- 8 Ocak 2019
- 1.058
- 964
- 73
- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
Ben Zaten dayanamıyorum ama o ulaşmayınca geri çekiyorum gururum önüme geçiyo.Parasal açıdan her konuda yardımcı oldum gereken bir çok şeyi kıstım zaten bu zamana kadar böyle bir insan olmadığımı biliyor.Ama aradan kaç gün geçmiş. İnsan dayanamaz konuşur yani.
Bide tamam sizde yorulmuş olabilirsiniz ama nedenini söylemiş zaten.
Konuşup halledebilirsiniz.
Gerekirse düğün masraflarınızdan kısın huzurunuzdan önemli değil ya.
Bu Tavrımın tek nedeni bana anlatmak yerine benden uzak durmak istemesi oldu keyfi bişey yapmadım yani.Kendimde de hatayı gördüğüm için buraya yazıp fikir almak istedim Zaten.
Buna nasıl karar verebiliyor sunuz? Benim bu zamana kadar ona yaptığım fedakarlıkları bilmiyorsunuz ki ? Borç taktık öyle mi ? Hayatımızın içinde değilsiniz hanımefendi.Masraf olmadan düğün mü olur ? Bu benim suçum mu oldu şimdi ?adam iş yerini kapatmış. düğün dernek diye bi kağnı borç da taktınız kesin. iki gün mutsuz oldu ya prensesin incileri dökülmüş suratına kapı çarpıyor. sizin gibiler bence yalnız kalmalı.
Buna nasıl karar verebiliyor sunuz? Benim bu zamana kadar ona yaptığım fedakarlıkları bilmiyorsunuz ki ? Borç taktık öyle mi ? Hayatımızın içinde değilsiniz hanımefendi.Masraf olmadan düğün mü olur ? Bu benim suçum mu oldu şimdi ?
Haklısınıziyi de bu anlattığınıza göre sorun çıkartan nişanlınız değil ki sizsiniz.Gripken başınızda bekleyen adama en zor zamanlarında en anlayış göstermeniz gereken zamanda köstek olup gereksiz yere tribe girmişsiniz.Evlenmek iyi günde kötü günde diye söz vermektir.Eğer bu gereksiz tavrınıza devam ederseniz adamı bu konuda zor tekrar düşünmeye iteceksiniz.
Tavrımdan dolayı suçlarsanız anlarım ama borç taktınız demeniz çok yanlış.konudaki suçlu sizsiniz.
Okadar yoruldum ki karar veremiyorum artık.Bu yüzden yazdım zaten buraya .Parasal sıkıntım var, canım sıkkın seninle ilgisi yok demiş adam daha nasıl bir açıklama bekliyorsunuz?
Okadar yoruldum ki karar veremiyorum artık.Bu yüzden yazdım zaten buraya .
Haklısınız.Düşünemedim bunu.Teşekkür ederim.Herkesin bir sabır sınırı var. Adamın onca derdi varken sen de dert olursan sabrı biter. O hasta olunca ağlayan adam gider sen ağlayınca yüzüne bakmayan adam gelir.
Normalde çok ilgili bir insan olduğu için ilgiyi kesince hatta hiç konuşmamaya başlayınca bambaşka şeyler geldi aklıma.Tribim bu yüzdendi.Yiyin adamın ömrünü aferin. Siz sevgiyi ilgiyi ne zannediyorsunuz acaba? Şebek gibi her an karşınızda ilgi taklası mı atması lazım? Dertli zamanıymış işte, size de bunu izah etmiş, durumdan haberdarsınız. Destek olacağınıza bi de trip atıyorsunuz. Yazık valla acıyorum böyle adamlara.
Bana üzgün olduğu için sessizleşmiş, içine kapanmış gibi geldi. Şu an desteğinize ihtiyacı var bence trip atmamalısınızBöyle davranmamın tek nedeni neden bana anlatmak yerine benden kaçıyor diye düşünmem oldu.Bunun dışında hiç bir sorunumuz yoktu.
Haklısınız az önce aradım ve görüşmek istedim.Yanında olduğumu belirmem lazım ona.Bana üzgün olduğu için sessizleşmiş, içine kapanmış gibi geldi. Şu an desteğinize ihtiyacı var bence trip atmamalısınız
Ertesi gün arayıp “çay yapar mısın bana” dedi bende gönlümü almaya geliyor sandım herneyse geldi oturdu çayını içti bi yere gidecekt
Haklısınız normalde de hep yanında olmak için çabalarım bu defa hakim olamadım öfkeme.Bazen insan mantıklı düşünemeyebiliyor.Teşekkür ederim.Bazen aynı evin içinde bile bu dediğin şekilde uzaklaşmalar olabiliyor. Bunun illa ki eşle alakası olmaz. Kırk türlü düşünce geçiyordur kafasından. Arada nefes alacak alan bırakmak lazım hem kendine, hem karşındaki insana. Sana “seninle ilgili değil” demiş. Biraz ilgi göster, güldürmeye çalış. Baktın keyfi gerçekten yok. Geri çekilip kafasını toparlamasını bekle. Ama bu tabi trip atarak veya bin bir tafrayla değil. Yine ilgilen ama izin ver ne düşünüyorsa düşünsün.
Senin hiç mi kendi derdin olmuyor? Biraz yalnız kalmak veya kendi kendine düşünmek istediğinde karşındaki çocuk gibi ilgi istese bunalmaz mısın?
Evet ben aslında ben ona sormadan derdini anlatsın istedim sanırım.Uzak durunca biraz afalladım.Yük olmakta hata ettim.Ee zaten nişanlınız kendi sıkıntısını size demiş,ister-istemez size yansıtmış ve siz onu uyarınca kendine çeki düzen vermiş. Bence çok ayıp etmişsiniz nişanlınıza olan davranışlarınızla bunu siz de anlayıp aramışsınız ve sıcaklık oluşturmuşsunuz. Eminim nişanlınız şu an mutludur. Ayrıca lütfen bir daha böyle yapmayın zaten adamın sıkıntıları var siz onun ortağısınız her şekilde,yükü değil.
Bu kadar zor olduğunu bilmiyordum İnan’ın :) insan yaşayınca anlıyor bazı şeyleriOhoo daha evlenince ne problemler ne soğukluklar zor dönemler atlatacaksınız
Böyle ilk zorlukta pes etmek oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?