Bir anda herşey tepetaklak...

Ben ilk önce brüt maaşı gördünüz diye düşündüm ama sandıgım gibi degilmiş...

Ben her şeyi geçtim de siz aglama krizindeyken size yastıkla bastırmasına takıldım!
Ve çok sinirlendim!

Allah korusun, daha büyük bir şey olsa bogacak mıydı?

Maaş konusuna gelince, yalan söylemesi hiç normal degil.
Bir erkek neden eşinden maaşını saklmaya geregi duyar ki?
Çok başka nedenler geliyor aklıma ya neyse...

Face yazışmasını takmayın, o en önemsenmeyecek şey şu durumda...

Son düzenleme:
üzme kendini erkekler işte..yaparlar yne suçlu siz olursunuz..boşvern gitsin bn de önceden çok ağlardım şimdi takmıorum bile:)

Ayrıca belirteyim şu an yaptıgınız çok yanlış.

Gidin yanına, sakince konuşun.
Söylediklerine objektif bakarak, bir dinleyin bakalım.

bayaa üstüme yürüdü o anda çok daha zıt şeyler söylesem bana vuracaktı bile eminim.şuan bile bazı şeyleri bitirmyi düşünüyorum.çok kafam karşık nasıl davranacagım bilmiyorum.

bayaa üstüme yürüdü o anda çok daha zıt şeyler söylesem bana vuracaktı bile eminim.şuan bile bazı şeyleri bitirmyi düşünüyorum.çok kafam karşık nasıl davranacagım bilmiyorum.

Şu an üzgün ve kızgın oldugunuz için böyle düşünüyorsunuz.

Biraz sakinleşince yanına mutlaka gidip derdi neymiş ögrenin.

Başkasının bilgisayarına oturup maaş klasörüne girip listeyi bulup bakmanızın yanlışlığına ve çirkinliğine değinmeyeceğim bile. Saate takıya vs para harcıyor diye kızdıgınız için söylememiş size aldığı parayı. Evet yaptığı doğru değil ama onu siz bu yola sokmuşsunuz. Hatayı kendinizde arayın.

Eşim de benim aldığım parayı kuruşu kuruşuna bilmez. Son 8-9 aydır fazla mesailerimin tutarlarını (her ay değişir) da söylemiyorum. O da sormuyor. Ben de biriktiriyorum, ona hediye alıyorum, kendime birşeyler alıyorum vs vs. Özgür kılıyorum 3 kuruş parayla kendimi. En son bana araba aldı parası yetmedi, ben de çıkarıp koydum biriktirdiğim parayı, güldü, keşke harcasaydın niye biriktiriyorsun dedi. Benim kötü bir niyetim mi vardı kazandığım parayı söylemezken; yoooo...

Diğer mevzuda ise yine hatalısınız adam enfeksiyon kapmış, kuzeni espri yapmış, siz de ciddiye alıp olay cıkarmışsınız. Sizce bu kadar mühim bir konuyu sizin hesabınızdan konuşurlar mıydı? Kuzen sizin yanlış anlayacağınızı düşündüğü için yanında mı diye sormuş ama maşallah siz ajan gibi o gider gitmez yanımda değil diye yazmışsınız. Neden eşinize güvenmiyorsunuz? Neden adamın tahammül sınırını zorluyorsunuz? Nefesinizi sürekli ensesinde hissediyordur eminim.

Şimdi de yeni gelin triplerindesiniz, Allah aşkına gidin özür dileyin, biraz gergindim vs diyin. Yazdıklarınızı okurken bana daral geldi.

konuşamıyoruzki.sonu hep kavga oluyor.neden söylemedin desem,evet söylemedim ne yapacaksın diyip çıkıyor işin içinden.

Önce sizi sakince dinlemesini isteyin.
iki medeni insan gibi konuşalım diyin.
Duygularınızı, düşüncelerinizi,
neler hissettiğinizi anlatın.

Esinin kazandigi paranin miktarini senden gizlemesi cok anormal bir durum.
Neden yapilirki böyle birsey, hayret!!!

Hele kafana yastık bastırmakta ne ya
Ne diyecegimi bilemedim vallaha.
Tek diyecegim şu, süründür onu süründürebildiğin kadar.
Kolay kolay affetme.
Çok üzüldüm senin için

herşeyi geçsende kafaya yastık bastırmak çok korkunç birşey ben olsam korkardım..

Ne özürü yahu?
Adam yastıkla bogmaya kalkmış!

Pcde maaş klasörüne de yanlışlıkla girmiş.

yanlışlıkla eşinin maaş tablosu,çok büyük tesadüf olmuş
matruşka sakince düşün ve ona göre hareket et.ne kadar ekşınlı bir evliliğin var.10 ayda yaşamadığın kalmadı.inşallah bundan sonra sakin bir yaşam sürersin

Son düzenleme:

Hadi oldu da bilerek baktı diyelim,
bu, eşinin yalan söylediği gerçegini degiştirmez.

Ne demişler yalancının mumu yatsıya kadardır...

Son düzenleme:
Ne özürü yahu?
Adam yastıkla bogmaya kalkmış!

Pcde maaş klasörüne de yanlışlıkla girmiş.

Allah aşkına Angel; gel benim masama otur bilgisayarımdan gir bul özel bir belgeyi yanlışlıkla(?). Aklın alıyor mu?

Erkekler de insan, tıpkı bizim gibi. Eşim benim sabrımı taşırdığı bir zamanda okkalı bir kaç tokat yedi, ben şiddet yanlısı mıyım? Gücüm yetse ben de susturmak icin yapabilirdim belki. Biz buna cinnet anı diyoruz. Yazdıkları beni bile gerdi burda eşini düşünemiyorum bile.

E doğru. Karşımızdakini insan olarak değerlendirelim, erkekler olarak değil.

Böyle bir ayrım yapmıyoruz zaten.

Ve bundan sonra her defasında bu bahanenin altına sıgınacak...

Evet insan olarak degerlendirelim,
eger ki eşi de insan olarak degerlendirseydi böyle bir davranışta bulunmazdı.
bagırır, çagırır, başka şeyleri kırar döker anlarım da yastıkla bastırmak, cana kastetmekten başka bir şey degildir benim gözümde!

Hadi oldu da bilerek baktı diyelim,
bu, eşinin yalan söylediği gerçegini degiştirmez.

Ne demişler yalancının mumu yatsıya kadardır...

burada kaç tane konuda çalışan kadınlarımıza bu öğüt verildi.maaşını tam söyleme,erkekler maaşımızın ne kadar olduğunu bilmek zorunda değil,diye.evinin geçimini sağladıktan,sıkıntı yaratmadıktan sonra, erkekler de kuruşu kuruşuna bize söylemek zorunda değil.

Olay bence senin paran benim paramdan kaynaklanıyor.
Ben evlilikte bu duruma karşıyım.

Söylemek zorunda degil tabi ki, ama aldıgı miktardan daha azını söylüyorsa
altında bir şeyler de aramak gerek bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…