- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Ben böyle bir uygulamayı daha önce görmedim,şimdi bu fotoğrafta görüyorum.Sanırım avrupa ülkelerinde yaygın.Orada besledikleri evcil hayvanlarınada çocuklarına verdikleri kadar değer veriyorlar,bu yüzden şaşmamak gerek.
Bizim ülkemizde hayvanları aşağlayan,onlara akla gelmedik eziyetler yapan insanların olduğunu düşünürsek,çocuklarını korumak için kullanılan askıları "tasma" diye nitelendirmelerinide çok göremiyorum.
Bizler alışmışız,3 tane 5 tane çocuk yapıp,onlarlada korkusuzca peşimize takıp gezmeye..bunuda bir marifet sayarız.Sonrada sorumsuzluktan bahsederiz,uygulama çok yerinde ,umarım buradada yaygınlaşır ama zor görünüyor.Bizler hala sorumluluğun ne olduğunu kavrayamadık.
Ben böyle bir uygulamayı daha önce görmedim,şimdi bu fotoğrafta görüyorum.Sanırım avrupa ülkelerinde yaygın.Orada besledikleri evcil hayvanlarınada çocuklarına verdikleri kadar değer veriyorlar,bu yüzden şaşmamak gerek.
Bizim ülkemizde hayvanları aşağlayan,onlara akla gelmedik eziyetler yapan insanların olduğunu düşünürsek,çocuklarını korumak için kullanılan askıları "tasma" diye nitelendirmelerinide çok göremiyorum.
Bizler alışmışız,3 tane 5 tane çocuk yapıp,onlarlada korkusuzca peşimize takıp gezmeye..bunuda bir marifet sayarız.Sonrada sorumsuzluktan bahsederiz,uygulama çok yerinde ,umarım buradada yaygınlaşır ama zor görünüyor.Bizler hala sorumluluğun ne olduğunu kavrayamadık.
bence gayet faydalı bir uygulama
sadece yaramaz çocuklar için uygun olur diye de düşünmemek lazım
çocukları elimize yapıştırıp dolaştıracağımıza onlara bir iki metrelik de olsa özgürce dolaşma şansı tanıyor.
ayrıca resimlerde de görebileceğiniz gibi alısverise gidip ili eliniz de dolu olursa cocugu rahatca tasıma imkanı da tanıyor.
köpek gibi gezdiriyorlar yazmıssınız da
benim köpeklerim de var ama onlara tasmayı eziyet olsun diye degil dısarıda rahat rahat dolassınlar sokaga fırlayıp zarar görmesinler ya da kaybolmasınlar diye takıyorum.
bence gayet faydalı bir uygulama
sadece yaramaz çocuklar için uygun olur diye de düşünmemek lazım
çocukları elimize yapıştırıp dolaştıracağımıza onlara bir iki metrelik de olsa özgürce dolaşma şansı tanıyor.
ayrıca resimlerde de görebileceğiniz gibi alısverise gidip ili eliniz de dolu olursa cocugu rahatca tasıma imkanı da tanıyor.
köpek gibi gezdiriyorlar yazmıssınız da
benim köpeklerim de var ama onlara tasmayı eziyet olsun diye degil dısarıda rahat rahat dolassınlar sokaga fırlayıp zarar görmesinler ya da kaybolmasınlar diye takıyorum.
katıldığım ve katılmadığım bir çok yorum yapılmış hepsini es geçiyorum ve rica ediyorum ürünün adının "GÖBEKBAĞI" olduğunu düşünün ve fotolara tekrar bakın...
çok hareketli bir oğlum var hiç gocunmadan kullanacağım
çocuğumun ardından ağlamaktansa "bir anne bunu nasıl yapabilir?" diye yargılayan gözlere ve/veya sözlere katlanmayı tercih ederim
Eki Görüntüle 113654 Allah askina bunun neresi kötü?
tamamen katılıyorum..
Allah korusun bebeklere çocuklara ne işkenceler yapılıyor sonunda..
onları korumak adına çok mantıklı bence.
trde bu uygulama yaygın bir şekilde kullanılsa bende böyle birşeyi kullanabilirdim.
her ne kadar riskli de olsa!
çünkü tepkiler gelecektir ve her ne olursa olsun çocuğunu korumak adına aile bu riski alacaktır.
arkadaşa katılıyorum.bir tasma değilde göbek bağı gibi bakarsak uygulamaya bence harika birşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?