Evet üzüldüğüm o üzmek için demesi yoksa evliliği çok takmıyorum akışına bıraktım. Ama annenin üzmek için demesi çok kırdı. Bir anne böyle olmamalı. Bırak anneyi insan öyle olmamalıKomplekse sokuyor üzmek için yoksa 31 yaş geç bir yaş değil.
Birinden senden geçti denilmesi için 50 yaşını geçmesi gerekir. Haliyle evlense de menapoz vs olacağı için.( Olmasa da çocukla yaş farkı çok olur) Ki o yaşlarda da evlenen mutlu olan çok.
Sakın onun aklına uyup saçma sapan bir evlilik yapma bu sefer de durdu durdu bunu buldu der.
Walla dilin kemiği diyip hafife alamıyorum. Bildiğin kötülük bu.Bu kadar kötü de bu kadar kötü dıye oyle bır taktınız ki siz kötü gormemıssınız
Bazen dilin kemıgı olmayabiliyor
Bu kadar uclarda yasamayın
Evet üzüldüğüm o üzmek için demesi yoksa evliliği çok takmıyorum akışına bıraktım. Ama annenin üzmek için demesi çok kırdı. Bir anne böyle olmamalı. Bırak anneyi insan öyle olmamalı
Tam 3 arkadaşim 40'lı yaşlarda evlendi, hatta biri 46 yaşında.. 38 yaşında evlenen arkadaşım var bir de.. Ve hepsi maşallah mutlular.,Teşekkür ederim. Ama Çok taktım bir annenin bu kadar kötü olmaması lazım. Bilerek isteyerek üzmesi çok zoruma gitti
Baya kötüymüş bu daha betermiş.Evet kötü anneler var. Ben 10 yaşında kızını bulaşıkları yikamadi diye olesiye dövüp yere yatırıp bir de boğazına bıçak dayayan anne gördüm.
Yakın akrabam kızın psikolojisi hiç iyi değil çok terapi aldı ama olmuyor sizin annenizin de muhtemelen çok fazla yaralayıcı sözleri hareketleri vardır. Kendiniz için hala sağlıklı dusunebiliyorken terapi alabilirsinizBaya kötüymüş bu daha betermiş.
Hafife almanız gerekiyor oncesınde bu kadının sıze Yaptıgı Gerçek Kötülükler yoksa o kadın sizin anneniz.Walla dilin kemiği diyip hafife alamıyorum. Bildiğin kötülük bu.
Yok tahrik olmuyorum ki. İnsanı anca üzer bu söz.Tahrik ederek mi evlendirmeye çalışıyor nedir
Yarama tuz basmış da olabilir. Haklısınız. Zor süreçlerden geçiyorum. Yakın zamanda yarı yolda bırakıldım. Aynı zamanda atanamamış bir öğretmen adayıyım. Üstüne annemin sözü çok kırdı. Düşğnceli iyi bir insan şunu derdi inşallah iyi biri çıkarda evlenirsin. Yada hayırlısıyla evlenseydin gibi cümleler kırmazdı. Çok kırıldım açıkçası bu söze.Hafife almanız gerekiyor oncesınde bu kadının sıze Yaptıgı Gerçek Kötülükler yoksa o kadın sizin anneniz.
Öfkeniz annenize degıl de evet ya gec kaldım diye kendınıze olabılır mı acaba? Hani anneniz yaranıza tuz bastıgı ıcın bu kadar buyuk tepkı veriyor olabılır mısınız
Gec fılan kalmıs degılsınız
35 ten once İnsan evlenmesin bence acıkcası.
Aileler parayı sever atanmış olsaydınız inşallah iyi biri Cıkar da evlenirsin gıbı guzel konusurduYarama tuz basmış da olabilir. Haklısınız. Zor süreçlerden geçiyorum. Yakın zamanda yarı yolda bırakıldım. Aynı zamanda atanamamış bir öğretmen adayıyım. Üstüne annemin sözü çok kırdı. Düşğnceli iyi bir insan şunu derdi inşallah iyi biri çıkarda evlenirsin. Yada hayırlısıyla evlenseydin gibi cümleler kırmazdı. Çok kırıldım açıkçası bu söze.
Sizin annenizin yaptığıda hiç doğru değil. İnsanın elinde değilki. Özellikle bayansan çokda elden birşey gelmiyor. Bizi isteyen seven biri olursa şans veriyoruz yoksa da yapacak birşey olmuyor. İşte insanların bunu biliyor olmalarına rağmen hala bu konularda yorum yapması çokta masum gelmiyor.Normal değil bunu normallestirmeyin sakin siz bu tavrı hak etmiyorsunuz. Bir insanı da evli veya bekar olması tanımlamaz ki yaşınız çok genç daha sizin. Ben 25 yaşındayken de annem bana evlen artık senle mi uğraşıcam demişti memurdum başka şehirde yaşıyordum uğraşmasıni gerektirecek bir durum yoktu zaten.
Annem şimdi inkar ediyor öyle bir laf etmedim diye zaten 1 sene sonra evlendim eşimi kendi işlerinde kullanamadı diye pek begenemedi bu sefer de niye evlendin sanki dedi:) anneniz sizi pek sevmiyor bunu kabullenmesi zor biliyorum ben hala kabullenemedim ama insan evladına böyle konuşmaz.Sizin annenizin yaptığıda hiç doğru değil. İnsanın elinde değilki. Özellikle bayansan çokda elden birşey gelmiyor. Bizi isteyen seven biri olursa şans veriyoruz yoksa da yapacak birşey olmuyor. İşte insanların bunu biliyor olmalarına rağmen hala bu konularda yorum yapması çokta masum gelmiyor.
Anne evlat ilişkisini yaralamayın lutfen.Annem şimdi inkar ediyor öyle bir laf etmedim diye zaten 1 sene sonra evlendim eşimi kendi işlerinde kullanamadı diye pek begenemedi bu sefer de niye evlendin sanki dedi:) anneniz sizi pek sevmiyor bunu kabullenmesi zor biliyorum ben hala kabullenemedim ama insan evladına böyle konuşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?