Çok güzel bravo anında yiyip bitirdiniz, bu durumu çokta acayip karşılamayanların anneliğini. Siz hakettiyseniz anne olmayı ne mutlu tüm dünyaya. Şahane bir çocuk yetiştireceğinizden eminim,önyargıları olmayan, kendisi gibi düşünmeyenleri yargılamayan bir evlat geliyor geleceğimize. Çok mutlu oldum şimdi. Kendi adıma teşekkür ediyorum.hihoyyyt
ben anne olamadım.rabbim bebeğimi aldı.hala da anne olmak için uğraşıyorum.bu şekilde davrananları tabii ki normal karşılayamam.kim karşılar ki.kimin hakedip haketmediği de yoruma açık.ben şahsi fikrimi söyledim.ben bence haketmediğini söyledim.evet şahane bir çocuk yetiştirmeyi çok isterim, herkes ister.rabbim nasip ederse bana tekrar o duyguyu.önyargı nerede anlamadım,bu benim düşüncem,ben zaten ilk mesajımda belirtmiştim,bana göre yanlış olduğunu. bu şekilde davranan anneyi alkışlayamam.teşekkürünüze ben de teşekkür ederim. umarım hep böyle mutlu olursunuz. sevgiler ...
peki parmaklı oyun alanları için de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz? hani bebeğin etrafını çeviriyor,hapishane gibi mi sizce onlar da ?
Ben bebeklerim olursa düşünüyorum o oyun alanlarından...a.s
peki parmaklı oyun alanları için de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz? hani bebeğin etrafını çeviriyor,hapishane gibi mi sizce onlar da ?
aksine bence çocuğu birsürü tehlikedende korur
Ya sizler tasma dedikçe ben kötü oldum yaaaa, ne tasması Allah aşkına çok abartıyorsunuz.. Çocukların boynunda ben bişey göremiyorum, kanguru nasıl normal bişeyse bu da normal bana göre, yani kangurunun içine bebişini oturtmuş bir kadın resmi koysalardı ve birçok kişi ilk kez görüyor olsaydı eminim ona da "Bu ne canilik bunlar hayvan mı, asmışlar oraya" diyecektiniz...
Gerçekten görüntüden çok, tasma diyenler rahatsız etti beni. Kendi yapmadığımız bişeyleri ne de kolay eleştiriyoruz.
Dikkat edin son resimde anne de kendine bağlamış.. Çok kötü bir izlenim bırakmadı bende, demekki insanlar sorun yaşıyorlar ki buna gerek duymuşlar. (mesela birden elinden kaçıp arabanın altına gitme ihtimali azalmış olur) Zannetmiyorum kötü niyetle yaptıklarını(hatta eminim)..
Hatta çocuğada kendine ait gezme alanı bırakılmış olmuyor mu böyle, sürekli elinden tuttuğumuzda alanı çok daha fazla kısıtlanıyor, ee elini tutmasak saldım çayıra Mevlam kayıra durumu oluyor çok daha fazla tehlikeli.
Tabiki yanına tasmalı köpek resmi koyulursa insana hoş gelmez.
Unutmayın onlar evlatlarını bizden daha fazla düşünüyordur. Tek iyi anne babalar bizler değiliz, bakış açısı önemlidir burda;o ipi tasma diye düşünürseniz tabiki hoş değil. Ama o ip tasma değil arkadaşlar.
o küçücük yaştaki çocuk, dediğiniz türde etkilenmeyi bilseydi yanlız başına alıp başını gittiğinde başına gelebilicek kazalardan haberi olur ve annesinin elini hiiç bırakmazdı değilmi..
evet çok zekiler,çok akıllıar ama sonuçta çocuklar bir yere kadar akılları eriyor...
ben asla kötü etkileniceklerini düşünmüyorum...
asıl sorumsuzluk çocuğu tek başına bırakmak kesinlikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?