Tabi ki zengin değiller ki çok zengin olsalarda vermek zorunda değiller. Hain ağır olmuş olabilir doğru ama sürekli iş yerinden cep tlf aramakta normal gelmiyor bana. Netice de ben onların kızlarıyım .Evet bana en zor zamanımda yardım ettiler bunu asla unutmuyorum. Ama daha günü gelmemiş kredi içinde 1 haftadır hergün aranmaz ki.
İyi de merak ediyorlar. Ödemezseniz onlara kalacak belki ellerinde yok. Parayı nasıl bulacağız diye düşünüyorlar. İnsanları konuşup rahatlatın. Maaşınızı almazsanız da ödeyecek misiniz? Sanki onlardan bekliyorsunuz. Alternatif ürettiniz mi ödeme için.
Tabi ki parasını isterken kötü değil ama biraz anlayışlı olmalılar diye düşünüyorum. Ayrıca tek emekli maaşları yok neyse sonuçta kendi paraları böyle diyince bilemedim..
İyi de merak ediyorlar. Ödemezseniz onlara kalacak belki ellerinde yok. Parayı nasıl bulacağız diye düşünüyorlar. İnsanları konuşup rahatlatın. Maaşınızı almazsanız da ödeyecek misiniz? Sanki onlardan bekliyorsunuz. Alternatif ürettiniz mi ödeme için.
Maaşımı aldım dün ödedim. Biraz pinpirikliler. Babam emekli,emekli maaşını ayın 17 de alıyor yani maaşından henüz kesilen birsey yok. hatta 2 gün bile var. 10 gün önceden aramak biraz zoruma gitti
Neden kendi borcumu onlara yıkım ki. Maaş alamasam da tabi ki ödeyeceğim . Burada benim zoruma giden ben maaşım 5 gün gecikti diye patronuma laf soylemezken (sonuçta el) annem babam daha günü gelmemiş kredi için 10 gün önceden arıyorlar.. Hain demek yanlış oldu evet ama anlayış beklediğim ilk insanlar o yüzden zoruma gitti.
Neden kendi borcumu onlara yıkım ki. Maaş alamasam da tabi ki ödeyeceğim . Burada benim zoruma giden ben maaşım 5 gün gecikti diye patronuma laf soylemezken (sonuçta el) annem babam daha günü gelmemiş kredi için 10 gün önceden arıyorlar.. Hain demek yanlış oldu evet ama anlayış beklediğim ilk insanlar o yüzden zoruma gitti.
Dediğim gibi eskiler böyle. Baba ben halledeceğim deyin. Onlar stres olur. Kendi borçlarıda olsa uyku uyuyamazlardı. Benim ailemde öyle. Siz onları rahatlatın. Benim kenarda var biraz. Maaşı bekliyorum alamazsam oradan takviye edeceğim gibi. Param varsa sevdiklerime bol bol veririm. Ama kimseye kredi çekmem. (evlat konusundan emin değilim) Babanıza tekrar teşekkür edin.
bence hain sizsiniz
bu devirde çoğu kişi evden çıkınca kızına yardım edemiyor (damatların çoğu parayı ödemiyor diye)
yaşlı insanlar size yardımcı olmak için ön ayak olmuş sizde banka gibi parasını almayınca kredi notunu düşürecek bir yapıdan korkup sizden paralarını istemesini hanilik ilan etmişsiniz
keşke biraz merhamet keşke biraz empati yapabilseniz