- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Aynen öyle.Benim halam aynen böyleydi dedem biz de ve amcamda kalırdı maddi manevî halamin bir katkisi olmazdi .halam almayadan turkiyeye izne gelince bir iki kere yemeğe falan çağırırdı dedemi o şekilde günah çıkarırdı bi de üstüne annemle yengemi eleştirirdi. Sorsan dedemi en çok seven ve düşünen oydu ama herseyinden tiksinirdi böyle uzaktan kumandayla laf soylemek ,bak demek kolay geliyor insanlara ama işin ic yüzü oyle olmuyor konu sahibine objektif yaklaşmadığını söyledim ama anlamak istemiyor
Halanın da bir düzeni vardır . Neden 6 evlat daha varken sadece sorumluluk onun olsun onun düzeni bozulsun ki? Evde yaşlı bakımı kolay değil. Hersey para demek değil.En mantıklısı tüm kardesler o tek yaşayan halaya para versin baksın... Hatta bakıcı tutulsun halanın evinde kalsın. Halada yaşlıdır Türkler 50 yi geçtimi iş yapmak istemez hastalık hastası olur yöremin kadınları genelde...
iyide sana kalsası yok baban istesen alır babanneni onlar bakmazsa bakmasın der ne yani onlar bakmıyo diye babandamı bakmıcakBiz almanya da yasiyoruz. Turkiyede evimiz var babam gidip annemi alir bakarim diyor. Digerleri yanasmiyor. Bana kalsa babam temelli baksin sunlara mudaana etmeden. Buna da annem karsi cikiyor, zamaninda babaannem annemle ugrastigi icin
babanın canı istemiyo yaaa bıraksın bu isleri ne kaynanalr okudu burası anneyi kim takar babası istese bırakır bile 6 ay gider türkiyeye kendi bakar laf salatası isteLafta
Yapcakta annesi istemiyor. Niye zamanında babanne kötü davranmış.
Ee baban baksın, onada annem izin vermiyor.
Ama diğer evlatlar kötü baba iyi niyet gösterdiğ için hayırlı evlat. Yersen
Dogurucam buyutucem mi? Sanki çocuğun hayrina dogurup büyütüyorsun. Anneligi tatmak icin yapiyorsun. Cok bencilce.Ben boyle seyleri duydukca gercekten mahvoluyorum. Yarin hamile kalicam, dogurucam buyutucem niye zamani gelince beni bir evine sigdiramasin diye
Totalde bakinca evet. Ama belki hislerimi tam anlatamiyorum. Bu olay benim tum bakis acimi degistirdi, butun iyiniyetimi umudumu baltaliyor. Ustte de yazdim hamile insanlara bakiyorum, anneme babama, diger insanlara ve diyorum ki bunun sonu ne? Bana bakan annemin benim icin anlami ne? Bence sonu boyle olamaz. Siz anne misiniz bilmiyorum ama cocugunuz ya da emek verdiginiz bir insan sizi eski bir esya gibi atsa ne hissedersiniz?
Inanci karistirmak istemiyorum ama of bile deme diyen din ne kadar anneyi birak der ki?
hala kurban seçilmiş resmen paralı olsa parasına da göz dikilirdi hani bekar ya evlenmedi ya.bunu yazanda bize merhametten bahsediyor pehhh yersennHalanın da bir düzeni vardır . Neden 6 evlat daha varken sadece sorumluluk onun olsun onun düzeni bozulsun ki? Evde yaşlı bakımı kolay değil. Hersey para demek değil.
O zaman Türkiye'deki evinizi açın. Oraya bakıcı tutun. Arada babanızda gelip, gitsin.Proseduru arastirmam lazim. Babaannemin maasi var orada sikinti olmaz ama sikilma konusunu bilemem. Hos zaten koydede artik gezemiyor. Sigorta falan nasil oluyor onlara bakmamiz lazim. Annem ikna olursa turkiyedeki evimiz cok musait, asansor her sey var sehirde
Ben bu yengeme bir guzel mesaj dosemek istiyorum. Insallah ogullarin seni bakimevine bile degil sokaga biraksin diye. Zamaninda dedem seni istemezken, babaannem eve aldirdi nankor
Biz almanya da yasiyoruz. Turkiyede evimiz var babam gidip annemi alir bakarim diyor. Digerleri yanasmiyor. Bana kalsa babam temelli baksin sunlara mudaana etmeden. Buna da annem karsi cikiyor, zamaninda babaannem annemle ugrastigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?