Bir anne-baba bu kadar hain olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Resmen sacmalamissiniz.

Bardağın hep boş tarafını görüyorsun ama boş taraf sizsiniz sanki.Ne demişler babası oğluna bağ bağışlamış oğlu bir salkım üzüm vermemiş.Kredi çektirirken konuştuğunuz gibi konuşsaydınız hainn demek çok kötü

Sanırım eşimi eleştirdiğim gibi nankör oluyorum. Tamam haklısınız bencillik ettim ama hergün hergün arıyorlar sanki aldım da vermedim.!

Tabi ki parasını isterken kötü değil ama biraz anlayışlı olmalılar diye düşünüyorum. Ayrıca tek emekli maaşları yok neyse sonuçta kendi paraları böyle diyince bilemedim..

Maaşı vaktinde vermeyen patrona laf edilmiyor olabilir insanlık hali deniyor. 3-4 kere ne zaman gecikmis kredi borcunu ödersin diyen babaya hain deniyor. Siz madem çalışıyorsunuz neden kendi üstünüze çekmesini krediyi. Ödemelerinizi düzgün yapmazsaniz kredi puanınız düşer, istediğiniz kadar kredi cikmayabilir. Sonra borclarini zamaninda ödeyen insanlardan yadım istemek zorunda kalırsınız.

Keske ailenize hain diyene kadar patronunuza maasımı ver deseydiniz diyebilseydiniz
Ailenizin durumu yok gibi geldi
Ancak patron emin olun kredinize yetecek kadar maasınızı verebilir

Keske ailenize hain diyene kadar patronunuza maasımı ver deseydiniz diyebilseydiniz
Ailenizin durumu yok gibi geldi
Ancak patron emin olun kredinize yetecek kadar maasınızı verebilir

Sonuçta patron illa ki vardır doğru bizim gibi değiller. Umarım bugün alır ve veririm. Çünkü üzerimde çok büyük bir yük var .

bu hain kelimesi de çok ayağa düştü, maşallah herkes hoşlanmadığı tek olayda karşıdakini hop diye hain ilan ediyor.. zor durumda kaldığınız için size kredi çeken adama hain mi diyorsunuz? her gün de arar, her saat de arar adam da trilyonlar içinde yüzmüyor tahminimce..

Tabi ki zengin değiller ki çok zengin olsalarda vermek zorunda değiller. Hain ağır olmuş olabilir doğru ama sürekli iş yerinden cep tlf aramakta normal gelmiyor bana. Netice de ben onların kızlarıyım .Evet bana en zor zamanımda yardım ettiler bunu asla unutmuyorum. Ama daha günü gelmemiş kredi içinde 1 haftadır hergün aranmaz ki.

bilemedim ki ben, iki arada bir derede kaldım ..

Hain sözcüğünün anlamını bilmediğinizi düşünmek istiyorum. Aksi taktirde böyle bir durum için ana babasını hain olarak yaftalayan bir de bunu ele gune anlatan evladin ta kendisi hem nankor hem de haindir.

hain ?
bu kelimenin anlamına bir daha bakın adam hain olsa size kredi bile çekmezdi.Evlatlığınızı bu düşünceniz sebebiyle bir gözden geçirin derim.

hainlik değil olabilir yaşlılar neticede belkide ödeyememekten korkuyorlar...

Ne yapsin adamcagiz gecikme olunca sicili bozuluyor kredi ouani düşüyor vs. Yarin kendi ihtiyaci oldugunda cekemeyecek kredi . Kaldi ki sizin icin cekmisler ne guzel benim ailem asla cekmez mesela cunku ailece agizlari yandi bu kredi islerinden korkuyorlar. Sizi parmakla gosterilecek bir cocuk olarak yetistirdikleri icin mi hain oldular yoksa zor zamaninizda size oara verdikleri icin mi ? Insallah ilerde cocuklarim arkamdan sizin gibi konusmaz cok uzulurum gercekten

konuda bi hainlik göremedim ben. fazla takılmayın. sonuçta kredi çekmişler. bu devirde ben kendi babam için kredi çekmem.

Kızlar haklısınız belki de ben abarttım . Ama inanın zor durumdayım süreklide aranınca gerildim.

Yeni
Ne yapsin adamcagiz gecikme olunca sicili bozuluyor kredi ouani düşüyor vs. Yarin kendi ihtiyaci oldugunda cekemeyecek kredi . Kaldi ki sizin icin cekmisler ne guzel benim ailem asla cekmez mesela cunku ailece agizlari yandi bu kredi islerinden korkuyorlar. Sizi parmakla gosterilecek bir cocuk olarak yetistirdikleri icin mi hain oldular yoksa zor zamaninizda size oara verdikleri icin mi ? Insallah ilerde cocuklarim arkamdan sizin gibi konusmaz cok uzulurum gercekten

Demiş bir arkadaşım demeyin öyle ta kötü hissettim kendimi.. Özür dileyeyim bari

Hainlik derken? Titizlilik pasaklılık annenin hainliği anlamadım hiç ne alaka.

Bu zamanda emekli maaşı ne ki? Kuş kadar bir şey. İnsancıklar belkide maddi açıdan zor durumdalar. Onlar hain bilemem ama konu sahibi etrafınızdaki insanlar sizin hoşunuza gitmeyen davranışta bulununca siz çirkefleşiyorsunuz. Anne babaya hain demek ne kadar ayıp.

Siz bunun icin annenize babaniza hayin diyorsaniz, bende size"Kendine göre para kazansaydinda başkasına kredi cektirmeseydin" derim

Uzul diye soylemedim sadece dusunmen icin soyledim canim kirilma sakin. Rahmetli babamin kredi karti bende dururdu bir gun odemeyi geciktirsem telefonla on kere arardi titizdi takintiliydi borc konularina bisey diyemiyordum hakliydi. Anneme kredi cek bana demistim bir kere asla cekmem benim dilim yandi dedi ve cekmedi ben odeyecegim halde. Hayatlarini garantiye almak rahat uyumak istiyorlar yaş ilerledikce takintilar başlıyor yani. Gecen bende kocama hain diye konu acmistim sen ona bak da hainlik nasil oluyor gor bak hain kimlere deniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…