bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

kız ben ne oynadım ama inan başa çıkılacak gibi değil... eşiyle bile konuştum... o da salağın teki pısırık... o kadar olaylar geçti aramızda halen adam bize birlikte oturmaya geldi... bebeğimi görmeye o zamanda atıştık... ama ne çare

zaten farklı bir şehirde oturuyor ama ordan yetiyor eşimle memleketleri aynı kayınvalidemle görüşmeye devam ediyor... en son evimize gelmişti evden bile kovdum ama ne hikmetse 3 gün sonra tekrar arıyor...
demek ki iyi kovamamışsın :1closedeyes:
evine geldiğinde ağzını burnunu kırıp, polise haneye tecavüz diye şikayette bulunsaydın ya :mymeka:

ee yuh artık kocan da ne biçim adammış be senin
falloş olmuş sizin muhabbetiniz
eski sevgilinin ne işi var sizin hayatınızda evlendikten sonra?
hele ki arabaya binmek istemesi...
ön koltuk olayı hakkında yorum dahi yapamıcam :1closedeyes:
sen o kavgada taksi tutup babanın evine dönüyosun eşin buna göz yumuyo??
kusura bakma ama bu olayda en büyük kabahat kocanda
o karı kocandan yüz bulmasa bunları yapamaz

ya tamam da ben buna biraz karsiyim yaaa ne demek esinizin kiz arkadaslarinmi var ya bu ne sacmalik valla seytan diyor ki al su kariyi cumle alemi rezil et ne yelloz oldugunu bence esinle konus ve iyice dusun yoksa bu kadin hayatini karartmaya izin verme

o kız balıkesirde oturuyordu enson şuan nerde hiç bilmiyorum aileside yok oldu burdan sadece teyzesinin kızı bizim iş yerimizin tam karşısında oturuyor... rezil edebilecek bir çevresini tanımıyorum ama ararsa eğer evi bende gerekirse balıkesire gidip eşinin ailesini bulup onlarada anlatacağım

herşey eşinde biter güzelim...seninkinde iş yok...megillimidir nedir adam anlamadım..yada sizin didişmenizden eşin kendini birhavayamı sokuyor anlamadım...
eşin canım sen onu sıkıya al...

eşimle ben bunun mücadelesini 8 yıldır yapıyorum eşimbana seninki saçma bir kıskançlık diyor. eşime güveniyorumda kızın hareketleri çok saçma

madem evli bu yüzsüz a tabi şekerim eşinide al gel de zaten tavırlarından ne yapmak istediğini anlarsın eşinin yanındada eskiden arkadaş olduklarını anlat ve bırak onun hakkından kendi eşi gelsin yoksa böylesine yüzsüz birinden kurtulmanız biraz zor olur

güzelim yapman gereken eşinle adamakıllı konuşup olacak herhangi birşeyde yumuşak tepki almayacağını belirtmek.yoksa emin ol ki bu kadının amacı belli aklıma getirmek istemiyorum ama belliki yuvanı bozma çabasında eşine gözdağı ver derim ya da yapmayacağına eminsen herşey bitti o kadınla görüşmez diyorsan üzme canını nolur

eşim benle tanışmadan önce onunla tanışmış 3-4 ay önce falan arkadaşı aracılığıyla bir kaç kere çıkmışlar... arada ama çıkmak lafı geçmemiş... benide o dönemlerde beğeniyormuş araya bengirincemidir nedir kız bana ne yapacağını şaşırdı..

eşimle ben bunun mücadelesini 8 yıldır yapıyorum eşimbana seninki saçma bir kıskançlık diyor. eşime güveniyorumda kızın hareketleri çok saçma

canım benim eşine söyle o zaman empati kur de benim yerimde olsan sen ne düşünürdün de ...kadın resmen eşine yanaşmak için neler yapıyor bunun adı saçma bir kıskançlıkmı oluyor.tatlicadiarzu.pesssss
eşinde biraz bunu hakediyor..oklava:klava:klava:klava:
sakın taviz verme...

diyorumya bende boşanıyordum 5 ay hamileyken doğumuma yakın barıştım. ve ardındanda 2 sene kadar bu meseleler devam etti. şimdide ondan korkuyorum

eşide manyağın teki o zaman sülalece delimi bunlar hala senin taxiyle dönmeni yediremedim aklım almıyor bitanem yaa.bencede sen o kadını iyi korkutamamışsın.ama eşine çok kızdım nasıl olurda bunlara izin verir seni kollamaz o kadına karşı

eşine ben herşeyi anlattım adam uyuzun teki pısırık bişey ortamda konuşmuyor bile

ehhh kadında başkalarının yuvasını kıskanır tabii adama baksana ne kadar genişş ne kadar rahatttt belkide başa çıkamıyor manyak karıylaaaa..Çok üzgünüm çoook.adamı bile pes ettirmiş baksana...klava:klava:bunların hepsi sopalık...

zaten farklı bir şehirde oturuyor ama ordan yetiyor eşimle memleketleri aynı kayınvalidemle görüşmeye devam ediyor... en son evimize gelmişti evden bile kovdum ama ne hikmetse 3 gün sonra tekrar arıyor...

baktın sözünü dinlemiyor ne demiş atalarımız 'nush ile uslanmayani etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir' :roflol:
hiç üşenmem sırf bu yüzden izmirden bursa'ya yardıma gelebilirim aklında olsun heeee:dance:

diyorumya bende boşanıyordum 5 ay hamileyken doğumuma yakın barıştım. ve ardındanda 2 sene kadar bu meseleler devam etti. şimdide ondan korkuyorum

neden korkuyorsun o senden korksun biz kadınlar herşeyimizi paylaşırız erkeğimizi asla kocası uyuzsa mutlaka çekindiği biri vardır kocasının ailesini yada kendi ailesini ara elbet onu durduracak biri bulunur

kızlar vallahi ne yapacağımı bilmiyorum ama yine eski günlere dönmekten korkuyorum

eşin buna saçma bir kıskançlık mı dyor yani........
yapacağın şey eşinle ciddi bir şekilde konuşmak yanlış kararlar verme sakın umarım eskiler yaşanmaz hepsi geride kalır çok üzgünüm canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…