Evet sık sık olmasa da buna benzer şeyler söyler ama şimdi çok ileri gitti,annem eşime niye bu kadar taktı anlamıyorumAnnem bunu bana söylemez de oldu ki söyledi " kız sana benzese daha fena ya " derim. Patavatszlık etmiş. Hep mi böyle anneniz eşinize karşı ?
Kaç kere neler neler söyledim güzellikle de söyledim sert şekilde de ama diyor ki sen beni bilmiyor musun ben şaka yapıyorum diyor. açıklaması """""şaka."""""Gece koynuna alıp yatan benim, sana ne benim kocamın yakışıklı olup olmamasından? Ben beğenmiş almışım, kimseye laf etmek düşmez deyip geçerdim.
Edepsizlikse edepsizlik, hak edene hakkını vermek lazım.
Haddini aşan insanlar sırf yaşlı veya ebeveyn diye alttan almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.
Sıkmayın canınızı, annenizin ayarları bozulmuş, bir fırçayla düzelir sanırım.
Arkadas benim annemi gorse ne yapar acaba dimi cilekAnnem bunu bana söylemez de oldu ki söyledi " kız sana benzese daha fena ya " derim. Patavatszlık etmiş. Hep mi böyle anneniz eşinize karşı ?
Annemi kaç defa uyardım söyleme diye güzel şekilde söyledim başlarda anlamadı devam etti ileri gitti hatta sonra yine sert konuştuğum oldu fakat açıklaması şaka yapıyorum oluyor. gerçekten artık sinirlerim bozuluyor.Hamilelikte insan nornalden cok daha hassas oluyor bebegini disun her duygunun ona yansidigini unutma onemli olan senin ne hissettigin
Bi durumu ben 10 sene yasadim esim esmer bende cok beyazim surekli bunu laf ettiler sadece annemde degil nereye gitsek bizi yakistirmayan ve bunu ima eden birileri surekli oldu ve bi sure sonra alistim hiiccc tinlamadim kime ne ben begenmisim evlenmisim amca hala teyze konu komsu herkes beni ovup onu yererler tip olarak ! Halbuki bilmezlerki gecim olarak huy olarak beceri olarak sabir olarak kendine guven olarak beni 5 e katlar hersey tip degil bu goreceli bi kavram kimseye laf demek dusmez ama milletin agzi torba degilki buzesin sen anneni yinede kirma sadece uyar ve uzuldugunu belirt
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum. duymazdan gelemiyorum maalesef çok can sıkıcı oluyor çünkü insanın morali bozuluyor...Allah gönlünüze göre versin, hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Bazen kırıcı oluyorlar maalesef. Evet haklısınız, tepkinizi de dile getirmişsiniz ama daha çok düşünüp, kendinizide üzmeyin. Düşündükçe annenize karşı kinlenirsiniz. Annenize eşinizi çok sevdiğinizi, bebeğinizin de babasına benzemesini çok istediğinizi sık sık dile getirin. O söyledikçe siz duymazdan gelmeye çalışın, biliyorum çok zor ama deneyin. Ayrıca torun öyle çok seviliyor ki emin olun sizden daha çok değer verecek.
AhahahaArkadas benim annemi gorse ne yapar acaba dimi cilek
Ne yapayım bende üzülmek istemiyorum ama hassasım hepten de hassaslaştım.Hamileyken uzuldugum her an icin kendimden nefret ediyorum geri donme sansim olsa mutlu olmaya bakardim
İyi niyetle de söylemediği kesin..Valla benim kuzen hamile bende dedim çocuk inş sana benzerde babası gibi kocakafali birsey olmazbence annen seni sevdiği için seni güzel bulduğu için söylüyor. Tabi söylemese daha iyi ama kötü niyetle söylemediğine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?