- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Bir anne için ne biçim bı üslup siz ne dediginizin farkindamisiniz herhalde anne olmadiniz daha gerçekten çok usturupsuz umarım Allah kimseye sizin gibi bı evlat vermezGece koynuna alıp yatan benim, sana ne benim kocamın yakışıklı olup olmamasından? Ben beğenmiş almışım, kimseye laf etmek düşmez deyip geçerdim.
Edepsizlikse edepsizlik, hak edene hakkını vermek lazım.
Haddini aşan insanlar sırf yaşlı veya ebeveyn diye alttan almak zorunda değiliz diye düşünüyorum.
Sıkmayın canınızı, annenizin ayarları bozulmuş, bir fırçayla düzelir sanırım.
Aynen benimde ole şuanda soylemyrm çünkü 3 yasinda yegenim yoğun bakımda ona uzuluyrm zaten bide onunla kavga edemeyeceğim icinAynen ben de cok gec soyledim...daha simdiden moral bozucu karsilastirmalar konusmalar basladi...ben de annemle baglantiyi kopardim...şu an onemli olan benim psikolojim...onun önceligi hicbi zaman ben ve benim psikolojim olmadigi icin benim önceligim de artik annem degil...
Şu insan psikolojisi denen şey ne garip şey ,vay arkadaş.Annem benim aldatmamı da önermiştir... eşim yurtdışına gitmişti evlenmeden önce, aman boşver yenisini bulursun burada boşver onu demişti benim içim yanarken.... ne kadar sevdiğimi de çok iyi biliyor..
Çok geçmiş olsun çok haklısın üzme kendini...Su aralar skntilarimiz var kuzenimgil kaza geçirdi o 3 yaşındaki yegenim yoğun bakimda hayati tehlikesi var ona uzuluyrm bide onla tartsmayi kaldirmm kendimi dusunuyrm elinde sonunda öğrenecek
Evet sık sık olmasa da buna benzer şeyler söyler ama şimdi çok ileri gitti,annem eşime niye bu kadar taktı anlamıyorum
Benim eşim kumral ve yeşil gözlü... gayet hoş birisi yakışıklı ... yakıştıranlar çok bizi. annem neden öyle diyor bilmiyorum annem gibi diyen yok zaten. eşim hakkında olumsuz konuşan bir annem.herkes Bebek yüzlü erkeklerden hoşlanacak dıye bısey mı var ya
ben mesela herkesın yakışıklı bulduğu erkek tıplerını hıc beğenmem
bana göre erkek dedıgın kaba bu tabır olacak ama kara çirkin olacak yanı ben böyle sevıyorum
esımı de ben nısanlıyken beğenmeyen çirkin olduğunu ima edenler oldu ama bana cok yakışıklı gelıyo ne yapayım yanı ben böyle sevıyorum
annen de işte boş konuşmuş sen sevmıs begenmıs almışsın kımseyı ılgılendırmez kafana da takmaya değmez
Tamam ama hoş bir üslup mu ? hem üzüldüğümü bile bile yapması gerçekten anneliğe yakışır mıAnnelikten =))
Damat dünya güzeli olsa kızlarına yakışmaz,kendi annemden biliyorum =))
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim..."Gönül kimi severse odur dünya güzeli"
Annen kendi kocasına baksın..
Bebeğin sevdiğin adama benzediğinde sevgi bağı daha kuvvetli oluyor.
İnş eşin bebeğine baktığında seni, sen baktığında eşini görürsünhamile halinle üzme kendini . Annen galiba seni kıskanıyor
Tamam ama hoş bir üslup mu ? hem üzüldüğümü bile bile yapması gerçekten anneliğe yakışır mı
Anne diye o zaman sevdiğim insana her önüne geleni söylesin her fırsatta beğenmediğini söylesin.. .küfür de edebilir hatta nasılsa anne değil mi ? anne ya her şey serbest...... sorgulamaksa evet sorguluyorum......Daha anne bile olmadan onca yıllık annenizin annelik vasfını mı sorguluyorsunuz yapmayın lütfen
Rahmetli annem derdi ki sizin keyfinize göre ağzıma ayar mı vereceğim, dinleyeceksiniz beni =))
Zaten önemli olan anneyi kırmamak.. evlat düşünülmesin... kendi çocuğunu ağlatmak üzmek annelik hakkı ne de olsa.Desin nolcak çirkin mirkin aşığım ben adama de gec . Bu sebepten anneni kirmamalisn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?