Bir anne 7 evlat buyutmus, 7 evlat bir anneye bakamiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin her tezini curuttugum icin isinize gelmedi sanirim. Yasim 28 sizin kac bilmiyorum ama akil yasta degil basta demisler bunu buradan bile gorebiliyorum
Hicbir tezimi curutmediniz , yazdiklarima hicbir duzgun cevap vermediniz tam tersi manipülasyon yapmaya calistiniz ki cahil insanlarin basvurdugu bir yontemdir
Akil bastadir , bunu da yorumlarimizi okuyan herkes anliyor merak etmeyin , sizin anlamamanizin sebebi de akilin basta olmamasiyla ilgili ☺️☺️

Bosuna anlatma dark , cocuk konu sahibi , max 15 yasindadir , anlamaya calismiyor bile hayat onun kafasindaki gibi saniyor , anlayacaktir buyuyunce
Ya bi de para istemeye basladı, habire iban atayım mı sana diyor :oha: burda duyar kasıp para kaldırabileceğini zanneden bir ergen olduğunu düşünüyorum ben de...yoksa bu kadar mantiksızlık , ajitasyon zor yani...

ya bi de para istemeye basladı, habire iban atayım mı sana diyor, burda duyar kasıp para kaldırabileceğini düşünen bir ergen olduğunu hissettim ben de...yoksa bu kadar mantiksızlık , ajitasyon zor yani...
Ahhaa ergen oldugu kesin pirayecim , para istemesinden de belli degil mi 😂😂😂

Yani konu sahibi herhalde hepimizden kendisine alkis , konudaki diger yetiskinlere de beddua etmemizi istedi ama dusuncelerinin elle tutulur hicbir tarafı yok , anlamiyor da yazilanlari , kendi bilir

Bazi yorumlri atlamisim.

Ciddi ciddi soruyorum; size burada duygu somurusu yaptim diyelim, sizin tabirinizle alkis aldim. Eeee? Yarin ne degisecek hayatimda? Sizin icin tanimadiginiz insanlarin alkisi neden bu kadar onemli? Sahiden merak ediyorum.

Bir de konuyu acarken sizden icazet almadim, affedin. Peki siz yorum yapmak zorunda misiniz? Hayir konuyu gereksiz goruyorsaniz neden yorum yapiyorsunuz? Cikis serbest?

Ben sizin her tezini curuttugum icin isinize gelmedi sanirim. Yasim 28 sizin kac bilmiyorum ama akil yasta degil basta demisler bunu buradan bile gorebiliyorum
Hangi tezini curuttunuz ki,40li yaslardaki tas gibi hatuna bakimevi oneriyorsunuz,ne alaka yani? İhtiyaci olsa kendine bakamasa elbet gider 30 yasinda da gider ama durduk yere cocuklarini kocasini birakip nereye gitsin kadin yahu allah allah komik oldu yani.

Ya bi de para istemeye basladı, habire iban atayım mı sana diyor :oha: burda duyar kasıp para kaldırabileceğini zanneden bir ergen olduğunu düşünüyorum ben de...yoksa bu kadar mantiksızlık , ajitasyon zor yani...
[

Konu gercek, sahibi 28 yasinda bir kiz. 2012 den beri uye lakin konumuzla ne alakasi var?

Hangi tezini curuttunuz ki,40li yaslardaki tas gibi hatuna bakimevi oneriyorsunuz,ne alaka yani? İhtiyaci olsa kendine bakamasa elbet gider 30 yasinda da gider ama durduk yere cocuklarini kocasini birakip nereye gitsin kadin yahu allah allah komik oldu yani.
Bebemle beni kabul ederler mi acaba huzur evine , haftada bir de kocayi misafir eserim ohh misss ekmek elden yasar giderim valla 😂😂

Ben bakimevine karsiyim, kendisi guzelleme yaptigi, ve vbunu bur defadan fazla yaptigi icin madem oyle yaslanmayi bekleme simdi git dedim

