gurbiş ya çok moralim bozuk... kızımın ismi aslı oda aslı koymuş kızının adına peki bu nedemek oluyor
kız eşim ona hiçbirşey diyemiyor... eşimi belki aramaz ama kayınvalidemi arar. kayınvalidemi arıyorum telefonu duymuyor herhalde... arayıp diyecem evine kabul edersen anne benimle işin var...
kızlar bu sabah işyeri telefonum çaldı... bir de kim dersiniz eşimin uzun zamandır sesi çıkmayan eski kız arkadaşı ... aaa çiğdemcim naber nasılsın evi arıyorum kimse cevap vermiyor... sizi çok özledim falan... akşama ziyaretinize geleceğim dedi bende müsait değilim çalışıyorum dedim... eşimin telefonunu istedi... sana ayıracak vaktinin olacağını sanmıyorum dedim ve telefonu yüzüne kapattım... bu kadınlardaki ne cürret yaaa...
sizce ne yapmalıyım kızlar?
sıkma canını güzelim.a.s..umarım yaptığı terbiyesizliğin farkına varıp birdaha rahatsız etmez...olmadı hala gelmek istiyorsada açıkca konuş görüşmek istemediğinizi...
olmazsa illa gelecegim dersede sen onu uygun bir yere çağır biz kk lar icabına bakarız...klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
aaaa inanmıyorummm nedeni ne peki 5 ay ayrı durmanınnnnn[/QUOT
bizden önce o evlendi... sonra annesine gidip geldikçe eşimide arıyor eşime bursada işim var beni arabanla şuraya götür buraya götür... biz yeni evliyiz bir pazar eşimin arkadaşlarıyla organizasyon yaptık oda orda bende 4-5 aylık hamileyim illa diyorki ben arabanın ön koltuğunda oturacağım... kavga çıktı bende taksi tuttum ve eve döndüm eşyalarımı toplayıp doğum yapana kadar ailemin yanında yaşadım
sıkma canını güzelim.a.s..umarım yaptığı terbiyesizliğin farkına varıp birdaha rahatsız etmez...olmadı hala gelmek istiyorsada açıkca konuş görüşmek istemediğinizi...
olmazsa illa gelecegim dersede sen onu uygun bir yere çağır biz kk lar icabına bakarız...klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
bizden önce o evlendi... sonra annesine gidip geldikçe eşimide arıyor eşime bursada işim var beni arabanla şuraya götür buraya götür... biz yeni evliyiz bir pazar eşimin arkadaşlarıyla organizasyon yaptık oda orda bende 4-5 aylık hamileyim illa diyorki ben arabanın ön koltuğunda oturacağım... kavga çıktı bende taksi tuttum ve eve döndüm eşyalarımı toplayıp doğum yapana kadar ailemin yanında yaşadım
canım eşin bunun olomasına onun önkoltuğa oturmasına izin mi verdi yani
yaa ne kadar edepsiz kadınmış bu yaaa eşin birşey demiyor mu canım eşinde yüz vermesin yaa...
ama eşindede şuç var güzelim kusura bakmada....klava: klava: klava:
eşimle evliliğimizde son 2 yıldır sorun yok çünkü 2 yıldır oda yoktu simdi tekrar aradı saat 10 falandı ne yapacağımı bilmiyorum kesin gene bişeyler çıkar
canım eşin bunun olomasına onun önkoltuğa oturmasına izin mi verdi yani
ben hamileydim o sıralar 3 tane arabayla gitmiştik giderken diğer arkadaşların arabasıyla geldi bende orda gördüm onu orda bir iki laf atışmamız oldu dönmeye yakın beni araba tuttu eşimin o zaman ki arabasıda wolksvagendi illa ben onun ön koltuğunda oturacam eşimde ses çıkarmadı benim laflarımıda bastırmaya çalışınca bende orda taksi tuttum eşimin bir arkadaşıda yanımda geldi öyle eve döndüm ve eşyalarımı toplayıp o akşam ailemin yanına gittim
saol canım hepinize teşekkürler... ama çok tehlikeli bir kız dövmesine ben de döverimde... çok yılanın teki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?