Ben ilk önce brüt maaşı gördünüz diye düşündüm ama sandıgım gibi degilmiş...
Ben her şeyi geçtim de siz aglama krizindeyken size yastıkla bastırmasına takıldım!
Ve çok sinirlendim!
Allah korusun, daha büyük bir şey olsa bogacak mıydı?
Maaş konusuna gelince, yalan söylemesi hiç normal degil.
Bir erkek neden eşinden maaşını saklmaya geregi duyar ki?
Çok başka nedenler geliyor aklıma ya neyse...
Face yazışmasını takmayın, o en önemsenmeyecek şey şu durumda...
bayaa üstüme yürüdü o anda çok daha zıt şeyler söylesem bana vuracaktı bile eminim.şuan bile bazı şeyleri bitirmyi düşünüyorum.çok kafam karşık nasıl davranacagım bilmiyorum.
aslında eşimle iyi anlaşırız,çoğu zaman o alttan alır yada sinirlerini törpüler kavga biter...ama bugün...
dün öglen işten geldi iş için boluya gitmesi gerekiyormuş.gel beraber gidelim dedi önce iş yerine sonra oraya gideriz hem görmş olursun dedi tamam dedim.çıktık evden iş yerine gittik,muhasebecı kızın oturdugu masaya oturttu benı sen oyalan pc de işim bitince gideriz dedi.bende öyle bakarken maaş tablosu çıktı birden,yanlış bi yere bastım heralde.bir baktım eşimin bana söylediği maaştan biraz daha fazla görünüyor maaşı.hayrete düştüm,neden yalan söylerki böyle bişeyi.zira ben ondan hiç para falan istemedm evlendıgımızden beri.geldi sordum neden yalan söyledin dedim,üste çıkmaya çalıştı neden karıştırıyosun diye.herşeyi sanamı söylüyorum ne var bunda gibi bir sürü yaygara yaptı.konuşmadım yol boyu.ağladım.ama dönerken bir şekilde barıştık.bugün babamlar denize gideceklerdi gitmeyelim demişti eşimde ( enfeksiyon geçirdi geçtiğimiz hafta mikrop kaparım diye) sabah gitsekmi öglene doğru falan dedim,kırmadı benı kalktık gittik,eglendik falan.eve geldık ben f.book ta eşimin kuzenıyle konuşuyordum.eşim aldı o konuşmaya başladı bende o sırada mutfaktaydım,geldim bir ara erkek kuzeni eşin yanındamı dedi eşimde evet dedi yazılanları grmememi istiyorlardı ben aldım pc yi yanımda değil yazdım sonra kuzenı diyorki 'sen bekarken çok takılıyordunya aıds falan olmayasın.'şok geçirdim.buna saydırmaya basladım sen yalancısın ne b.klar yemişsin hiç bişeyden haberim yok,hep yalan söylüyorsun falan.geldi yanıma oda bagırıyor ne diyosun sen ben naptım öyle yazdı diye inanıyormusun gibi laflar etti.ben aglıyorum tabi.o sinirleniyor habire ağlıyorum diye.bir an çok sinirlendi dişlerini fln sıkmaya başladı,elimden bi kaza çıkacak sana vurucam,bundan sonra bana karşı gelmeyeceksin,çocuk gibi davranıyorsun bıktım senden dedi.ben ağlama komasına girdim resmen.susmayınca yanımdakı yastıgı kafama bastırdı ıkı sanıye sürmedi atarsın yastıgı dokunurya o derece.tabı ben ağlamanın etkisiyle sesler çıkarmaya basladım nefes alamadıgımı düşündü panikledi gitti su falan getirdi resmen ne yapacagını bilemedi üstümü değiştirdi hastanneye götürecekti istemedim.sonra sarıldı bir daha olmayacak böyle birşey falan dedi yatırdı benı.yataktan kalktım evdeki diger yataga geçtim.sonra geldi yine yataga götürdü,biraz sonra yine kalktım yarın iş için giyecegm kıyatleride aldım diger odaya geçtim.telefonumu getirdi herşeyini aldın bunuda al dedi gitti kapıyı kapatıp odaya girdi.şuan o kadar sinirliyim o kadar kalbim kırıkki.bir not yazıp sabah erkenden gitmek istiyorum.normalde o benı duraga bırakıyor ama onunla gitmiycem.nası davranıcam bilmiyorum kızlar.
Ayrıca belirteyim şu an yaptıgınız çok yanlış.
Gidin yanına, sakince konuşun.
Söylediklerine objektif bakarak, bir dinleyin bakalım.
konuşamıyoruzki.sonu hep kavga oluyor.neden söylemedin desem,evet söylemedim ne yapacaksın diyip çıkıyor işin içinden.
Şimdi de yeni gelin triplerindesiniz, Allah aşkına gidin özür dileyin, biraz gergindim vs diyin. Yazdıklarınızı okurken bana daral geldi.
Bazı insanlar ağlanmasına dayanamaz böyle tepkiler verebilir ben inanmıyorumki kasıtla yapılmış bir şey olsun, sadece kontrolsüz bir tepki.herşeyi geçsende kafaya yastık bastırmak çok korkunç birşey ben olsam korkardım..
Ne özürü yahu?
Adam yastıkla bogmaya kalkmış!
Pcde maaş klasörüne de yanlışlıkla girmiş.
yanlışlıkla eşinin maaş tablosu,çok büyük tesadüf olmuş
matruşka sakince düşün ve ona göre hareket et.ne kadar ekşınlı bir evliliğin var.10 ayda yaşamadığın kalmadı.inşallah bundan sonra sakin bir yaşam sürersin
Ne özürü yahu?
Adam yastıkla bogmaya kalkmış!
Pcde maaş klasörüne de yanlışlıkla girmiş.
Bazı insanlar ağlanmasına dayanamaz böyle tepkiler verebilir ben inanmıyorumki kasıtla yapılmış bir şey olsun, sadece kontrolsüz bir tepki.
Eşinin bahanesi de eminim bu olacaktır.
Sinir anımda kendimi kaybettim diyecektir.
E doğru. Karşımızdakini insan olarak değerlendirelim, erkekler olarak değil.
Hadi oldu da bilerek baktı diyelim,
bu, eşinin yalan söylediği gerçegini degiştirmez.
Ne demişler yalancının mumu yatsıya kadardır...
burada kaç tane konuda çalışan kadınlarımıza bu öğüt verildi.maaşını tam söyleme,erkekler maaşımızın ne kadar olduğunu bilmek zorunda değil,diye.evinin geçimini sağladıktan,sıkıntı yaratmadıktan sonra, erkekler de kuruşu kuruşuna bize söylemek zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?