüş. şu an da ayrı eve alışamamış, onca uzun sene fırsat vermemişsiniz ki evli olduğunuz anlaşılsın. ailesi ve ya ailem bize hastalık olarak muhtaç olmadıkları sürece aynı evde yaşayamam herhalde iki taraflada. 10 sene evli olduğunuzu anladınız mı ki aile yanında.. bence ne tavır alırsa alsın, düzgünce konuşun bu konuyu ve sonuna kadar kapatıyoruz diyin. zaten her gün görüyormuş, ki bu da çok saçma ama.
Annesinin bebeği olarak değildi annesiyle kendi bile anlaşamıyorduk diyorum yine hasta olsun bakarım Allah rızası için bakarım ama yinede anlamıyor10 yıl kısa bir süre değil. o kadar uzun süre birlikte yaşadığınız için eşiniz evliliğin nasıl bir şey olduğunu unutmuş
üç çocuk yapmış hepsine siz bakıyorsunuz, evliliğin başından beri aile evinde eşinize iş düşmemiş, muhtemelen bir sorumluluk almamış, annesinin göz bebeği olarak büyütülmüş. şu an da ayrı eve alışamamış, onca uzun sene fırsat vermemişsiniz ki evli olduğunuz anlaşılsın. ailesi ve ya ailem bize hastalık olarak muhtaç olmadıkları sürece aynı evde yaşayamam herhalde iki taraflada. 10 sene evli olduğunuzu anladınız mı ki aile yanında.. bence ne tavır alırsa alsın, düzgünce konuşun bu konuyu ve sonuna kadar kapatıyoruz diyin. zaten her gün görüyormuş, ki bu da çok saçma ama.
Keşke ama korunuyorduk sözde elimde olmadan oldu canım yoksa inan istemitordumKeşke önünüzü görmeden sütten kesilmemiş, eşinizi üçüncü kez baba yapmasaydiniz.
Hiiiç umursamayın. Eşinizi senelerce şımartmışsınız belli ki. Şimdi yine aynı şeyi istiyor. Umursamayın. Siz 10 yıl fedakarlık yapmışsınız zaten, sıra eşinizde. Çocuklarınızla mutlu olun, keyfinize bakın. Eşinizle bu konu hakkında hiç konuşmayın, konuyu açarsa oda değiştirin, bir iş bulup meşgul olun. Mecburen alışacak.Annesinin bebeği olarak değildi annesiyle kendi bile anlaşamıyorduk diyorum yine hasta olsun bakarım Allah rızası için bakarım ama yinede anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?