bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

diyorumya bende boşanıyordum 5 ay hamileyken doğumuma yakın barıştım. ve ardındanda 2 sene kadar bu meseleler devam etti. şimdide ondan korkuyorum

canım ne olursa olsun mücadele etmen gerek..mücadeleyi bırakır ananın evine dönersen kadın kazanmış olur..sakın bu yalnışı yapma ..böyle rezi,l bir kadın için yuvanı dağıtmayı düşünme aksine dahada sıkı baglan..o uyuz karı kazanmasın sen kazan güzelim....ama dediğim gibi bence herşey eşinde biter ..eşin onu uyarması gerek...yoksa kadın kolay kolay bırakmaz...a.s.

o zaman bacim bende ayne ikrar dedigi gibi bende bosardim ama boyle tiplerden uzak durmalisin tel no degistirin kayinvalideni de uyar gorusurzsenbir daha torunu goremezsin de esinle de konus ben surekli ucuncu sahis hayatimda istemiyom de

bence kayınvalidenede söyle muhattap olmasın böyle biriyle...yüz vermesin yaaa...ayyyy yemin ederim ben bile sinir oldum şurda..kadını elime geçirsem yolacagım onun tektek şaçlarını..yazıklar olsun...

katılıyorum bitanem.ahlaksız bir kadın için yuvanı bozma bırak o allahından bulsun.ama işte bu arada eşindende destek alman seni ruhen iyileştirecektir.aksi halde:1no2:

Hayatim,suc sizde degil mi, nasil olurda esinin eski sevgilisini hayatiniza sokabiliyo,onunla ayni ortamlarda durabiliyosunuz?:mymeka:
Bi kere arabaniza binme cesaretini kimden buluyo bu kadin? Nasil esine "Beni oraya,beni buraya" götür diyebiliyor? :mymeka: Sastim kaldim valla:1shok:

Bence olay kesinlikle kocanda ve sende bitiyor :1closedeyes: Bence kadin az-cok sizden cesaret aliyo ki,bu kadar hayatinizin icine girebiliyor.. Tamam, manyak kari yüzsüz olabilir, ama masefeyi koruyup,kadina adam akilli haddini bildirmek senin ve kocanin elinde..:1closedeyes:
Ay keske benim elimde olsa da essek sudan gelesiye kadar benzetsem su kadini tatlicadiarzu

hayır boşanma yok...ben hayrını göremedim al sen gör der gibi.yani ekmeğine kaymak sürmek gibi olur kadının......hayır inadına mücadeleni sürdürmen gerek..sıkma canını ...

zaten bende kayınvalidemden korkuyorum onun yumuşak yüzlülüğü beni mahvediyor sabahtan beri arıyorum kayınvalidem üst katta olmalı telefona cevap vermiyor... önce kayınvalidemi uyarmalıyım. birtek eşimin en büyük abisi kızıyor o zilliye bizim bir kavgamızda kıza evlendin kardeşimde evlendi sen burda halen ne arıyorsun bak çiğdemde senden rahatsız oluyor demişti

ha birde kayınvalide durumu varki o sakat işte. bence hiç vakit kaybetöeden kayınvalidene söyle onunla görüşmeyi kessin.siz artık ailesiniz böyle şeyler pek hoş karşılanmaz yani. olur mu hiç canıııım aaaaaaaklava:
birden celallendim bende anlamadım birden oldu :roflol:

bir dövebilsem çok niyet ettim ama çok çirkef gözümde ha bire karşıda beni gözetliyormu falan diye.. belkide bu gün bir çıngar kopar

eşimle ben bunun mücadelesini 8 yıldır yapıyorum eşimbana seninki saçma bir kıskançlık diyor. eşime güveniyorumda kızın hareketleri çok saçma

Esin de fazla genis, bunu hazmedemenin nesi sacma bi kiskanclik anlamadim dogrusu :1closedeyes: Iyi o zaman, senin de eski sevgilin her an hayatinizda olsun da görelim beyefendinin genisligini.. Tövbe yarebbim :mymeka:

ekmeğine bal sürmek mi aslaaaa.........eminimki eşin sana destek çıkacaktır o kadar şey yaşamışsınız umarım tekrar göze alamaz seni kaybetmeyi

bak canım daha önce uyarmışsın anlamamış..yada işine gelmemiş...eee bundan sonrada demekki onun anlıyacagı dilden konuş...sakın sen onun ayagına gitme..suçlu olursun..gelmesini bekle:)) anladınmı?

Esin de fazla genis, bunu hazmedemenin nesi sacma bi kiskanclik anlamadim dogrusu :1closedeyes: Iyi o zaman, senin de eski sevgilin her an hayatinizda olsun da görelim beyefendinin genisligini.. Tövbe yarebbim :mymeka:

benim eski erkek arkadasımın işyeri yolumun üzerinde o da zaten çok eski masumca bir ilişkiydi her sabah yolumu uzatıp işe geliyorum...

valla kardesim Allah sana yardim etsin en bastan esin yuz vermezse bu isler olmazdi biraz sert sartlar koy ya bu ne sacmalik iyice sinirlendim yaaa o zaman sende eski sevgiline gorus esin rahat edecekmi tovbe tovbe

valla ben olsam iyilik senden naber falan derim hatta bende seni arıyodum 2. ce hamileyim falan derdim ya da kocanın numarasını versene bana bişi sorcam falan derdim yelloz :mymeka: klava:

valla süper dein bende onun kocasının numarasını isteyim bu kk süpermiş ya ne güzel bir fikir

eşimin ortak arkadaşlarıda eşime çok kızıyorlar eşim görüşmesini engelliyor sonra kayınvalidem görüşmeye devam ediyor.

benim eski erkek arkadasımın işyeri yolumun üzerinde o da zaten çok eski masumca bir ilişkiydi her sabah yolumu uzatıp işe geliyorum...

Ayol ne ugrasiyon, herif seni evine kadar birakir,sohbet edersiniz,evini falan arar kafamçokkarıştı
Tabii bunlari hepsi mecaz.. Esin anlasin nasil bir duruma düstügünü şakkıdı
Ya merak ediyorum,bu kadin ariyor ya sizin evi, esine "beni suraya buraya götür" diyor ya, esin ne yapiyor bu durumda? Gercekten götürüyor mu :mymeka:

evet götürüyordu annesiyle alışverişe gitmek istiyor arıyor kayınvalidemi eşimde onları bursa merkez bizim oturduğumuz yere uzak oda alıp onları götürüyordu.

aynen öyle dedim git karına sahip çık ama adam çok pısırık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…