bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

gurbiş ya çok moralim bozuk... kızımın ismi aslı oda aslı koymuş kızının adına peki bu nedemek oluyor

ayy bi de evli miii
yelloza bak yaa :mymeka:
bi daha ararsa tehdit et; kocanı arar, kocamı baştan çıkarmaya çalıştığını söyler seni rezil ederim cümle aleme de Kötü Kazen

tam bir sakız mış yani bu kadın..allah kolaylık versin valla korkulur bu kadın milletinden

kız eşim ona hiçbirşey diyemiyor... eşimi belki aramaz ama kayınvalidemi arar. kayınvalidemi arıyorum telefonu duymuyor herhalde... arayıp diyecem evine kabul edersen anne benimle işin var...

yani eşinde konuşmak istemiyor anladığım kadarıyla.de ki anne evine alırsan konuşmam felan de of offfff

sıkma canını güzelim.a.s..umarım yaptığı terbiyesizliğin farkına varıp birdaha rahatsız etmez...olmadı hala gelmek istiyorsada açıkca konuş görüşmek istemediğinizi...
olmazsa illa gelecegim dersede sen onu uygun bir yere çağır biz kk lar icabına bakarız...klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

evet biz kk olarak onu mahfederiz nasıl üzer arkadaşımızı
:teselli:

valla biri beni arayıp böyle derse kesin onu evime çağırır bir güzel yolarım o şaçını...aklı sıra bakacak aranız nasıl ?evlilik nasıl gidiyor.?,kendince değerlendirme yapacak .nefret ediyorum bu tür basit kadınlardan....dikkat et canım...taviz verme...

saol canım hepinize teşekkürler... ama çok tehlikeli bir kız dövmesine ben de döverimde... çok yılanın teki

eşimle evliliğimizde son 2 yıldır sorun yok çünkü 2 yıldır oda yoktu simdi tekrar aradı saat 10 falandı ne yapacağımı bilmiyorum kesin gene bişeyler çıkar

klava:bende gurbi kafaya katılıyorum ben olsam onun eşini arar ve kocamı ayartıyor derdim ona ders vermek lazım citlencikçim o kadın okkalı bir dayak haketmiş bence

eşimle evliliğimizde son 2 yıldır sorun yok çünkü 2 yıldır oda yoktu simdi tekrar aradı saat 10 falandı ne yapacağımı bilmiyorum kesin gene bişeyler çıkar

eşinle oturup konuş böyle birşey olmasına müsade etmeyecegini ,etmemesini söyle güzel dille ama uyar alttan alttan...sen anladın canım...sıkma güzelim canını...:enbuyukkk:

saol canım hepinize teşekkürler... ama çok tehlikeli bir kız dövmesine ben de döverimde... çok yılanın teki

canım benim değil yılan ,şeytan olsa farketmez bir güzel rezil et mahallesinde veya iş yerinde bakbakalım ne yapabilecekk...rezillikten anlar bu tiplerr..korktuğunu düşünürse üstüne gelir...yada birşeyleri belgele ve eşinin karşısına çık göster başka şekilde gidersen iftira atıyorsun derler..ok belge şart...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…