Bir akıl verir misiniz?

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.521
133
35
Kizlar bebegim kismetse agustos 20 den sonra dogacak.

Cok alisveristen anlamam sevmem de. Bebegin park yatağını abimlerden aldim. O benim yatak odama sığmıyor. Ayri odaya koymam gerek. Ya da anne yani besigi almam gerek . Ilk 6 ay icin. Dolabi benim genc odasi dolabimi kullanacağım. Pembe beyaz dolap. Annem beni sıkıştırıyor bebegin odasina kanepe gibi birsey al . Orada yatar kalkarsin diye.

Simdi lojmandayim. Evim büyük 3 4 yil daha kalacagiz. Bende kanepe degil ama ikea divan gibi sonralari bebek icib yataga dönecek birsey mi yaptirsam diyorum. Esim se simdiden yaptiirma bebek bizimle uyuyup kalcak zaten diyor.

Aklim durmuş gibiyim mantikli düşünemiyor dogru karar alamıyorum gibi hissediyirum kendimi.

Siz ce almak mantikli olur mu. Lutfen bir fikir verin.

Bence bebek odası gibi birsey için aceleye gerek yok. Park beşik yeterli her yere gidiyor sen sadece genel eşyaları al. Hastane cikisi bez ıslak mendili gibi. Kendine birde hastanede kullanacağı gecelik pijama ve hasta bezi al. Çok ayrıca birseye gerek yok Boşa masraf oluyor. Zaman içerisinde ihtiyaçlar belirleniyor zaten. Bebek büyüdükçe yani... O zaman alırsın ihtiyaç oldukça..

Park yatak odana sığmadığı için 6 aylık geçici bi beşik yerine oda ölcülerine uyacak bi beşik almani tavsiye ederim

6 aydan sonra odasini ayiracagim dersende kanepeye falan gerek yok bence oda yapmak icin cokta erken.

Bu kismi tam anlayamadim arkadasim ama bosa kanepeye masraf yapma derim

Fikirleriniz icin tesekkur ederim. Sanirim hevesleniyoruz düğünde de boyle bir yigin esya alip tıkıştirdik eve.

Annem muhakak al diyor kafami karıştırıyor.

Hayırlı doğumlar olsun cnm
teşekkürler tatlım . sana da inşallah :)

2 gündür evde kös kös oturmaktan bunalmıştım. denize gidemiyorum diye hayıflanıyordum. bugün sabah iş yerinde bir arkadaşın denizden sonra erken doğum yaptığını öğrendim. oyy dedim her işte bir hayır vardır.

sağlıkla zamanında gelsin yavrularımız :)

Back
X