bence hiç laf etme,çekil köşeye yak bi sigara ve olacakları sabırla beklee
bence hiç laf etme,çekil köşeye yak bi sigara ve olacakları sabırla beklee
bende hemen hemen aynısını yaşadım şimdi benim görümce evleniyor ve şunu diyorum yaşalım görelim GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER :)
bütün bu olanlarda görümcenizin bi sucu yok elbette ama böyle insanların başkalarına çektirdikleri kendi yakınlarına gelir bulur. yani elbet yapıp ettği bi şekilde ona veya evlatlarına döner. Allah'ın sopası yok. simdi siz olanları gördükce keske aynı anlayışı bana da gösterseydi diyosunuz ki çok haklısınız.insanlar nasıl bu kadar bencil olur hiç anlamıyorum siz belkii el kızısınız ama sizin de anne babanız var sizi mutlu olasınız diye evlendirdi,siz onun oğlunun eşisiniz ona bu hayatta en fazla destek olacak kişisiniz ama kaynanalar gelinlerine düşman gözüyle bakıyo genelde.
Bu bir gerçek o onun annesi. Dolayısıyla elbette daha hassas davranacak. Bizim annelerimizin bizlere davrandığı gibi.
Evet sizin eşinizde onun evladıydı ama bir kız evladı evlenince daha farklı oluyor.
Sizin anneniz geliniyle kızını birebir aynı tutabilir mi ?
Hak dağıtımı olarak tutanlar var fakat çok çok az.
..
Şimdiye kadar sizin hayatınızı zehir etmediyse, çok kötü anlar yaşatmadıysa bu saydıklarınızı yad edip kendinizi üzmeye değmez.
Luzumsuz düşüncelere dalmak kalbe zarar veriyor sadece başka işe yaramıyor.
Bir tutmasın ama haksızlık da yapmasınlar ah almasınlar banada karışmasaydı düğün gecesi sabaha kadar ağlatmasaydı ona üzülüyorum ama haklısınız insnın kendini üzmekten başka bir işe yaramıyor uyku tutmadı paylaşmak rahatlamak istedim sadece yoksa bunları düşünmenin hiç bir faydası yok
aaaaa lütfen dünyada sadece onların çocukları var onlar anne sadece...başka kime yaşayamaz bu duyguları sadece onlar yaşar!
ben eşimi üstünde kadınla bassam afedersiniz kaynanam beni suçlar sen şöyle yapmışsındır da o böyle yapmıştır diye.
gelinlik almaya gittiğimizde annem hıçkıra hıçkıra ağladı beni gelinlikle görünce ama kaynanam nasıl böyle bakıo bu kadın niye ağlıo ki diye.sonra zaten dedi annen çok ağladı neden duygusallaştı ki bu kadar diye :S :S daha bugün kendisi bi komşularının çocuğu askere gidiyomuşta eşimin askere gidişini hatırlamışta ağlamışmış. tee Allahım yaa!
dediğim gibi onların çocuklarıdır önemli olan...zaten çoğu gelin kaynanasının ayaklarını öpse yaranamaz..bin tane iyi şey yaparsın görmezler ama bi kere dediklerinin tersini yap ya da yapma dünyada senden kötüsü olamaz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?