Kadın merhametli kibar bir kadın çocuklara iyi davranıyor..müfredat böyleyse öğretmene işini öğretme gafina girmek istemedim o yüzden nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorumMüfredat ana sınıfı için özelde de devlette de aynıdır. Öğretmeninizde bir sorun var. Önce öğretmenle konuşun sonra olmadı şikayet edersiniz.
Bizimkiler sadece fotokopi kağırtlarına boya yapıyor ne yazık kiKonu mufredat degil okul ve ögretmeniniz iki yildir oglum devlet anaokulunda sayilari sesli harfleri ogreniyolar deneyler etkunliklerde yapiliyo bol bol
6 yas gurubunda mi seneye 1. Sinifa gidecekse bence de sadece boya yapmasi yeterli olmayabilirBizimkiler sadece fotokopi kağırtlarına boya yapıyor ne yazık ki
Zaten diğer çocuğum da devlet ilkokulun da öğretnenimizden çok memnunum kadın öğretmenliğin tanımı gibi.öğretiği her şeyin videosunu çekip bu yolla öğretiyorum sizde böyle tekrar yapın diye video gönderiyor o da devlet..bu anaokulunda öğretmende sorun var değil mi yanlış düşünmüyorumNormalde dediğiniz şeyi özel kreşlerde duymuştum ama devlet anaokulunda olması şaşırttı beni.Çıkıştan 40dk önce giyinip tv izlemek nedir öyle?Devlet okulu olmasıyla ilgisi yok bence öğretmenle ilgili.
6 yaş ama içlerinde 5 yaş hatta bence 5 ten küçük okulun öğretmenlerinin çocukları da var..ama nüfus kağırtlarını göremediğim için boy gelişim geriliği gibi yorumluyorum6 yas gurubunda mi seneye 1. Sinifa gidecekse bence de sadece boya yapmasi yeterli olmayabilir
Bende sizin gibi düşünmeye çalışıyorum seneye okulla başlayacak zaten bol bol oynasın en azından erken kalkma disiplinini öğreniyor diye ama diğer anaokul çocuklarının yaptıklarını görünce bir terslik olduğunu düşünüyorum o yüzden fikir amaclı konu actımsiz yaptırıyor olabilirsiniz ama herkes kahvaltı yaptıramıyordur o yüzden kahvaltı isteyebilir.
tv işine bişey diyemiycem gün içinde belki 40 dk ya da 1 saat tv hakları varsa film vs izletebilir, bunda da yanlış bişey yok gibi.
ana sınıfında harf öğretilmez diye biliyorum eğitimciler daha doğru bilir. zaten harfi de rakamı da ilkokulda öğrenecek. anasınıfında da etkinlik yapsın bol bol oyun oynasın ne çıkar ki?
Bende sizin gibi düşünmeye çalışıyorum seneye okulla başlayacak zaten bol bol oynasın en azından erken kalkma disiplinini öğreniyor diye ama diğer anaokul çocuklarının yaptıklarını görünce bir terslik olduğunu düşünüyorum o yüzden fikir amaclı konu actım
Bir egitimci olarak yorum yapayim.
Kahvalti istemesi normal. Siz evde yaptiriyorsunuz ama kahvaltisiz gonderirseniz diger cocuklar yaparken cocugunuz kendini eksik hissedebilir. Esitlik olmasi acisindan herkesin getirmesi gerekir. Evde yaptirmayin sizde.
1. Siniftan once harflerin ogretilmesi dogru degil ancak sayilari öğretebilir, cesitli etkinlikler yaptirabilir.
Tv izleme durumu her gun var mi acaba? Belki sadece haftada bir gun boyle bir etkinlik yapiyordur.
Öncelikle kahvaltıyı zaman acısından dile getirdim uç buçuk saatlik zaman dilimini bölmeye çalıştım neden yapıyorlar değildi maksatım yanlış ifade etmişim hatta benim..TV meselesine gelince evet her gün izliyorlar(bundan hoşlanmadığı mı çocuğuma hisetirmeden)bugün çizgifilmin konusu neydi diye konuya giriyorum ve çocuğum her gün bir çizgi film konusu anlatıyor eğiticilik var mı diye bakarsam konulara hayır filmler klasik çizgi filmler..ne yaptınız sorusunun cevabı oyun oynadık resim boyadık..bu arada parmak boyasından tutun sanatsal etkinlik yapılabilecek bütün ürünleri her veli bireysel alıp öğretmene teslim ettik... Ama sadece fotokobi boyanıyor ne yazık kiBir egitimci olarak yorum yapayim.
Kahvalti istemesi normal. Siz evde yaptiriyorsunuz ama kahvaltisiz gonderirseniz diger cocuklar yaparken cocugunuz kendini eksik hissedebilir. Esitlik olmasi acisindan herkesin getirmesi gerekir. Evde yaptirmayin sizde.
1. Siniftan once harflerin ogretilmesi dogru degil ancak sayilari öğretebilir, cesitli etkinlikler yaptirabilir.
Tv izleme durumu her gun var mi acaba? Belki sadece haftada bir gun boyle bir etkinlik yapiyordur.
Öncelikle kahvaltıyı zaman acısından dile getirdim uç buçuk saatlik zaman dilimini bölmeye çalıştım neden yapıyorlar değildi maksatım yanlış ifade etmişim hatta benim..TV meselesine gelince evet her gün izliyorlar(bundan hoşlanmadığı mı çocuğuma hisetirmeden)bugün çizgifilmin konusu neydi diye konuya giriyorum ve çocuğum her gün bir çizgi film konusu anlatıyor eğiticilik var mı diye bakarsam konulara hayır filmler klasik çizgi filmler..ne yaptınız sorusunun cevabı oyun oynadık resim boyadık..bu arada parmak boyasından tutun sanatsal etkinlik yapılabilecek bütün ürünleri her veli bireysel alıp öğretmene teslim ettik... Ama sadece fotokobi boyanıyor ne yazık ki
Müfredatta tv kesinlikle olmaz. Bakanlık buna karşıyken heleki anaokuluna bunu koymaz. Kaldı ki okulöncesi öğretmen arkadaşlarımda var onlarda özel okullarda yapılıyor diye örnek verdiğiniz şeyleri yapıyorlar.Kadın merhametli kibar bir kadın çocuklara iyi davranıyor..müfredat böyleyse öğretmene işini öğretme gafina girmek istemedim o yüzden nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?