Bakıma muhtaç olacak bir rahatsızlığı yoksa bakım evine vermek gerçekten çok üzücü bi durum. Herkes sıraya girecek baban amcanlar sırayla türkiyeye gitmek yerine Türkiyedeki evlatlar sırayla bakacak 1.5 ay sonra baban alıp yurt dışına getirecek 1.5 ay da oradakiler bakacaksınız. Herkesin tek tek gidip gelmesi yerine babaanneyi getirmek daha mantıklı geldi. Tabi uçuşa müsaitse sağlık durumu. Bir de yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ucuş fiyatları belli böyle sık sık gidip gelmeyi herkes karşılayabilecek durum da mı?
Siz sadece üstlenebilirsiniz ama bu sizin de hayatınızın tamamen bölünüp parçalanması anlamına geliyor bu da çok zor bi durum. Herkesi üzerine düşeni yapmaya ikna etmeye çalışın. Olmazsa bakarsınız ama cenazeye sokmamak falan olmuyor başımıza geldi herkes cenazeye de geldi timsah göz yaşını da akıttı aradan 6 ay sonra da miras kavgası çıktı.

Yani konu sahibi herhalde hepimizden kendisine alkis , konudaki diger yetiskinlere de beddua etmemizi istedi ama dusuncelerinin elle tutulur hicbir tarafı yok , anlamiyor da yazilanlari , kendi bilir
Kesinlikle buraya oturup dedikodu yapalım diye yazmış. Her dediğinize bir bahane bulup geçiyor eeee o zaman ne buradan bir bakıcı mi arıyor .... Öyle kendi bilir

Bebemle beni kabul ederler mi acaba huzur evine , haftada bir de kocayi misafir eserim ohh misss ekmek elden yasar giderim valla 😂😂
Ben de kocadan cok bunalinca diktir olup gidem diyorum arada ama,cikislar bir de alkol serbest olmali orda. Yoksam olmaz bana ;)

Valla çok değişik bir bakış açınız var. Bekar amca yıllarca bakmış. Şimdide bekar hala baksın. Eeee o bakmazsa diğer yengeler baksın.
Benim bir akrabam var. Almayada yaşıyor. Çalıştı orada burada ev yazlık dükkan aldı. Annesine buradaki kardeşler bakıyor. Akrabam her ay 100 euro gönderiyormuş. Almanya gibi bi yerde 100 euro hiç para ama burada çok para. Garibim buradaki kardeş yıllardır bakıyor. Almanya'daki övünüp duruyor. Maddi manevi arkasındayım diyor. Senede geldiği bir ay onda da o kardeşlerin evinde yiyip içip yatıp kendini ağırlatıyorlar. Sonra baktım mı baktım. İlgilendim mi ilgilendim. Ohh ne ala
Sizinkide o iş. Babam gidecek annemde yardıma gidecek diyorsunuz. Sanki komşu evin kapısı. Akıl alacak iş değil.

Ben bakimevine karsiyim, kendisi guzelleme yaptigi, ve vbunu bur defadan fazla yaptigi icin madem oyle yaslanmayi bekleme simdi git dedim
Ciddiyim kotu bir yer degil yahu,bir gidin gezin fikriniz degisir. Benim kuzenim kaliyor maasini verip. Evi vardi onu da bagisladi. Keyfi yerinde,hafta sonlari cikiyor geziyor hatta. Ki babaannenizden cok genctir yani.

Bakıma muhtaç olacak bir rahatsızlığı yoksa bakım evine vermek gerçekten çok üzücü bi durum. Herkes sıraya girecek baban amcanlar sırayla türkiyeye gitmek yerine Türkiyedeki evlatlar sırayla bakacak 1.5 ay sonra baban alıp yurt dışına getirecek 1.5 ay da oradakiler bakacaksınız. Herkesin tek tek gidip gelmesi yerine babaanneyi getirmek daha mantıklı geldi. Tabi uçuşa müsaitse sağlık durumu. Bir de yanlış anlaşılmak istemiyorum ama ucuş fiyatları belli böyle sık sık gidip gelmeyi herkes karşılayabilecek durum da mı?
Siz sadece üstlenebilirsiniz ama bu sizin de hayatınızın tamamen bölünüp parçalanması anlamına geliyor bu da çok zor bi durum. Herkesi üzerine düşeni yapmaya ikna etmeye çalışın. Olmazsa bakarsınız ama cenazeye sokmamak falan olmuyor başımıza geldi herkes cenazeye de geldi timsah göz yaşını da akıttı aradan 6 ay sonra da miras kavgası çıktı.

