diyorumya bende boşanıyordum 5 ay hamileyken doğumuma yakın barıştım. ve ardındanda 2 sene kadar bu meseleler devam etti. şimdide ondan korkuyorum
canım ne olursa olsun mücadele etmen gerek..mücadeleyi bırakır ananın evine dönersen kadın kazanmış olur..sakın bu yalnışı yapma ..böyle rezi,l bir kadın için yuvanı dağıtmayı düşünme aksine dahada sıkı baglan..o uyuz karı kazanmasın sen kazan güzelim....ama dediğim gibi bence herşey eşinde biter ..eşin onu uyarması gerek...yoksa kadın kolay kolay bırakmaz...a.s.
eşimle ben bunun mücadelesini 8 yıldır yapıyorum eşimbana seninki saçma bir kıskançlık diyor. eşime güveniyorumda kızın hareketleri çok saçma
Esin de fazla genis, bunu hazmedemenin nesi sacma bi kiskanclik anlamadim dogrusu :1closedeyes: Iyi o zaman, senin de eski sevgilin her an hayatinizda olsun da görelim beyefendinin genisligini.. Tövbe yarebbim :mymeka:
valla ben olsam iyilik senden naber falan derim hatta bende seni arıyodum 2. ce hamileyim falan derdim ya da kocanın numarasını versene bana bişi sorcam falan derdim yelloz :mymeka:klava:
benim eski erkek arkadasımın işyeri yolumun üzerinde o da zaten çok eski masumca bir ilişkiydi her sabah yolumu uzatıp işe geliyorum...
valla dayanamazdım ben o benim canımı yakıyorsa bende aynı silahla onun canını yakardım yanlış anlaşılmasın lütfen onun kocasını ayartırım konuşurum aslaaaa bunu demiyorum ama o benim kocamın numarasını istiyorsa bende onun kocasının numarasını isterdim kocasının halini hatrını sorardım bu kadın milletinden korkulur valla ne gelirse hem cinslerimizden geliyo dayanamazdım valla parçalardım o kadını kim ne derse desin hiç anlamam en olmadı kocasına gider git karına sahip çık uzak dursun kocamdan derim benim yuvamla oynarsa onun yuvasıyla oynarımklava: klava:
çok mu kötüyüm neeee :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?