Bir anda herşey tepetaklak...

Matruska

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
1.027
95
318
İstanbul
aslında eşimle iyi anlaşırız,çoğu zaman o alttan alır yada sinirlerini törpüler kavga biter...ama bugün...
dün öglen işten geldi iş için boluya gitmesi gerekiyormuş.gel beraber gidelim dedi önce iş yerine sonra oraya gideriz hem görmş olursun dedi tamam dedim.çıktık evden iş yerine gittik,muhasebecı kızın oturdugu masaya oturttu benı sen oyalan pc de işim bitince gideriz dedi.bende öyle bakarken maaş tablosu çıktı birden,yanlış bi yere bastım heralde.bir baktım eşimin bana söylediği maaştan biraz daha fazla görünüyor maaşı.hayrete düştüm,neden yalan söylerki böyle bişeyi.zira ben ondan hiç para falan istemedm evlendıgımızden beri.geldi sordum neden yalan söyledin dedim,üste çıkmaya çalıştı neden karıştırıyosun diye.herşeyi sanamı söylüyorum ne var bunda gibi bir sürü yaygara yaptı.konuşmadım yol boyu.ağladım.ama dönerken bir şekilde barıştık.bugün babamlar denize gideceklerdi gitmeyelim demişti eşimde ( enfeksiyon geçirdi geçtiğimiz hafta mikrop kaparım diye) sabah gitsekmi öglene doğru falan dedim,kırmadı benı kalktık gittik,eglendik falan.eve geldık ben f.book ta eşimin kuzenıyle konuşuyordum.eşim aldı o konuşmaya başladı bende o sırada mutfaktaydım,geldim bir ara erkek kuzeni eşin yanındamı dedi eşimde evet dedi yazılanları grmememi istiyorlardı ben aldım pc yi yanımda değil yazdım sonra kuzenı diyorki 'sen bekarken çok takılıyordunya aıds falan olmayasın.'şok geçirdim.buna saydırmaya basladım sen yalancısın ne b.klar yemişsin hiç bişeyden haberim yok,hep yalan söylüyorsun falan.geldi yanıma oda bagırıyor ne diyosun sen ben naptım öyle yazdı diye inanıyormusun gibi laflar etti.ben aglıyorum tabi.o sinirleniyor habire ağlıyorum diye.bir an çok sinirlendi dişlerini fln sıkmaya başladı,elimden bi kaza çıkacak sana vurucam,bundan sonra bana karşı gelmeyeceksin,çocuk gibi davranıyorsun bıktım senden dedi.ben ağlama komasına girdim resmen.susmayınca yanımdakı yastıgı kafama bastırdı ıkı sanıye sürmedi atarsın yastıgı dokunurya o derece.tabı ben ağlamanın etkisiyle sesler çıkarmaya basladım nefes alamadıgımı düşündü panikledi gitti su falan getirdi resmen ne yapacagını bilemedi üstümü değiştirdi hastanneye götürecekti istemedim.sonra sarıldı bir daha olmayacak böyle birşey falan dedi yatırdı benı.yataktan kalktım evdeki diger yataga geçtim.sonra geldi yine yataga götürdü,biraz sonra yine kalktım yarın iş için giyecegm kıyatleride aldım diger odaya geçtim.telefonumu getirdi herşeyini aldın bunuda al dedi gitti kapıyı kapatıp odaya girdi.şuan o kadar sinirliyim o kadar kalbim kırıkki.bir not yazıp sabah erkenden gitmek istiyorum.normalde o benı duraga bırakıyor ama onunla gitmiycem.nası davranıcam bilmiyorum kızlar.

bekarken olan durumlar sizden öncede kalmıştır.bu durumu anlatmasıda biraz zor.maaş konusundada saklı gizli birşeyler yapmak için söylemediğini sanmıyorum.zam ayları şimdi artışını maddi konuları konuşmadığınız için dile getirme ihtiyacı duymmaış olabilir..fazla tepki vermeyin,üzülmüş size sarılmış.afdilemiş..kendinizi toplayın ve ilerleyen saat ve günlerdeki tutumuna göre hareket edersiniz..üzmeyin kendinizi herşey yoluna girer..

Ayyy çok üzüldüm yaa
üst üste gelmiş hepsi kötü olmuş.. Gönlünü de almaya çalışmış aslında ama gerekli açıklamaları yapmamış eşin
Acele etme bekle bence konuşma, ilgilenmemeye çalış. Hepsini tek tek açıklayana kadar da aramız düzelmeyecek de..
Umarım seni ikna edici bir konuşma yapar.. Kendini üzme

demin facedekı konuşma geçmşlerine baktım.eşim,hasta oldugunu enfeksıyon kaptıgını söylemiş kuzenıde bnun üzerine şaka yapmş bu lafı söyleyerek.ama yinede bana yazıları göstermemeye çalışması falan benı şüpheye düşürdü.maaşıda baya önce değişmiş.geçen sene bile bana söylediği maaştan fazla alıyormuş :/

evet üstüste gelmesi ona olan güvenimi yıktı.o çok maço bir erkek iç dünya olarak.kadın kadınlıgını bilir,susar,iş yapar,gerekirse dayak yer.ama ben bunlara karşı gelince beni aykırı görüyor.altta kalacagımı düşünüp beni ezmemesi için sus pus durmuyor karşılık veriyorum.bu yüzden haksız bluyor beni.açıklamada yapmıyor erkekya neden açıklama yapsınki herşeyi söylemek zorunda değil -miş miş

sabah her zamanki şekilde işe gidin, eşinizle.
bir de ters çevirin durumu: siz bayan kuzeninizle sohbet ediyor olsanız, eşiniz gelip okuyacağım dese, kötü bir şey yazmasa da okutmak ister misiniz? size güvenmediği için sinirlenmez misiniz?
maaşı da belki orada brüt kısmını görmüşsünüzdür???

