Bir anne-baba bu kadar hain olabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nesi hainlik yahu? Kredi çekemeyecek durumdasınız belli ki yardım etmişler. Birkaç ay öderim sonra sallarım demediyseniz alınacak bir durum yok.

eminim annne babanızın da sizi hayırsız evlat (!) olarak tabir edeceği çok yer olmuştur.

çok ağır olmadı mı o kelime anne babanız için.

Aklima şu röportaj yerine kurtaj yapan amca geldi nedensizce guldum :)

Eklentiler

• 20181015_182151.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 50
Reactions: bay
Teşekkür ederim canım. İnsanoğlu işte öfkeye hakimn olamıyoruz bazen.

Konu sahibi abarttım ve nankörlük yaptım
Söylediğim ağır oldu diye kendini paralıyor
Halen ağır oldu, yok nankörsün diye kadını irdeliyorsunuz yapmayın
Kusurunu gören insanların bu kadar üzerine gitmeyin

Sizden borç alıp 4-5 senedir ödemeyen 2 defa kredi çektirip zaman zaman ödeten geciktiren babanız oldu mu hiç.Ya da maddi durumu çok iyi olup destek olmayı birakin üzerinizden geçinmeye çalışan kv kp niz var mı hiç?Ben bunlara rağmen hainler diyemem asla.Hele ki bir anne baba için HAİN nedir ya Allah aşkına bakıp büyütmesi hatrina böyle bi sıfat layık görülmez ana babaya.Faiz işlemesin istiyorlardır.

Benim banam da günü gününe yapar ödemelerini çok dikkatlidir bu konuda hatta bizim borçları bile bilir arar sorar bak günü geliyo diye sonuçta 1 gün için ödenen faiz belli hem de kırmızı kalem yeme gibi bişey varmış galiba yani bu kadar kızma
Benim babamdan duyduğum lafı duysan reddedersin kesin ama ana baba hakkı ödenmiyo
Bu arada benim babam da bize kredi çekti arar sorar hiç kızmam haklı adam

Hain sözcüğünün sözlük anlamınaabir bakın isterseniz. Ne ayıp ya. Para verirken iyileri de isteyince mi hain oldular. Ayıp

Ne kadar şanslısınız benim babam asla kredi çekmedi bana. Adam benim elimdeki avucumdakini tehditle almaya çalışıyor nerde kredi çekmek fln...
Bazı insanlar ne kadar şanslı

Allah annenizin ve babanızın eksikliğini size göstermesin. Evet ebeveynler de hatalar yapabilir, çok sıkışmış olabilirler ya da düşünememiş olabilirler. ama "hainlik" kavramı biraz fazla olmamış mı sizce de?

Anne babanin davranişi evet normal degil. Seni ararken daha özenli olmalari gerekir. El alem bile bu kadar taciz etmez 2 gün geciken kredi için. Senin buradaki kabahatin onlara hain diye nitelendirme yapman. Bu kelime seni kk da suçlu duruma sokmuş. Esasinda yasadigin şey insanin zoruna gidecek birşey ancak sen hakliyken haksiz etmişsin kendini.

Umarım evlatlarımdan yüzüm güler demişsiniz ya, hiç sanmıyorum. Parmakla gösterilen çocukluk geçirten anne ve kredi çeken babaya hain diyen evlat, kendi evlatlarının gününü göremez...

Valla ben bu durumda bir hainlik göremiyorum.bana biraz pimpirikliler gibi geldi.hain olsa yardımcı olmazdı sana yaptığın seyleri görmez benim ailem gibi sana beddua ederdi bir köpek kadar değerin olmazdı.bence ailen iyi sen kıymetlerini bilmiyosun.

Aileniz hain değil, siz nankörsünüz.
Sen bak büyüt, parmakla gösterilen çocuklar olsun diye özen, seni hem kredi borcuna soksun, hem de paranı istedin diye "hain" ilan etsin. Yok daha neler... Siz hain kelimesinin anlamımı biliyor musunuz? Ailenize üzüldüm.

Herkese bu kadar çabuk ağır yaftalar yapıştırıyorsanız kötülüğü çevrenizde değil, kendinizde arayın. Sizin yüzünüz daha çook gülmez...

Ayrıca bilmem farkında mısınız da, onlar da sizin kredi borcunuzu ödüyorlar şu an. Aksatma lüksleri de yok bankaya öyle. Yatın kalkın şükredin.

Sanki siz daha hainsiniz gibi geldi ihtiyacınız olduğunda çekinmemiş çekip krediyi vermişler daha ne yapsınlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…