Bir anda başlayan soğuk tavırlar

Adam batmış daha ne olsun ki morali anca bozulsun bence sizi fazla simartmis ne var bunda bu devirde Kolay mi is yeri kapanmis bence senin gönül alman gerekiyor onun yerinde olsam Nisan bile atardım

Hiçbir sorun yokken büyütmüşsünüz, sorun sizin davranışlarınızda.
Evlilik için büyümeniz gerekiyor. Hiç iç açıcı görmedim ilerinizi

Size yansiyan seyler illa sizinle ilgili olmak zorunda degil. Hayatimda birseyler berbat gidiyorken eşime karsi neşeli davranamam ben de. Yabanci biri olsa belli etmezsin sikintini belki ama en yakinina da rol yapmaya ugrasmanin anlami yok. Yaninda olup huzur vereceginize, hersey yetmezmiş gibi bir de anlamsiz triplerle ugrastiriyorsunuz insani.

Dunya sizin etrafinizda dönmüyor. Anlarsiniz...
Adam şu haldeyken sizin ona gosterdiginizden daha cok anlayis gostermiş ama bu devran hep böyle gitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam batmış daha ne olsun ki morali anca bozulsun bence sizi fazla simartmis ne var bunda bu devirde Kolay mi is yeri kapanmis bence senin gönül alman gerekiyor onun yerinde olsam Nisan bile atardım
Ben öyle durduk yere tavır yapmadım ki.Bir anda soğuk davranınca bambaşka şeyler düşündüm.Haklısınız daha anlayışlı olmam gerekirdi.

Hiçbir sorun yokken büyütmüşsünüz, sorun sizin davranışlarınızda.
Evlilik için büyümeniz gerekiyor. Hiç iç açıcı görmedim ilerinizi
Evlilik için hazır olduğumu düşündüğüm için bu yola girdim Zaten. Bu zamana kadar her türlü maddi manevi sorunların ı beraber çözdük.Öyle anlayışsız bir insan değilim normalde.Bu konuda da yanlız kaldığımı düşündüğüm için anlayışsızlık yaptım.

Şu sıralar bu sorunlardan dolayı çok yanlız kaldım sanırım bu konuda patlak verdi.Buraya yazıp yorumlarınızı aldıktan Sonra belirttim kendisine,’her daim yanındayım fakat çok yanlız hissettim kendimi bu aralar’ dedim.Bazen sert yorumlar insanın aklını başına getiriyor.Teşekkür ederim :)

En sevdiğiniz insanın zor günlerinde -seninle alakası Yok diye açıklama yapmasına rağmen- günde kaç kere mesaj attığına takılmanız, üstelik bir kaç kere adım atmak istemesine rağmen geri çekilmeniz, çok şımarık geldi bana. Bir de psikolojisi bozuk yazmışsınız ama psikolojisinin nasıl olmasını bekliyordunuz böyle bir çöküntünün içinde, psikolojisi bozuk olan taraf çöküntü yaşanmasına rağmen aranızı toparlamaya çalışan kişi değil sizsiniz bence lütfen kusura bakmayın maddi sıkıntı var üstelik evlilik Arefe’sinde. Evlilikte bir söz verilir “iyi günde kötü günde” duymuşsunuzdur. Kötü günde yanında olamadığınızı göstermişsiniz ben sizi çok haksız buldum. Bu şekilde az bi soğukluktan dolayı-üstelik sizle alakalı olmamasına rağmen- kendinizi geri çekmeniz bencilce. İnsanlar zor günler Yaşar ve bu zor günlerde sevdikleri destek olsun ister, bir kat daha yük değil...

İnanın ona okadar destek oldum ki bu zamana kadar ve bu fedakarlıklar 20 yıllık eşlerle eşdeğer.Ki bunu söyleyen de o Zaten.Şöyle anlatayım tamam kendisi zor bir dönemde tabiki anlıyorum anlamasam bunu buraya yazıp acaba hata bende mi diye düşünmezdim.Sadece bi anda böyle bi soğukluk olunca n’oluyo dedim affalladım.Ki daha önce de aynı sıkıntılar oldu ve bu sorun 2 en fazla 3 gün sürdü.1 haftaya uzanınca başka şeyler düşündüm.Ben bunun şımarıklık olduğunu düşünmüyorum.Sanırım bu zamana kadar tüm yükü taşıdığım için yoruldum ve bu konuda patlak verdi.Ben maddi konuda hiç bir zaman küçük düşürmedim kendisini ve her daim yanında olduğumu çok iyi bilir kendisi.Bu kadar fevri davranmamam gerekirdi Haklısınız .Fikirleriniz için Teşekkür ederim.

yorum yazdıktan sonra baktım da herkes hemen hemen aynı şeyleri yazmış gereksiz buldum kendi yorumumu. Ama şunu unutma canım, bi genellemeye vurmak gerekirse erkekler sorunlarını içinde yaşıyorlar, eşim babam kardeşim çevremdeki çoğu erkek böyle, yakın çevrem böyle olduğu için genelleyebiliyorum tabii ki istisnalar vardır. Bi arkadaş yazmış, sıkıntısı var, güldürmeye çalış, baktın olmuyor trip atmadan geri çekil düşünmeye zaman ver diye. Evet bu evlilik için de çok doğru. Onlar biz gibi ağlayarak duygularını dışarı atamıyorlar , anlatarak halledemiyorlar, içselleştirip kendi içlerinde halledebiliyorlar. Eşiniz de böyle. Bunu hiç unutmayın. Fıtratını okumaya çalışın, evlilik için en önemlisi bu

Teşekkür ederim.Biraz daha dikkat etmeye çalışacam bundan Sonra.İnsan bazen sıkıntılardan dolayı çıkmaza düşüp olaylara nasıl tepki vereceğini bilemiyor.Normalde çok ilgili bir insan olduğu için böyle bi anda bu şekilde uzaklaşınca afalladım..

Allah askina yaptiginiz tripler hal hareketler insani sogutur zaten. O adim attikca sen kacmissin.. Allahtan buradakileri dinlemissin de kendine ceki duzen vermişsin

Bence biraz daha ertelemenizde fayda var.
Demek ki aşamadığınız bir güvensizlik var. Bir şeyde fikirleriniz değişiyor. Son birkaç aydır değişik olduğunu belirtmişsiniz zaten. İyi düşünün derim.

Allah askina yaptiginiz tripler hal hareketler insani sogutur zaten. O adim attikca sen kacmissin.. Allahtan buradakileri dinlemissin de kendine ceki duzen vermişsin
Yaşadığı sıkıntıların benden ötürü olmadığını ve beni üzdüğünü anlamasını istedim belki de o sebepten soğukluğuna kaçarak karşılık verdim.

Sadece ona karşı değil.hayatımdaki insan o değil bir başkası da olsaydı,çok çok mükemmel bir insanda olsaydı,sonsuz bir güvenim olmayacaktı zaten.Tamam evlenebilecek kadar güveniyorum ama SONSUZ değil.Sonuçta herkes herşeyi yapabilir.Oda öyle uzak durunca binbir türlü şey geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…