Bir anne bunu nasıl yapabilir ?

valla bende çok garipsemedim .....
heleki belli yaşlarda çocuklar ebeveynlerinden bağımsız olmak istiyorlar,el tutmak bir yana gidilen yerin tam tersine gitmek istiyorlar....
bu durum için süper bir tasarım bencede...ne varki ALLAH AŞKINA YAA...
hem çocuk bence çok daha hür ve hareketli olur
elinden tutunca bağımlı kalmıyolarmı sankii...
hemen başka boyutta bakmamak lazım.....

ben anne olamadım.rabbim bebeğimi aldı.hala da anne olmak için uğraşıyorum.bu şekilde davrananları tabii ki normal karşılayamam.kim karşılar ki.kimin hakedip haketmediği de yoruma açık.ben şahsi fikrimi söyledim.ben bence haketmediğini söyledim.evet şahane bir çocuk yetiştirmeyi çok isterim, herkes ister.rabbim nasip ederse bana tekrar o duyguyu.önyargı nerede anlamadım,bu benim düşüncem,ben zaten ilk mesajımda belirtmiştim,bana göre yanlış olduğunu. bu şekilde davranan anneyi alkışlayamam.teşekkürünüze ben de teşekkür ederim. umarım hep böyle mutlu olursunuz. sevgiler ...

Neden bu şekilde tepki verdiğinizi şimdi anladım. Gerçekten samimi duygularımla yazıyorum, umarım çok istediğiniz bebeğinizi kucağınıza alırsınz.. a.s.

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. sevgiler .

ben burda yani eimin çevresinde çok gördüm. atköyde otturuyorum ilk geçen yaz görmüştüm ve şok oldum. asla iğrenç bişey berbat hatta rezil bişey. hiç bir sebep bunu haklı gösteremez. asla asla yapmam. ben kızım 2.5 yaşında arabasında gezerken uyuyunca çantamdan küçük yastıgını çıkarıp koyuyorum ki yapmasamda rahat uyur kıyamam ona bu şekilde asla gezdirmem yavrumu. asla.

buralarda bi cik carsiya pazara,boyle manzara ile cok karsilasirsin,,icten ice cok aciyorum o cocuklari,,,tut elini insan gibi,ne bu boyle hayvan gibi muamele....klava:

Kendimce hic böyle birseye ihtiyac duymadim fakat yapanida yadirgamam....:sm_confused:

Basligi okuyunca cok kötü birseyeler oldugnu sandim fakat resimlerde cocuklarina belden baglamali bir kemer takmis anne babalar görünce hicte sok olmadim ve bunlar nasil anne baba demedim....

Bu sözleri hak edecek cok daha farkli anneler ve babalar var kanimca....

Ayrica o tasma degil...Tasma dedigmiz sey boyundan asilir

peki parmaklı oyun alanları için de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz? hani bebeğin etrafını çeviriyor,hapishane gibi mi sizce onlar da ?

Ben bebeklerim olursa düşünüyorum o oyun alanlarından...a.s

valla oğlum öyle hareketli öyle hareketliydiki(ki hala öyledir.),yeni yürümeye başladığı zamanlarda özellikle kalabalık yerlerde onu takip ederken çok zorlanırdım.
bir an gözümden kaçarmı,dalarmıyım acaba diye aklım çıkardı.
ya biri kolundan tutup götürürse,ya bi arabanın altına fırlarsa diye içim içimi yerdi.
elinden de tutamıyorsunuzki sürekli.çocuk koşmak istior.kendi başına yürümek istiyor.
o zaman bu kemerlerden görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.
hiçte tasmaya benzemiyor.:dilcikar:
tasma dediğim boyuna takılır bi kere.
kullanmadım ama bulamadığımdan kullanmadım.bulsaydım kullanabilirdim valla.
bunu onaylayanların anneliği hak etmediğini iddia etmekse komedi ötesi.
ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez

evet bende aynını yazdım çocuğum yok ama çevremde yakınlarımda çok...
benimde hareketli bir çocuğum olursa kesinlikle kullanırım...
çocuğa dahada özgürlük kazandırmış olurum...
ALLAH KORUSUN başına birşey gelmesinden çok ama çok daha iyi...
hem tasma gibi durduğunu bizler biliyoruz o yaştaki çocuklar farkına varıp psikolojileri de bozulmaz bence...

peki parmaklı oyun alanları için de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz? hani bebeğin etrafını çeviriyor,hapishane gibi mi sizce onlar da ?

katılıyor ve büyük bir merakla bu soruya gelecek cevapları bekliyorum

ya arkadaşlar bu yeni birşey değilki bunu avrupa yıllardır kullanıyor
bazılarına göre yanlış olabilir diyeceksinizki onlar yapıyorsa doğrumu olmalı
bu kişiye göre değişir bana bundansa çocuğuna sokakta vuran anne babalar daha kötü
geliyor

valla bana o kadar garip gelmedi.ben çocuklarıma aynısını yapmam o ayrı.heralde bu ebeveynlerin kendi özgürlüklerini kısıtlamadan çocuğumlada ilgileniyorum görüntüsü vermek için bulduğu bi çözüm,çocuğun sosyal gelişimi için nekadar doğru onu bilemem.
bazen anne ve babalar çocuğunun duyguları olduğunu unutuyo.................

aksine bence çocuğu birsürü tehlikedende korur

o küçücük yaştaki çocuk, dediğiniz türde etkilenmeyi bilseydi yanlız başına alıp başını gittiğinde başına gelebilicek kazalardan haberi olur ve annesinin elini hiiç bırakmazdı değilmi..
evet çok zekiler,çok akıllıar ama sonuçta çocuklar bir yere kadar akılları eriyor...
ben asla kötü etkileniceklerini düşünmüyorum...
asıl sorumsuzluk çocuğu tek başına bırakmak kesinlikle...

kesinlikle katılıyorum.

bu yoruma aynen katılıyorum canım ve çocuklar genellikle elleri tutlmadan kendi kendilerine yürümeyi istyorlar kendi özgürlüklerini ufak yaşta kazanmak istiyorlar buda değişik bir bakış açısı tamam sen özgürce yürüyebilirsin elini kolunu sallayarak ama benim kontrolim altında bakış açısı farklı bence.....

çocuk tehlikeyi zeki olsada bilemezki
bazen görüyoruz gerçektende çocuğunu sorumsuzca bırakan anneler var markette pazarda sokakta
saldım çayıra mevlam kayıra misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…