bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Ben o kocanin yerinde olsam kariyi aksam eve almam. Bu nasil is? Her gun sabahtan aksama kadar yuhh..

Evet bu da cok mantikli bi fikir. Samimiyseniz arada beraber parka gitmeyi teklif edin. En azindan siz otururken cocuk oynar. Sonra da yavas yavas soylersiniz. Bak ne guzel oynuyo, arada cikar falan diye..

Ay akşam akşam yatmadan önce okumamam gereken bir konuydu bu .kadın karşımda olsa edebi falan Bi köşeye bırakıp yolacağım .yazık yavrucağa daha şimdiden çile çekmeye başlamış Rabbim yüzünü güldürsün o anneyi de ıslah etsin

Ayy ben simdiden hayal kuruyorum cocugum oldugunda hep beraber gider gezeriz onu bi dakika yanimdan ayirmam diye. Su kadinin yaptigina bak. Madem bakamayacaksin ne diye doguruyosun gerizekali!
Uf cok uyuz oldum, kiyamam kuzum ya
CAnim allah sanada nasip etsin insalkah allah boylelerine nasp ediyor ama kıymetini bilmiyor alkah vicdan vesin sen hic uzulme canim allah ne zaman uygun girurse o zaman hediyeni verir sana inşallah

Öncelikle kadını dışarda dolaşmaya davet et. ''çocuklarımızı alıp şuraya gidelim''tarzında. 2-3 defa bu şekilde davet et, icabet ederse ne güzel. Etmezse açık açık uyar kadını. Daha da dinlemezse 183 ü arayacağını söyle. Onda da düzelmezse, 183 ü ara.

Bu arada 3 yaşında çocukları olduğuna göre adam da gençtir diye düşünüyorum. Neden hasta nesi var tedavisi yok mu? Bi de adam çalışmıyo kadın geziyo bunlar neyle geçiniyorlar?

Allah allah ne muhatap oluyosun bu kadinla dünyaya gezmeye toz maya gelmiş heralde çocuğa yazık be niye doğurdun sahip cikmayacaksan hey Allahım ya kavga et yol saçını başını bence

Bu tarz kadinlarin tarifsiz bi egolari var,yani bi doktorda bi is kadininda yoktur o ego .Kendilerini dunyanin merkezi sanip cocuklarini ayakbagi olarak goruyorlar.Gezmeye gitmese evde durdugu her an o cocugu dovup gezememenin,istedigini yapamamanin hincini cocuktan cikaracak keske babasi saglikli olsaydi.

Bi de bu tarz kadinlarla komsuluk yapip onlari insan yerine koyanlara cok sinirleniyorum,her nanede yapilan toplum baskisi her nedense anne musveddelerinin cocugunu dovmesine gelince yapilmiyo !(Konu sahibini ayri tutuyorum,onun amaci cocuga yardim etmek)

İçim mi fesat bilmiyorum ama insan 3 yaşında evladı ve hasta kocasını evde bırakıp hergün gezmeye gidiyorsa ben o işin altında başka şey araraım. Belki kafının sevgilisi falan var onla buluşuyor be çocukla rahat edemiyordur.
Allah ıslah etsin böylelerini. Ben 4 senedir evliyim çocuk için uğraşıyorum olmuyor. İsyan etmek istemiyorum ama rabbim anneliği babalığı hakedebilecek insanlara evlat versin inşallah.

Allahim hayirlisiylan sanada saglikli bi bebis versin eviniz senlensin insallah..

içim yandı

hassasiyetiniz için tebrik ederim sizi.
neler yapılabilir diye düşündüm...
çocuğun psikolojik ve fiziksel sağlığını odak nokta olarak kabul edersek,
sosyal hizmetler denenebilir ama uyarı alsa kadının tınlayacağını düşünmüyorum bizde öyle Amerikan filmlerindeki gibi belli aralıklara eve gelip durumu kontrol eden görevliler var mı bilmiyorum. Eğer varsa güzel yöntem olur.
Çocuğu alırlarsa... Türkiye'deki kurumların hali ortada, çocuk için hiç iyi olmaz.

Benim aklıma bir çözüm geliyor ama bunu yapmak mecburiyetinde kesinlikle değilsiniz.
Kendimi sizin yerinize koydum. Ev hanımısınız ve sizin de çocuğunuz var. Ben olsam hemen hemen her gün o çocuğu yanıma alırım parka götürürüm kendi çocuğumla arkadaş edindiririm.

Öyle bir anne için değmez diyeceksiniz ama başta da ifade ettiğim gibi çocuğu odak kabul edersek onun hayatını değiştirirsiniz, gösterdiğiniz özveri onun resmen hayatını kurtarır ve bundan büyük iyilik olamaz. Çocuğu kimsesiz ve evlat edinilmiş gibi düşünün.
İşin zahmet kısmının yanı sıra sorumluluk kısmı var ve altına girmek kolay değil tabi ki... Ama aklıma başka çare gelmiyor

Allah seni kahretmesin ya pis kadin nefret ediyorum ya nefret ediyorum boyle anneleri duyunca oooofffff nasil icim yandi yavrucaga ya

Küçük ayrıntılar büyük farklar doğurur bencede konu sahibinin biraz sevgisi sahiplenmesi belki o çocuğun hayatını kurtaracak
Konu sahibi hiçbir şekilde mecbur değildir bir çok kişiden daha daha hassas ve duyarlı davramıştır

çok haklısınız tam düşündüğüm şeyi ifade etmişsiniz.
çok büyük ve ağır bir sorumluluk belki ama o çocuğun psikolojisini düşününce gerçekten böyle bir yardım eli onun hayatını değiştirecek...
üstelik konu sahibesinde o duyarlılığı hassasiyeti hissettim ben, bu çözüm aklına yatabilir

Bugune kadar cocugumu keyfi bisey icin evde birakip gitmedim gitmem de. Kimseye de birakmadim.nereye gidersek o da bizimle.biz anne degiliz sanirim.icim parcalandi yavrucaga.rabbim yardimcisi olsun kuzum benim nasil uzuldum.

3yadinda cocuk normalde altina yapmaz
peki evi kim gecindiriyor
carsida pazarda gezmek icinde para lazim
acaba parayi nereden buluyor??
Cocuk kan icinde demissin
varya bu icler acisi bir durum
Allah askina sosyal hizmetlere haber ver.bu cocuk orada daha iyi bakilir
bu evde ya ölür gider yada yiter gider gunahina girme yavrunun
sessiz kalma
annede zaten is yok

Bence ilk başta tehdit içeren bi yazı bırakın posta kutusuna. Nedense ilk o aklıma geldi. Ondan sonra baktınız değişme olmuyo şikayet edin. Çocuğun psikoloji bozulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…