- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Karakterim gereği karşımdaki insandan en ufak bi soğukluk görünce hemen geri çekerim kendimi.Sizce bu defa öyle yapmamalı mıyım ?Sonuçta yaza dügün varmış, erkegin sırtında bu durumda bayagi bi yük var. Anlamak lazım böyle zamanlarda bence tavır yapmak yerine..
Haklısınız sanırım çok şımartı beni annem babam oldu resmen.Bi anda ilgiyi kesince yere çakılır gibi oldum..Adam zaten canından bezmiş birde sizin triplerinizlemi uğraşsın. Kolay değil maddi açıdan zorda,üstelik yaza düğün var. Kızlar yani kusura bakmayın ama pışpışlayanınız var diye şımarıyosunuz bazen
Size karsı kötü bi tutum sergilemedigi sürece , sizinle bi derdi olmadıgını söyledigi halde tabi kii bu defa öyle yapmamalısın :)Karakterim gereği karşımdaki insandan en ufak bi soğukluk görünce hemen geri çekerim kendimi.Sizce bu defa öyle yapmamalı mıyım ?
Böyle davranmamın tek nedeni neden bana anlatmak yerine benden kaçıyor diye düşünmem oldu.Bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu.Adam size parasal sorunum var demiş neden destek olmak yerine surat asıp kapıyı filan kapatıyorsunuz acaba ? Böyle okursa bu evlilik nasıl yürür sizce düşündünüz mü
Okadar sinirliydim ki konuşmak için onun adım atmasını bekledim..Çaya geldiği zaman sorsaydınız bu kadar büyümezdi bence.
Konuşmak her sorunu çözer
Söylemiş ya sorunu ne anlatacak daha adamın işi kötü gitmiş iş yerini kapatmış . Yaza düğün var bir sürü masraf var eeee daha ne olsun acabaBöyle davranmamın tek nedeni neden bana anlatmak yerine benden kaçıyor diye düşünmem oldu.Bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu.
Bu zamana kadar çok sıkıntıyı atlattık beraber.Yoruldum sanırım biraz.Bu aşırı tepkimin nedeni o olsa gerek.Biraz hatalı davranmışsınız bence. Kötü gününde yanında olmak bu değil..
Ama aradan kaç gün geçmiş. İnsan dayanamaz konuşur yani.Okadar sinirliydim ki konuşmak için onun adım atmasını bekledim..
Sonra ‘sende gelir misin ?’ Dedi reddettim.Tekrar sordu yine istemediğimi söyledim
Kapıda görüşürüz dedi yaklaştı öpmek için,geri çekilip kapıyı kapattım hiç bir şey demeden
Bu Tavrımın tek nedeni bana anlatmak yerine benden uzak durmak istemesi oldu keyfi bişey yapmadım yani.Kendimde de hatayı gördüğüm için buraya yazıp fikir almak istedim Zaten.Nişanlınızın yerinde olsam o yüzüğü çoktan elinize vermiştim, çok sabırlı adammış.
İşleri bozuk, psikolojisi bozuk, üzerinde bir sürü yük varken bu kadar nazı niyazı nasıl yaptınız, neden yaptınız? Dünyada sizden daha önemli bir şey yok mu sanıyorsunuz? Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, fazla nazınız aşığı usandırdığında farkedersiniz bunu ama çok geç olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?