demek ki iyi kovamamışsın :1closedeyes:zaten farklı bir şehirde oturuyor ama ordan yetiyor eşimle memleketleri aynı kayınvalidemle görüşmeye devam ediyor... en son evimize gelmişti evden bile kovdum ama ne hikmetse 3 gün sonra tekrar arıyor...
ee yuh artık kocan da ne biçim adammış be seninbizden önce o evlendi... sonra annesine gidip geldikçe eşimide arıyor eşime bursada işim var beni arabanla şuraya götür buraya götür... biz yeni evliyiz bir pazar eşimin arkadaşlarıyla organizasyon yaptık oda orda bende 4-5 aylık hamileyim illa diyorki ben arabanın ön koltuğunda oturacağım... kavga çıktı bende taksi tuttum ve eve döndüm eşyalarımı toplayıp doğum yapana kadar ailemin yanında yaşadım
ben hamileydim o sıralar 3 tane arabayla gitmiştik giderken diğer arkadaşların arabasıyla geldi bende orda gördüm onu orda bir iki laf atışmamız oldu dönmeye yakın beni araba tuttu eşimin o zaman ki arabasıda wolksvagendi illa ben onun ön koltuğunda oturacam eşimde ses çıkarmadı benim laflarımıda bastırmaya çalışınca bende orda taksi tuttum eşimin bir arkadaşıda yanımda geldi öyle eve döndüm ve eşyalarımı toplayıp o akşam ailemin yanına gittim
inanamıyorum eşin seni yanlız bırakmış yani güzelim eskilerde kalmış ama bence eşinle bunu konuşmalısın ona eskisi gibi uysal olmayacağını anlat ki o kadın hayatınıza girmesin mutlaka birşeyler yapman lazım
eşimle ben bunun mücadelesini 8 yıldır yapıyorum eşimbana seninki saçma bir kıskançlık diyor. eşime güveniyorumda kızın hareketleri çok saçma
eşine ben herşeyi anlattım adam uyuzun teki pısırık bişey ortamda konuşmuyor bile
zaten farklı bir şehirde oturuyor ama ordan yetiyor eşimle memleketleri aynı kayınvalidemle görüşmeye devam ediyor... en son evimize gelmişti evden bile kovdum ama ne hikmetse 3 gün sonra tekrar arıyor...
diyorumya bende boşanıyordum 5 ay hamileyken doğumuma yakın barıştım. ve ardındanda 2 sene kadar bu meseleler devam etti. şimdide ondan korkuyorum
kızlar vallahi ne yapacağımı bilmiyorum ama yine eski günlere dönmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?