- 24 Eylül 2010
- 6.213
- 20.316
- 548
Nesi hainlik yahu? Kredi çekemeyecek durumdasınız belli ki yardım etmişler. Birkaç ay öderim sonra sallarım demediyseniz alınacak bir durum yok.Kadınlar kulubünün nadide hanımları dertliyim hemde çok. Derler ya ne anadan ,ne babadan ne eşten talihim yok diye ,aynı o durumdayım. Zaten geçen açtığım konularda da eşimin nankörlüğünden bahsetmiştim. Sıra geldi ailemeeee.. Geçen sene babama kredi çektirdim sıkıştığımız için sağolsun çekti. Ama hiç aksatmadan ödemesini yapıyorum netice de çalışıyorum ve bir gün bile gecikmez. Her ayın 17 de maaş alıyor babam ben hep 10-12 de yatırıyorum parasını. Bu ay biraz sıkıştı patronum henüz maaşımı alamadım (bence olabilir neticede insanız) ayın 10 dan beri hergün taciz ediyorlar beni annemle babam. Arkadaş kaçmadım ya ben anlamadım ben de bir anneyim ve evlatlarıma para için asla böyle birşey yapmam. Annem sağolsun çok temiz çok titiz bir kadındır. Küçükken bizi parmakla gösterirlerdi o akadar özenliydi. Ama şimdi diyorum ki keşke pis pasaklı biri olsaydı üstümüz kir içinde olsaydı da bu kadar hain olmasalardı.. İnşallah evlatllarımdan yana güler yüzüm...
Teşekkür ederim canım. İnsanoğlu işte öfkeye hakimn olamıyoruz bazen.Uzul diye soylemedim sadece dusunmen icin soyledim canim kirilma sakin. Rahmetli babamin kredi karti bende dururdu bir gun odemeyi geciktirsem telefonla on kere arardi titizdi takintiliydi borc konularina bisey diyemiyordum hakliydi. Anneme kredi cek bana demistim bir kere asla cekmem benim dilim yandi dedi ve cekmedi ben odeyecegim halde. Hayatlarini garantiye almak rahat uyumak istiyorlar yaş ilerledikce takintilar başlıyor yani. Gecen bende kocama hain diye konu acmistim sen ona bak da hainlik nasil oluyor gor bak hain kimlere deniyor :)
Valla ben bu durumda bir hainlik göremiyorum.bana biraz pimpirikliler gibi geldi.hain olsa yardımcı olmazdı sana yaptığın seyleri görmez benim ailem gibi sana beddua ederdi bir köpek kadar değerin olmazdı.bence ailen iyi sen kıymetlerini bilmiyosun.Kadınlar kulubünün nadide hanımları dertliyim hemde çok. Derler ya ne anadan ,ne babadan ne eşten talihim yok diye ,aynı o durumdayım. Zaten geçen açtığım konularda da eşimin nankörlüğünden bahsetmiştim. Sıra geldi ailemeeee.. Geçen sene babama kredi çektirdim sıkıştığımız için sağolsun çekti. Ama hiç aksatmadan ödemesini yapıyorum netice de çalışıyorum ve bir gün bile gecikmez. Her ayın 17 de maaş alıyor babam ben hep 10-12 de yatırıyorum parasını. Bu ay biraz sıkıştı patronum henüz maaşımı alamadım (bence olabilir neticede insanız) ayın 10 dan beri hergün taciz ediyorlar beni annemle babam. Arkadaş kaçmadım ya ben anlamadım ben de bir anneyim ve evlatlarıma para için asla böyle birşey yapmam. Annem sağolsun çok temiz çok titiz bir kadındır. Küçükken bizi parmakla gösterirlerdi o akadar özenliydi. Ama şimdi diyorum ki keşke pis pasaklı biri olsaydı üstümüz kir içinde olsaydı da bu kadar hain olmasalardı.. İnşallah evlatllarımdan yana güler yüzüm...
Sanki siz daha hainsiniz gibi geldi ihtiyacınız olduğunda çekinmemiş çekip krediyi vermişler daha ne yapsınlar ?Kadınlar kulubünün nadide hanımları dertliyim hemde çok. Derler ya ne anadan ,ne babadan ne eşten talihim yok diye ,aynı o durumdayım. Zaten geçen açtığım konularda da eşimin nankörlüğünden bahsetmiştim. Sıra geldi ailemeeee.. Geçen sene babama kredi çektirdim sıkıştığımız için sağolsun çekti. Ama hiç aksatmadan ödemesini yapıyorum netice de çalışıyorum ve bir gün bile gecikmez. Her ayın 17 de maaş alıyor babam ben hep 10-12 de yatırıyorum parasını. Bu ay biraz sıkıştı patronum henüz maaşımı alamadım (bence olabilir neticede insanız) ayın 10 dan beri hergün taciz ediyorlar beni annemle babam. Arkadaş kaçmadım ya ben anlamadım ben de bir anneyim ve evlatlarıma para için asla böyle birşey yapmam. Annem sağolsun çok temiz çok titiz bir kadındır. Küçükken bizi parmakla gösterirlerdi o akadar özenliydi. Ama şimdi diyorum ki keşke pis pasaklı biri olsaydı üstümüz kir içinde olsaydı da bu kadar hain olmasalardı.. İnşallah evlatllarımdan yana güler yüzüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?