niye bu kadar tepki gösterildiğini anlamıyorum... bence gayet normal, hatta son derece işlevsel bir araç.. çocuk özgür hareket edebilme şansına sahip olduğu gb aynı zamanda ebeveyninin kontrolünde oluyor. çocuğu sürekli kısıtlayıp, sıkıştırmaktan iyiydir bence...bence çocuk anneye bağlıymış gibi bakmak yerine, anne çocuğa bağlıymış gb bakın birde :)
bir insan anne olmayı başaramıyacaksa olmasın zaten,bu şekilde tasma takıp gezdirmek mi mantıklı olan?ha çocuğu kısıtlamışsın ha bu şekilde davranmışsın.bu olayın adı bile konamaz.hayvan taşınıyor orda allah aşkınıza,böyle şeylere normal bakmayı bırakın bir kenara artık lütfen.artık köpekler bile tasma takmıyor çoğu zaman.bu olaya asla normal gözle bakamam.böyle taşıyacak olan anne adı altındaki kadınlar da anne olmayı haketmiyor bence.bu benim şahsi fikrimdir.
bir insan anne olmayı başaramıyacaksa olmasın zaten,bu şekilde tasma takıp gezdirmek mi mantıklı olan?ha çocuğu kısıtlamışsın ha bu şekilde davranmışsın.bu olayın adı bile konamaz.hayvan taşınıyor orda allah aşkınıza,böyle şeylere normal bakmayı bırakın bir kenara artık lütfen.artık köpekler bile tasma takmıyor çoğu zaman.bu olaya asla normal gözle bakamam.böyle taşıyacak olan anne adı altındaki kadınlar da anne olmayı haketmiyor bence.bu benim şahsi fikrimdir.
Çok güzel bravo anında yiyip bitirdiniz, bu durumu çokta acayip karşılamayanların anneliğini. Siz hakettiyseniz anne olmayı ne mutlu tüm dünyaya. Şahane bir çocuk yetiştireceğinizden eminim,önyargıları olmayan, kendisi gibi düşünmeyenleri yargılamayan bir evlat geliyor geleceğimize. Çok mutlu oldum şimdi. Kendi adıma teşekkür ediyorum.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?