Ay az önce aynısını yaşadım biliyor musunuz. İnkar etti yok öyle demedim diye. Cümlesini çarpıttı. Ama ilk değilki hep yapıyor bu aşağılamaları. Bende her seferinde tepki gösteriyorum. Ben evlenip gidene kadar sürecek sanırım. İnşallah biran önce doğru kişiyle karşılaşırım bende sizin gibiAnnem şimdi inkar ediyor öyle bir laf etmedim diye zaten 1 sene sonra evlendim eşimi kendi işlerinde kullanamadı diye pek begenemedi bu sefer de niye evlendin sanki dedi:) anneniz sizi pek sevmiyor bunu kabullenmesi zor biliyorum ben hala kabullenemedim ama insan evladına böyle konuşmaz.
Ben gerçekleri söylüyorum farkındaysanız kendi annemden de bahsediyorum her insan iyi değildir ki her anne iyi olsun ayağına taş değse gibi alaturka laflarla sizde kendi küçük dünyanız kadar yorumluyorsunuz o mantıkla bu analara dokunulmaz laf söylenmez muhabbeti biteli çok oluyor, çok arabesk bir tutum.Anne evlat ilişkisini yaralamayın lutfen.
Kendi dunyanız kadar goruyorsunuz yorumluyorsunuz.
Elbetteki annesi onu cok sevıyor
Bu kızın tırnagına taş değse sız mi yanarsınız Annesı yanar
Ben pek doğru kişiyle karsilastigimi düşünmüyorum açıkçasıAy az önce aynısını yaşadım biliyor musunuz. İnkar etti yok öyle demedim diye. Cümlesini çarpıttı. Ama ilk değilki hep yapıyor bu aşağılamaları. Bende her seferinde tepki gösteriyorum. Ben evlenip gidene kadar sürecek sanırım. İnşallah biran önce doğru kişiyle karşılaşırım bende sizin gibi
Hafife almanız gerekiyor oncesınde bu kadının sıze Yaptıgı Gerçek Kötülükler yoksa o kadın sizin anneniz.
Öfkeniz annenize degıl de evet ya gec kaldım diye kendınıze olabılır mı acaba? Hani anneniz yaranıza tuz bastıgı ıcın bu kadar buyuk tepkı veriyor olabılır mısınız
Gec fılan kalmıs degılsınız
35 ten once İnsan evlenmesin bence acıkcası.
Herhalde kotu bir annesiniz ve cocugunuzun sadece anne sifatiniz oldugu icin sizi affetmesini bekleyerek kotu davraniyorsunuz. Bu yuzden de bu kadar savundunuzAnne evlat ilişkisini yaralamayın lutfen.
Kendi dunyanız kadar goruyorsunuz yorumluyorsunuz.
Elbetteki annesi onu cok sevıyor
Bu kızın tırnagına taş değse sız mi yanarsınız Annesı yanar
Evet bazen ciddiye almayıp şakaya vurmak gerekiyor. Keşke bende öyle yapsaydımKarşılık olarak, sadece karşılık olarak “millette ne analar var, en iyisinden damat adayları buluyor elime su dökemeyecek kızlarına, benim annede iş yok” derdim
Ciddiye almayın. Bazen onlar da kendini nasıl ifade edeceklerini bilemiyorlar.
Tabiki normal değil annenizin bu tutumu genel olarak bir kırgınlık mı var aranızda insan birini neden incitmek istesin hele evladını bu şekilde kırmak bilemedim... evlilik konusunda da hiçde dert etmeyin bende tam olarak 31 yaşımda evlendim, nasip meselesi adı evlilik olsun diye evlenmek Olsa herkes evleniyor doğru zaman da doğru insanla bu yola çıkmak lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYaşım 31 anne denilen kadının (öyle diyorum çünkü bir anne bu kadar kötü olamaz)
Bu yaştan sonra evlenmesende olur senden geçti demesi. Çok kötü değil mi? Ve bunu alaucı şekilde dile getirmesi şaka da değil kırmak laf atmak niyetinde. Bir annenin bu kadar kırıcı olması normal mi?
Yok hayır kırgınlık yok durduk yere dedi.Tabiki normal değil annenizin bu tutumu genel olarak bir kırgınlık mı var aranızda insan birini neden incitmek istesin hele evladını bu şekilde kırmak bilemedim... evlilik konusunda da hiçde dert etmeyin bende tam olarak 31 yaşımda evlendim, nasip meselesi adı evlilik olsun diye evlenmek Olsa herkes evleniyor doğru zaman da doğru insanla bu yola çıkmak lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Annenizin döneminde evlilik yaşı daha küçük olduğu için sizin geç kaldığınızı zannediyor gören de 55/60 oldunuz sanır. Onda bile geç değil ama onlar öyle zannediyorlar.Yaşım 31 anne denilen kadının (öyle diyorum çünkü bir anne bu kadar kötü olamaz)
Bu yaştan sonra evlenmesende olur senden geçti demesi. Çok kötü değil mi? Ve bunu alaucı şekilde dile getirmesi şaka da değil kırmak laf atmak niyetinde. Bir annenin bu kadar kırıcı olması normal mi?
Üslup problemi var o zaman, üzmeyin kendiniziYok hayır kırgınlık yok durduk yere dedi.
Sorun evlilik değil benim için. Bir annenin bu kadar kötü olabilmesi. Aşağılamaktan üzmekten kaçınmayacak kadar değersiz görmesi.Benim annemde bazen şaka ile o kadar görücü gelmediki kapı örümcek bağladı hiç açılmamaktan derdi ama tabi bunu espirisine söylerdi.
Siz kendiniz de sanırım biraz evlilik konusuna kafayı taktığınız için fazlasiyla zorunuza gitmiş bu cümle ama bir kesim sürekli bu sozlere maruz kaliyor zaten.
hatta evleniyorsun bu seferde çocuk doğurman icin farklı sekilde maruz kaliyosun cocuguda doguruyosun ikinci için maruz kaliyosun falan.
Aslında annenizin ki kötülük degilde hayatta kendisinede evlenmek cocuk dogurmaktan baska bir vizyon yuklenmedigi için sizide oradan vuruyor kendince.
Al benden de o kadar 31 yaşın da evlendim pişman değilim aslın da eşim iyidir ama çok da gerek yokmuş yani boşuna dememişler bekarlık sultanlıktır diye :)olabiir malesef anneler de boyle alayci ve igneleyici konusabiliyor. "anne sen erken evlendin de ne oldu" diye sorungunumuzde artik evlilik yasi yukseldi. ben de 32 yasinda evlendim. evlenmesem de olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?