- Konu Sahibi buzprensesy
bence kıza söyle..ne kaybedersin ki? hiçbir şey!
en azından iyilik yapmış olursun...
en azından iyilik yapmış olursun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''bir aldatmaya şahit oluyorum''
Bu başlığa.. aldatılan kim? diyorum...bana göre aldatılan biri varsa..o adamın karısıdır.Ama siz sanki o kıza üzülüyorsunuz gibi...
Mademki üzülüyorsunuz ve birşeyler yapmak istiyorsunuz...gidip o adamla konuşun!
.
Ya niye karisma diyorsunuz arkadaslar ???
Esiniz sizi aldatsa ve arkadasiniz bunu bilse, size söylemesini istemezmisiniz??
Ilerde ögrendiginizde, daha cok cilesini cekip, sonradan herseyin bosuna oldugunu ögrendiginizde, hesap sormazmisiniz,
niye bana daha önce söylemedin diye ???
Hersey icin gec olmadan bence hemen söylemelisin,
belki gercekten haberi yok evli oldugundan, bosandim yalanini her evli erkek söylüyor cünkü malesef,
kesinlikle haberi olmali,
yarin birgün ailesine anlatip, rezil olmak var isin icinde,
ayrica hamile olma süpheside varmis,
e kiz rahat davraniyor cünkü evleniriz diye düsünüyordur,
bilse adamin evli oldugunu bukadar rahat davranmaz.
Ayrica adam kendi karisina kötü davraniyormus, ee sevgilisi var ona gül gibi davraniyor pislik herif,
sevgiliside bassin da tekmeyi, yine karisinin ayaklarina altina kapansin...
Bence hic vakit kaybetme lütfen !!!
Acik acik söylemesen bile gizli bisekilde ögrenmesini sagla
Gizli gizli nasil söylenir ki ? kizin kapisina not mu biraksin ?
merhaba arkadaşlar. şu aldatma olaylarından midem bulanıyo artık ama malesef ben de bir kadının aldatılışına şahit oluyorum.
yüksek lisansım için iki ay önce kıbrısa geldim ve bi otelde garson olarak çalışıyorum. erkek arkadaşım da aynı otelde aşçı ve yakın bi arkadaşı sevgilisini aldatıyor. bu adam evli ve bir de kızı varmış.bundan bi çoğumuzun haberi var ama kızın bundan haberi yok boşandım diye yalan söylemiş. kız iki ay sonra aileme sevgilimden bahsedicem diye hayaller kuruyo. adam da bunu el üstünde tutuyo anladığım
kadarıyla,otellerde kalıyolar yiyolar içiyolar. kafam o kadar dolu ki cumleleri toparlayamıyorum kusura bakmayın.
aslında kızın da küçük bi bebeği olduğu halde otelden afedersınız yatmadığı adam kalmamış.yani kızın da ne yaptıgı belli değil ancak yine de bu aldatma olayı farklı bi durum hiç bi bayan haketmez bence. bazen acaba kıza soylesem mı dıyorum o adam hala evli diye.erkek arkadaşım bizi ilgilendirmez, sakın ağzından birşey kaçırma dıyo. ne demek ilgilendirmez yaa bu insanlarla bi şekilde görüşüyosak hayatlarında bi şekilde varsak doğruları söylemek yanlıştan döndürmek bizim boynumuzun borcu değil midir. sevgilim bu şekilde tutum sergiledikce acaba bu aldatma olayını normal mi karşılıyo diye düşünüyorum nasıl göz yumuyo. aslında sevgilim kaç defa konuşmuş yapma etme bu kıza harcayacağın paraları biriktir al aileni yanına ya da git kızını gör diye ama adam dinlemiyomuş.benim kafam karmakarışık. bazen kızı görüyorum bana hep sevgilisinden bahsediyo şuraya gittik buraya gittik falan içimden söylemek geliyo ama tutuyorum kendimi. ortalığı karıştıran kişi ben olmak istemıyorum bi yandan da. ama susarak da aslında ben de sankı bu aldatma olayını onaylıyo konumunda oluyorum bence.
bence uyduruk bir mail adresi al ve kıza mail at eğer mail adresi varsa:26:
arkadaşlar ben boşu boşuna dert edinip duruyomuşum. malesef aldatılıyo dediğim arkadaşım da henüz boşanmamış. eşiyle yaşamıyomuş ama hala evlilermiş. yani binevi o da eşini aldatıyo. o yüzden söylememeye karar verdim çünkü hiç kendimi üzmeye değmezmiş.hem hala evli hem de başkasından hamile kalma şüphesi duyacak kadar ilerletmiş ilişkisini
ya ben herşeyi geçtim adam aldatıyo tamam, kız da aldatıyomuş o da tamam ama nasıl sen başkasından hamile kalmayı göze alarak saçma sapan seyler yapıyosun senin 2 yaşında kızın var. insan onu hiç mi düşünmez yaa.