hepsi üst üste gelince kötü olmuş..
facebook meselesi gereksiz olmuş gereksiz tepki vermişsiniz fakat bununda sebebi önceki mesele
maaş konusuna gelince neden gizlediği muamma gerçekten...
eşinden neden gizler insan bunuda anlamış değilim. harcamalarını az çok biliyorsundur.
eğer saçma bir şey yapıyorsa az çok bilirsin nereye harcadığını diye düşünüyorum
canın sıkkın, yanıyor anlıyorum ama.
büyütme bence sakinleşmeye çalış, sakinleşmeden tekrar tartışmaya girme yoksa olaylar tekrar büyür çözülmez..

Cnm cok uzuldum senin adina.
Sik araliklarla bende aglama nobetleri geciriyorum, esimden dolayi.
Yanlis hatirlamiyorsam sende yeni evliydin.
Sanirim alisma surecinde yasaniyor tum bunlar.
Yapman gereken kendini yipratmadan olaylara daha sakin yaklasman.
Mesela sakinlesince, ortalik yatisinca, esinin neden maasini sana boyle soyledigini ogren.
Sebeplerini ogrenirsen, kendini salak yerine konuluyormus gb hissetmezsin.
Ben eksik bildigim konularda kendimi boyle hissediyorumda, uzerine alinma ltfn.
Senden onceki yasamaninda da ne yasadiysa yasasin, bunlarin ucu sana dokunmadikcs, uzme kendini, sorunda etme.

sabah ondan çok erken çıkmayı düşünüyorum.bu gece ayrı yatacağım zaten.hatasını anlasın.biliyorum şuan suçluluk hissediyor.beni sinir krizine soktugunu düşünüyor.
maaşın brütünü görmedim malesef sonrdan söyledi zaten evet o kadar alıyorum diye :/

neden sakladığını dasöyledi mi? hoş değil hiç.

hiç bir şeyi açıklamyor.açıklasa her kavga etmemizde önüne sunmam buda vardı diye.halledemiyoruzki konuşamıyoruz.hemen barışıp o konuyu daha açmıyoruz.harcamalarını biliyorum kredi kartı ekstrelerini falan.alışveriş tutkunu,herhalde bu yüzden sakladı maaşını.kafasına göre alacak.

ben ağlıyodum ama öyle krize girmedim hiç,yastıgı bana bastırınca gerçekten çok üzüldüm canımın yanmasından değil bana öyle davranmasından.o hale gelmemde yastıgı bastırdıgı için oldugunu düşnüyor.evet bende 10 aylık evliyim henüüz

Gereksiz konuları büyütüp sinirleri bozmaya ne gerek var.Erkekler bu konuda daha sorumlu param yok demeye sıkılır, belki borcu var belki bir kenara atıyor. Eşimde herzaman cüzdanına bir miktar para ayırır benim heberim vardır yok gibi davranırım acil bir para lazım olur çıkarır kullanır.Ben eşimin maaşını bilmiyorum, eşimde benimkini, sormam nereye harcadın ne kadar alıyorsun. İçki kumar alışkanlığı yok sonuçta bizim için kullanıyor, yazışmalarıda anlamadan dinlemeden patlamışsınız. Yazık adamda uğraşmış teselli edeyim, ikna edeyim. Bence uzatmayın hadi barışın yazık ya hayat değmiyor bu kadar küçük şeyler için üzmeye üzülmeye.

maaşının yarısı kredi borcu zaten,faturaları falanda ödüyor.bende çalışıyorum allaha şükür daha hiç para istemedim.benim derdim neden sakladıgı.söylese ben bana ver demiyorumya.yazışmalara patlamamda bana göstermemeye çalışması.madem şakalaşıyorlar neden göstermiyor.ben buna sinirlendim.sonrasında facia.kalbimi çok kırdı.şimdi gidip yanına yatsam iradesiz oldugumu düşünecek.

mümkün değil,ihtiyaçlarıda yok zaten.alışverişe yatırıyor.kıyafet saat takı.saçma sapan şeyler.ben kızıyorum diye söylemedi heralde.o kadar kalan parayı napıyorsun diye sormamam için.

anladım para yine kendisine gidiyor yani

eski ilişkileri için yapacak birşey yok kuzeni de sen duyunca üzüleceğini bildiği için yanında mı diye sormuştur

ama yalan söylemesi ve kavga sırasında tepkileri hoş değil

inşallah yalan konusuda ders olur bu konu bundan sonra hiç yalana başvurmaz

ltf üzülmeyin vardır mutlaka bir açıklaması, daha 10 aylık evlisiniz yıpratmayın ilişkinizi, en güzel günlerdesiniz tadını çıkarın, ben sinirlenince 1_ sefer derin nefes alıyorum, mutfagı temizliyorum. halı bile silmişliğim vardır:))) sakinleşince konuşuyorum, sizde sakinleşin biraz neolur üzülmeyin.

para kendısıne gidiyor saçma sapan şeylere gidiyor.
şakalaşmışlar aslında öyle bişey yokmuş,kuzenıne yazdım demın neden öyle laflar ettın dıye,şakasına söledim eşin enfekkssiyon kaptım diynce dedi.
kavga sırasında onu tanıyamıyorum üstüme yürüyor resmen,hakaretler bagırmalar.ama bende aynı şekilde davranıyorum he desem biliyorumki benı yönetmeye çalışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…