Bir Altın Bileklik Mevzusu

Baştan aşağı hepsi sacmalamis

Yok her türlü yoruma açığım.

Jigolo ile evlisin, Allah iyiki kocanı erkek yaratmış kadın olsa tüm karşı cinslerini sömürürdü.

Altın bileklik istiyormuş değerli hissedecekmiş bende bu kadar dişil enerji yok.

Altını bırak black honey ruj hediye et daha popüler hoşuna gider sana bu yakışır dişil enerjine de

Altın bileklik isteyen erkeği de ilk defa duydum üstüne bir de değerli hissetmek istiyorum diyor Hem de eşinin borçlarını, ödemelerini bildiği halde. Konuyu ilk okuduğumda erkek ağzından yazılmış zannettim. Genelde tersi olur çünkü. Enteresan bir eşiniz var :)
Arkadaşlarınızda garipmiş. Bundan sonra her şeyinizi anlatmayın onlara. Biraz maddiyata önem veren, gösterişi seveni, boş boğaz insanlara benziyorlar. Sanane ki yani eşine ne aldığından? Bütçesini ona göre ayarlıyor işte kadın. Belki sonra alacak daha değerli bir şey. Neden yargılıyorlar ki? Son derece gereksiz olmuş. Hele ki bize de kararmış bileklik alırsın herhalde demesi beni benden aldı. Onlara da mı hediye almak zorundaymışsınız

Yani bu durumda eşinizden altınlarını ver araba alacağım deme sırası size mi geçti bence iyi yani şanslısınız, alın bir araba eşinize de sürdürmeyin roller böyle değişsin iyice

Ben arkadaşlarının her şeyi bildiğini sanmıyorum. Konu sahibi tüm masrafları kendisinin ödediğini söylememiş gibi. Kiraları masrafları eşim ödüyor ben birikim yapıyorum dediyse al adamın istediğini demiş olabilirler. Hiç bir kadının, sonuna kadar sağılan hemcinsine bunu yapacağını düşünemiyorum..

Sizin yaptiginiz cabayi gormeyip altinmi istiyor

İbretlik bir hikayeyse anlatın bence; okuyup ders alanlar olur belki.

Bu uyanıklık halis mi ?
Parfüm gömlek alınsa para etmeyecek satınca. Değerli hissetmek böyle bişey mi
Ayy ben çok korkardım böyle hesapçı bi eşim olsa

Neden kendinize ayrı bir birikiminiz yok
Eşinizi tanımıyorum keza sizi de ama bana güvensiz geldi
Birikim yapamayacak kadar har vurup harman mi savruyorsunuz
Şahsen başka şehirde yaşayan eşe maddi olarak güvenemem

Ben çok üzüldüm sana. Daha yeni evlisin ve beraber bile yaşayamamışsınız. Şimdi cicim ayları düşünemiyorsun belki bazı şeyleri ama dünyanın türlü hali var.
Bu evlilikte eşin çok uyanık ve bana güven vermedi.
Kendiniz için birikim yapın ona söylemeden. Bir gün dımdızlak ortada kalmamak için.

bu bende biriksin sen borçları öde kafası kimden geçmiş o zaman.
kendi yatıp kalktığı ev için olan kirayı bari ödesin bir zahmet.
Onu ks ye odetip
Yerine 2000 i koyuyor zahar hiç inandırıcı değil
Konu sahibinin yerinde olsam doğum günü kutlama bahanesi ile gidip ortak hesabı açtırıp dönerdim
Yanlış anlamazsaniz birliktelik yaşıyor musunuz
Yani bir araya geldikçe

Milletin kocalarına bak ya. Bende isticem doğum günümde valla

Evin bütün yükü taksitleri sizdeymis zaten yeme içme kalanlada bana al demiş. Bütçem yetmiyorsa seni zorlayacaksa alma. Bütçen varsa alabilirsin alanın bir yüzü almayanin iki yüzü öle bişey demişler. Ama ben isteme konusunda ciddiyim demekki istemek gerekiyor

Sanirim son zamanlarda forumda okudugum en uyanik koca.
Konu sahibi ilk firsatta, hatta hemen bu haftasonu kosun gidin ne kadar birikim yapmis esiniz, nerede duruyor paralar, hesaplayin asagi yukari biriktirmis olmasi gereken butun para orada mi diye. Sonra da ortak hesap acin, belirli miktarin ustu ikinizin onayi olmadan cekilmesin. Ozur dileyerek yazmak zorundayim esiniz bana hic guven vermedi. Resmen evlenip maddi menfaat saglayan taraf olmus. Siz de ne derse kabul etmissiniz bir durup dusunup ne oluyor demediniz mi?

s
sebep ne olursa olsun kendi babanızın evine abinin hakkıymış gibi kira ödüyorsun. denecek hiçbirşey yok. ama çük mühim çük önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…