Bir anlasam neler oluyor!!

Avel Avel yorum yapmanın mantığı yok fikir alışverişi yapmak için açtım konuyu sen taşa tut diye değil

benim içinse bu yorum alıntılayın ki muhattabınız belli olsun.
avel nedir açıklarsanız ona göre kib yapayım
birde tekrar yazacaksanız benim gibi siz diye hitap ederseniz seviyeyi sokağa indirmemiş oluruz.

Hanımlar,
rica ederim tartışma olmasın, üsluplara da dikkat etmelisiniz.

Neler oluyor derken ? Sanırım ayrıldığınızı hala idrak edememiş buluyorsunuz. Bence daha fazla ustelemeyin karşı taraf kendini daha fazla birşey sanmasiin

bilmiyorum beni istemediğini söyleyen birini hiç bir şartta arayıp sormam ben.
yapı meselesi sanırım.

Haklı olabilirsiniz bu ihtimalide düşündüm iki ihtimal vardı önümde ya sevgisi bitti yada bir başka bayan olma ihtimalı

Ben arayıp sormayı bıraktım zaten ama işte zor geçiyor süreç onunla karşılaşmamak için evimin camına balkonuna çıkamıyorum

Kasmak değil kendisini görmek istememe süreci sanırım bu yüreğim ona karşı çok fazlasıyla soğudu haksız yere bırakılıp gidilme durumundan kaynaklı olarak sanırım işte insan üzülüyor nasıl tanıdım nasıl biri çıktı diye

bir daha ki iliskilerinde dusunceli kibar olma cok sevme bencil ol,kiskanma, fazla da arayip sorma, bak nasil ölüp bitiyolar senin icin...erkekler boyle ya da insanlar diyelim, kendine deger veren fedakarlik yapan kiymetli olmaz, ulasilmaz olanlar zor kazanilanlar ve uzenler sevilir.evlilikte bile boyle. al sana recete, balkonuna da cik camini da ac, ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:
Beloved11 harikasınız doğru söylüyorsunuz aslında bazen insan bildiği doğruları başkasından duyunca daha net ayağa kalkmak için sebebi oluyor

Zararın neresinden dönseniz kardır diye düşünün, daha fazla zamanınızı almamış buna şükredin.

Bence bu olay 11 ay süren bi ilişki bir kişiyi görüp de bi yerden ekledi ya da beğendi diye bu şekilde bitemez. Başka şeyler vardır. Ya siz buraya yazmadınız ya da bilmediğiniz şeyler olabilir. O kızla ya da başkasıyla görüşüyorsa bile bu kadar kötü söz söylemez. Siz çok aramış terk ettiyse çok üstelemiş olabilrsiniz. İyi ayrılmak istiyorsan güle güle deseydin böyle durumda.. Olay çok saçma olmuş Sadece bu anlattıkların kadarsa bişey yokken bu lafları ettiyse de anormal biriymiş..

Sizi terk edecek kadar cesareti yokmuş ihaleyi size yıkmak için pusuda bekliyormuş. Sizde bu kız kim deyince direk istediği pozisyonu bulup sizin sormanızı bahane edip ayrılmış.

O antrenörle şuan ne durumda bilemem ama büyük ihtimalle ona yürümüş antrenör de ışık yaktıysa şuan flört ediyor olabilir. Hatta sizin haberiniz olmadan aynı anda kimlerle konuşuyordu Allah bilir. Böyle aktif sosyal medya kullanan erkeklerin çoğu dişi sineği bile ekliyor belki biri denk gelir de bir şeyler olur diye. Hepsi öyle değil ama biranda ayrılan sizinki gibi tipler çoğunlukla böyle. Siz de sosyal medya kullanmıyormuşsunuz ne haltlar karıştırmıştır o sizden habersiz.

Bu olayın arkası vardır gibi geldi bana. Kimse bir cümleden çıldırıp hakaretler yağdırmaz yani. Adam artık "patlamış" gibi geldi bana. Terkedilmenin de haklı sebebi, kime göre, neye göre? İnsan insandan soğuyabilir, artık sevmeyebilir. Alın size son derece haklı sebep mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…