Cok merak ettigim icin soruyorum , gercekten ama gercekten kendinizi dusunerek cevap verin , 90 yasinda olsaniz her 1.5 ayda bir bavulunuzu toplayip kapi kapi cocuklariniz arasinda gezmek mi isterdiniz? Bir odaniz olmayacak belki salonda bir koltukta yatacaksiniz , tum esyalarinizi tum anilarinizi , gencliginize dair fotograflarinizi , esinizle mutlu gunlerinizden kalan fotograflarinizi ,belki cok sevdiğiniz bir bibloyu bir kitabi , hepsini bir bavula sigdirip eviniz barkiniz olmadan 1.5 ayda bir baska bir evde kalmak mi olur isteğiniz? Gercekten merakimdan soruyorum , boyle bir bakis acisini anlamaya calisiyorum

Ben de kocadan cok bunalinca diktir olup gidem diyorum arada ama,cikislar bir de alkol serbest olmali orda. Yoksam olmaz bana :KK66:
Ayol alirsin odana istedigin kadar alkol bakarsin keyfine valla benim babamin halasi kaliyordu huzurevinde , her ay ziyaret ederdik bir salon bir yatak odasindab olusan odasi vardi , bizi salon kisminda agirlar likor ikram ederdi 😂 demek ki alkol serbestti

Allah elden ayaktan düşürüp kimseye muhtac etmesin.
Bence en iyisi iyi bir bakimevi gibi. Orda 1 ay burda 3ay kadin gocebe gibi olur

Cok merak ettigim icin soruyorum , gercekten ama gercekten kendinizi dusunerek cevap verin , 90 yasinda olsaniz her 1.5 ayda bir bavulunuzu toplayip kapi kapi cocuklariniz arasinda gezmek mi isterdiniz? Bir odaniz olmayacak belki salonda bir koltukta yatacaksiniz , tum esyalarinizi tum anilarinizi , gencliginize dair fotograflarinizi , esinizle mutlu gunlerinizden kalan fotograflarinizi ,belki cok sevdiğiniz bir bibloyu bir kitabi , hepsini bir bavula sigdirip eviniz barkiniz olmadan 1.5 ayda bir baska bir evde kalmak mi olur isteğiniz? Gercekten merakimdan soruyorum , boyle bir bakis acisini anlamaya calisiyorum
Anlamayın zaten. Sağlık durumu müsaitse dedim iyi okumadınız demekki. Kaldı ki şehirler arası dolaştıranlar var yada istanbulda bi noktadan bir noktayada taşıyorlar sırayla bakanlar. Herkesin sırayla gelmesi de mantıklı değil insanlar çalışıyor nasıl gelecekler 1.5 ay. Hayır herkesin de kendi evi yuvası çoluğu çocuğu oluyor düzeni oluyor yaşlıya gitmek bizde hiç görülmedi net bi şekilde yaşlının evi toparlanıp getiriliyordu bakılmak için. Ki açıkcası kendi anneme de biz iki kardeşiz evimi çoluğumu çocuğumu bırakıp da 6 ay kendi yaşadığı şehire bakmaya gidemem. Tabiki annemi yada babamı gerekirse ikisini getiricem.

Mune Mune beni kurtar artik lutfen.

Yemin ederim insanlik duygulariniz alinmis. Bir konuyu didikleyip nerelere gectiniz inanilmaz. Sizi burada komplekslerinizle, hirslarinizla bas basa birakiyorum, enerjime zamanima gercekten degmez
para vermedik diye mi duygusuz olduk yoksa yol gösterdik, çözüm sunduk diye mi insanliktan çıktık ? ben hiç birşey anlamadım :confused:bugün de durup dururken hakarete iftiraya doyduk elhamdülillah:KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X