bekarken olan durumlar sizden öncede kalmıştır.bu durumu anlatmasıda biraz zor.maaş konusundada saklı gizli birşeyler yapmak için söylemediğini sanmıyorum.zam ayları şimdi artışını maddi konuları konuşmadığınız için dile getirme ihtiyacı duymmaış olabilir..fazla tepki vermeyin,üzülmüş size sarılmış.afdilemiş..kendinizi toplayın ve ilerleyen saat ve günlerdeki tutumuna göre hareket edersiniz..üzmeyin kendinizi herşey yoluna girer..
Ayyy çok üzüldüm yaa
üst üste gelmiş hepsi kötü olmuş.. Gönlünü de almaya çalışmış aslında ama gerekli açıklamaları yapmamış eşin
Acele etme bekle bence konuşma, ilgilenmemeye çalış. Hepsini tek tek açıklayana kadar da aramız düzelmeyecek de..
Umarım seni ikna edici bir konuşma yapar.. Kendini üzme
sabah her zamanki şekilde işe gidin, eşinizle.
bir de ters çevirin durumu: siz bayan kuzeninizle sohbet ediyor olsanız, eşiniz gelip okuyacağım dese, kötü bir şey yazmasa da okutmak ister misiniz? size güvenmediği için sinirlenmez misiniz?
maaşı da belki orada brüt kısmını görmüşsünüzdür???
sabah ondan çok erken çıkmayı düşünüyorum.bu gece ayrı yatacağım zaten.hatasını anlasın.biliyorum şuan suçluluk hissediyor.beni sinir krizine soktugunu düşünüyor.
maaşın brütünü görmedim malesef sonrdan söyledi zaten evet o kadar alıyorum diye :/
hepsi üst üste gelince kötü olmuş..
facebook meselesi gereksiz olmuş gereksiz tepki vermişsiniz fakat bununda sebebi önceki mesele
maaş konusuna gelince neden gizlediği muamma gerçekten...
eşinden neden gizler insan bunuda anlamış değilim. harcamalarını az çok biliyorsundur.
eğer saçma bir şey yapıyorsa az çok bilirsin nereye harcadığını diye düşünüyorum
canın sıkkın, yanıyor anlıyorum ama.
büyütme bence sakinleşmeye çalış, sakinleşmeden tekrar tartışmaya girme yoksa olaylar tekrar büyür çözülmez..
Cnm cok uzuldum senin adina.
Sik araliklarla bende aglama nobetleri geciriyorum, esimden dolayi.
Yanlis hatirlamiyorsam sende yeni evliydin.
Sanirim alisma surecinde yasaniyor tum bunlar.
Yapman gereken kendini yipratmadan olaylara daha sakin yaklasman.
Mesela sakinlesince, ortalik yatisinca, esinin neden maasini sana boyle soyledigini ogren.
Sebeplerini ogrenirsen, kendini salak yerine konuluyormus gb hissetmezsin.
Ben eksik bildigim konularda kendimi boyle hissediyorumda, uzerine alinma ltfn.
Senden onceki yasamaninda da ne yasadiysa yasasin, bunlarin ucu sana dokunmadikcs, uzme kendini, sorunda etme.
neden sakladığını dasöyledi mi? hoş değil hiç.
kalan parayı ailesine veriyor olabilir mi
Gereksiz konuları büyütüp sinirleri bozmaya ne gerek var.Erkekler bu konuda daha sorumlu param yok demeye sıkılır, belki borcu var belki bir kenara atıyor. Eşimde herzaman cüzdanına bir miktar para ayırır benim heberim vardır yok gibi davranırım acil bir para lazım olur çıkarır kullanır.Ben eşimin maaşını bilmiyorum, eşimde benimkini, sormam nereye harcadın ne kadar alıyorsun. İçki kumar alışkanlığı yok sonuçta bizim için kullanıyor, yazışmalarıda anlamadan dinlemeden patlamışsınız. Yazık adamda uğraşmış teselli edeyim, ikna edeyim. Bence uzatmayın hadi barışın yazık ya hayat değmiyor bu kadar küçük şeyler için üzmeye üzülmeye.
mümkün değil,ihtiyaçlarıda yok zaten.alışverişe yatırıyor.kıyafet saat takı.saçma sapan şeyler.ben kızıyorum diye söylemedi heralde.o kadar kalan parayı napıyorsun diye sormamam için.
maaşının yarısı kredi borcu zaten,faturaları falanda ödüyor.bende çalışıyorum allaha şükür daha hiç para istemedim.benim derdim neden sakladıgı.söylese ben bana ver demiyorumya.yazışmalara patlamamda bana göstermemeye çalışması.madem şakalaşıyorlar neden göstermiyor.ben buna sinirlendim.sonrasında facia.kalbimi çok kırdı.şimdi gidip yanına yatsam iradesiz oldugumu düşünecek.
anladım para yine kendisine gidiyor yani
eski ilişkileri için yapacak birşey yok kuzeni de sen duyunca üzüleceğini bildiği için yanında mı diye sormuştur
ama yalan söylemesi ve kavga sırasında tepkileri hoş değil
inşallah yalan konusuda ders olur bu konu bundan sonra hiç yalana başvurmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?