Bir anne bu kadar kötü olabilir mi?

Evet üzüldüğüm o üzmek için demesi yoksa evliliği çok takmıyorum akışına bıraktım. Ama annenin üzmek için demesi çok kırdı. Bir anne böyle olmamalı. Bırak anneyi insan öyle olmamalı

Bu kadar kötü de bu kadar kötü dıye oyle bır taktınız ki siz kötü gormemıssınız
Bazen dilin kemıgı olmayabiliyor
Bu kadar uclarda yasamayın
Walla dilin kemiği diyip hafife alamıyorum. Bildiğin kötülük bu.

Benzer model bende de var.

Sorun iyi insanların az üremesi ya da hiç ürememesi kötü insanların varmış gibi üremesi

Baya kötüymüş bu daha betermiş.
Yakın akrabam kızın psikolojisi hiç iyi değil çok terapi aldı ama olmuyor sizin annenizin de muhtemelen çok fazla yaralayıcı sözleri hareketleri vardır. Kendiniz için hala sağlıklı dusunebiliyorken terapi alabilirsiniz

Normal değil bunu normallestirmeyin sakin siz bu tavrı hak etmiyorsunuz. Bir insanı da evli veya bekar olması tanımlamaz ki yaşınız çok genç daha sizin. Ben 25 yaşındayken de annem bana evlen artık senle mi uğraşıcam demişti memurdum başka şehirde yaşıyordum uğraşmasıni gerektirecek bir durum yoktu zaten.

Walla dilin kemiği diyip hafife alamıyorum. Bildiğin kötülük bu.
Hafife almanız gerekiyor oncesınde bu kadının sıze Yaptıgı Gerçek Kötülükler yoksa o kadın sizin anneniz.

Öfkeniz annenize degıl de evet ya gec kaldım diye kendınıze olabılır mı acaba? Hani anneniz yaranıza tuz bastıgı ıcın bu kadar buyuk tepkı veriyor olabılır mısınız

Gec fılan kalmıs degılsınız
35 ten once İnsan evlenmesin bence acıkcası.

kötü olarak sana kendi annemi anlatabilirim de ,burada ki kimse de isyan duygusu uyandirmak istemiyorum . kendisiyle 23 yil oldu sesini dahi duymadim, görüsmüyorum. o derece kötü yani, konuna gelince de gecen hafta 42 yasindaki arkadasimin nikahina gittik :) bence gec olan güzel olur :)

Yarama tuz basmış da olabilir. Haklısınız. Zor süreçlerden geçiyorum. Yakın zamanda yarı yolda bırakıldım. Aynı zamanda atanamamış bir öğretmen adayıyım. Üstüne annemin sözü çok kırdı. Düşğnceli iyi bir insan şunu derdi inşallah iyi biri çıkarda evlenirsin. Yada hayırlısıyla evlenseydin gibi cümleler kırmazdı. Çok kırıldım açıkçası bu söze.

35 yaşında evlendim,39 da çocuğum oldu. Anneniz annem olsa demek ki yanmıştım...

Aileler parayı sever atanmış olsaydınız inşallah iyi biri Cıkar da evlenirsin gıbı guzel konusurdu
Atanmayınca agızları gevsek oluyor kırmaya cekınmıyorlar
Toplum boyle, normallestırın ki uzulmeyesınız
Ve yıne de abartacak bsey yok

olabiir malesef anneler de boyle alayci ve igneleyici konusabiliyor. "anne sen erken evlendin de ne oldu" diye sorun gunumuzde artik evlilik yasi yukseldi. ben de 32 yasinda evlendim. evlenmesem de olurmus

Sizin annenizin yaptığıda hiç doğru değil. İnsanın elinde değilki. Özellikle bayansan çokda elden birşey gelmiyor. Bizi isteyen seven biri olursa şans veriyoruz yoksa da yapacak birşey olmuyor. İşte insanların bunu biliyor olmalarına rağmen hala bu konularda yorum yapması çokta masum gelmiyor.

Annem şimdi inkar ediyor öyle bir laf etmedim diye zaten 1 sene sonra evlendim eşimi kendi işlerinde kullanamadı diye pek begenemedi bu sefer de niye evlendin sanki dedi:) anneniz sizi pek sevmiyor bunu kabullenmesi zor biliyorum ben hala kabullenemedim ama insan evladına böyle konuşmaz.

Anne evlat ilişkisini yaralamayın lutfen.
Kendi dunyanız kadar goruyorsunuz yorumluyorsunuz.

Elbetteki annesi onu cok sevıyor
Bu kızın tırnagına taş değse sız mi yanarsınız Annesı yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…