İlk diğer çocuklar da olduğundan alamıyoruz dedi sonra ki denemem de iyi oğlunuz yemek saatindeler dedi ben görmek isteyince biraz videosunu çekmiş oğlumun en sonki denememde de klima yok dedi ne alakaysaKreşe sokmama nedenleri ne
Neden çekiniyorlarmış yanına girmenize iZin vermezler tamam ama içeri almalarının gerekçesi ne olabilir
Gezdik ben kreşi merak etmiyorum oğlum o ortamda nasıl onu merak ediyorum oradayken davranışlarını merak ediyorumKreşe yazdırmadan önce ön görüşme yapıp kreşi gezmediniz mi ?
Bebeğiniz küçük kendini ifade edemez kötü davranıyorlar mı bilmiyorum ama bence güvenmeyinİlk diğer çocuklar da olduğundan alamıyoruz dedi sonra ki denemem de iyi oğlunuz yemek saatindeler dedi ben görmek isteyince biraz videosunu çekmiş oğlumun en sonki denememde de klima yok dedi ne alakaysa
Pardon başka kreşin fiziki özelliğinden kötü diye bahsetmişsiniz.Gezdik ben kreşi merak etmiyorum oğlum o ortamda nasıl onu merak ediyorum oradayken davranışlarını merak ediyorum
Kamera yasaklandığı için kaldırılmışİçeri almamalarını anlarım ama her gün ayrı bahane bulmayıp düzgün açıklama yaparlarsa.
Klima yok ne alaka?
Bunların kamerayla anbean takip edileni yok mu?
Paranoyak olur insan.
Çok az kelime söylüyor cümle kuramıyor dahaPardon başka kreşin fiziki özelliğinden kötü diye bahsetmişsiniz.
Alışma sürecinde olduğu için almıyor olabilirler.
Gayet iyi niyetli düşünüyorum şu an
Oğlunuz konuşabiliyor mu yarım yarım da olsa ?
Rahatsızlığınızı dile getirinÇok az kelime söylüyor cümle kuramıyor daha
İçim içimi yiyor başka kreşe baktık bugün ama begenmedik esimde tekrar bu konuda konuşalım hala aynı davranirlarsa yapacak birşey yok dediBen olsam cocugumu o kres den alirdim.
Beni iceri almadina göre saklamak istedigi bisey var diye düsünürüm acikcasi.
Icine sinmiyorsa birdaha düsün !
Ben kreşte kamera olmamasına çok takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?