Bir anne bunu nasıl yapabilir ?

ilona

psikolocik deli
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2006
2.927
12
683
ana baba yada bi tasma gereklimi sizcede

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalabalık yerlerde çocukları kaybolmasın diyemi acaba böyle birşey yapama gereği duyuyorlar ama bence çok yanlış :

Bunlar nasıl bir anne ve babalar çocuklarına böyle davranabiliyorlar:mymeka:klava:

kaybolma ya da kaçırılma riski için sanırım yapılmış böyle bişey, sorumsuz ebeveynlere gerekli bence....

Kampanya başlatalım herkes gönlünden kopan parayı göndersin birer tanede onlara alalım onlardan:1closedeyes: onlarda taksın bakalım nasıl oluyormuş

Kalabalık yerlerde çocukları kaybolmasın diyemi acaba böyle birşey yapama gereği duyuyorlar ama bence çok yanlış :

Ben böyle bir bahaneyi kabullenemem kusura bakılmasın ama.Elinden tutsun o neymiş öyle sanki hayvan muamelesi görür gibi tasmalar,ipler.Çok kötü be içim gitti o günahsız yavrularagamyoncuiremsu
İstedikleri gibi koşsunlar,oynasınlar,koşuştursunlar,çocuklukların tadını çıkarasınlar.

kaybolmasin diye yapilmis sanki, ama ortalik da sakin görünüyor

Tabiki kabullenemez bir davranış aksini savunmuyorum bende yerimseniben

amaç iyi niyetli amaaa
yapılan hareket o çocukların psikolojisini çok fazla etkiler...
büyüdüklerinde eğer bir psikopatın eline düşerler ve
o psikopat bu çocukları bağlarsa farklı amaçla,
zaten annem,babam da bizi bağlıyordu der ve normal bir şeymiş
gibi düşünebilirler diye düşünüyorum ve
şiddetle kınıyorum,ne kadar iyi niyetli olursa olsun...
bizler bağlanarak mı büyüdük,
anne babanın rahatına düşkünlüğünden kaynaklanıyor bu
onlara göre mucize buluşlar...
sevgiler...

sorumsuzsa çocuk yapmasın o zaman

evet tabikiii ama ne yazıkki her ebeveyn bilinçli olmuyor..
geçen sene istinye sosyete pazarında bir çocuk kaybolmuştu aynı bu resimlerdeki gibiydi yaşı, çocuk her kadının peşinden anne diye koşuyordu alıp yakındaki zabıtaya götürdük eşimle... dönüşte uğradık tekrar bulunmuşmu annesi diye evet bulmuşlar zabıtanın dediği aynen şuydu;

"bilinçsiz cahil kadın, çocuğu unutup alışverişe dalmış.... nasıl bir hayat bekliyor senii eyy yavrucak...":çok üzgünüm:

yuuhhhhhhh!!!!! :1shok:
bu ne yaaa bu nasıl annelik babalık
çocuklarıyla hayvanı aynı kefeye mi koyuyolar yani şimdi :1shok:
çocuğunuda köpeğini gezdirir gibi gezdiriyorlar
şok oldum resmen,anne müsvettesi bunlar!!

Kaybolmasın diye yapılmış diyen arkadaşlar lütfen sizin kendi çocuklarınız olsa böyle mi yaparsınız

bu yabancılarda yaygınmış
bizim bir akraba almanyadan dönüş yapınca görmüştük
çocuk sokak isteyince şöyle diyordu hadi tasmam taak sokağa çıkart beni
tabi türkiyede fazla takamadı bunu

Sözde çocuklar fazla uzağa gitmesin,kaybolmasın diye aşırı evham yüzünden yapmışlar gbi ama yine de hoş değil.İlerde çocuğun psikolojisini iyi yönde etkilemez.

olmaz böyle şey.....
umre ve hac yapan kadınlarda gördüm hadi orası başka ülke kalabalık izdiham namaz kılarken kaçmasın falan kadınlar namaz kılarken uzaklaşmasın diye takıyorlardı namazdan hemen sonra çıkartıyorlardı.....
ama bu normal hayatta takılmasına karşıyım ben türkiyede de gördüm alışveriş merkezlerinde resmen kişisel haklara saldırı bir çoçuğa sahip olamıyorsan ne çare ayıp ya ,doğurma ozaman...........biz kızıyoruz ama avrupada çok yaygın sokakta hep çoçuklar böyle ilk başta bende garip gelmişti sonra alışıyorsunuz ............ bakmayın biz türk anneler kadar fedakar özverili hiç yok anne bulamasın......

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkat edin son resimde anne de kendine bağlamış.. Çok kötü bir izlenim bırakmadı bende, demekki insanlar sorun yaşıyorlar ki buna gerek duymuşlar. (mesela birden elinden kaçıp arabanın altına gitme ihtimali azalmış olur) Zannetmiyorum kötü niyetle yaptıklarını(hatta eminim)..
Hatta çocuğada kendine ait gezme alanı bırakılmış olmuyor mu böyle, sürekli elinden tuttuğumuzda alanı çok daha fazla kısıtlanıyor, ee elini tutmasak saldım çayıra Mevlam kayıra durumu oluyor çok daha fazla tehlikeli.
Tabiki yanına tasmalı köpek resmi koyulursa insana hoş gelmez.

Unutmayın onlar evlatlarını bizden daha fazla düşünüyordur. Tek iyi anne babalar bizler değiliz, bakış açısı önemlidir burda;o ipi tasma diye düşünürseniz tabiki hoş değil. Ama o ip tasma değil arkadaşlar.

Son düzenleme:
bundan 6-7 sene önce istanbulda bir otelde anneler ve bebekleri fuarı olmustu.
anneler anne adayları ve cocuklarına yönelik bir fuardı.bende o fuarda aynen bu görüntüyü görmüştüm.çok yaramaz 2-3 yaşında bir erkek cocuguna annesi böyle bir tasma takmıştı.cocuk kosup herşeye saldırmak istedikçe annesi tasmayı kilitliyor cocugun ulasım alanını engelliyordu.çok şaşırmıştım acaba çaresizliktenmi bu yola başvurdu diye düşündüm ama hiçbir bahanesi olamazdı böyle bir davranışı hiçbir anne çocuguna yapmamalıydı gerekirse çocugun aklı erene kadar laftan anlayana kadar rahatsız olacagı yerlere gitmesin anneler evde otursun cocuguyla ama bu kötülüğü çocuklarına yapmasın asla :1no2::ecrin_bebek:

ıyi de ben bunu çok gördüm..Tatil yörelerinde yabancı turistlerde..Çocuklar da anne babalar da gayet mutluydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…