bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Yavrum benim ya. O cocuk o yaslarda disari cikmali gunes vitaminini aldikca serpilmeli boy atmali.
Benim 2 bcuk yasindaki yigenim bazen boynunu bukup camdan parka bakiyor " anne aakadaslay beni bekliyoy" diyede gerekce sunuyor hicte tanimadigi cocuklari gosterip. Ne arkadasi olucak daha onun, hemde 4uncu katta evleri kim isaret edicek gel diye.
Sonra enistem aliyor isten snra parka gidiyorlar. Nasil havasi degisiyor.
Telefonda anneme " anneanne gel paaaka gidelim hadi hadi" diye sesleniyor.

Bu cocuklar disari cikmali ya.
Konu sahibi sessiz kalma nolur.
Gerekirse kadin seni dusman bilsin, yetrrki ayagini denk alsin. Tehdit et. Cocugu alirlar felan deme zaten hic bi korku yaratmaz oyle bi kadinda o. Seni hapse atarlar de. Ciddiyim yap bunu. Bu isin sonunda ya solup gidecek o taze acmis cicek yada yesericek cok guzel gunlere varicak.

Keşke herkes sizin gibi duyarlı olsa ne güzel bi memleket olurdu ozaman bı ülke...

Allah o meleğin yardımcısı olsun, anneyide islah etsin nankör allahın ona verdiği nimwtlerden haberi yok

Ne yapıcağınızı bilemiyorum ama bu tarz bi kadının sizin uyarınızdan anlayacağını hiiii...çççç sanmıyorum.Hatta hiç beklemediğiniz şekilde sizi tersleyebilir bile şaşırır kalırsınız.

183 u arasan, elinden alsalar cocugu kurumlar iyi degil.
Elndenen almasalar da kadini uyarsalar ve kadin evde fazla vakit gecirse sanki cocuga iyimi davranacak. Evde zoraki kalmanin hinciyla cocugu hırpalayacak.

En guzeli guzellikle halletmek.
Ya konusahibi elini tasin altina koyacak komsukizini kendi kizi gibi sahiplenecek,
Veya da durmadan kadini guzellikle yola getirecek,cay daveti,beraber parka gitmek, belki cocuk egitimi hakkinda kitap hediye etmek gibi.

ya içim parçalandı resmen yavrunun haline.kiyamam ya çok masum kuzu...

Valla bu kadını istediğin kadar korkut gözünü sosyal hizmetlerle etki edeceğini hiç sanmiyorum. kadının içinde yok annelik duygusu bencil şey...
allah gerede daha kötüye gitmese bari uyarip konuşunca birde çocuğa daha çok şiddete baslamasin senin yüzünden neler duyuyorum bak falan diye

Çocuğu kreşe vermesi için ikna etmeye çalışsanız kadını malum 3 yaşında ...aksama kadar elinde kuru ekmekle cam kenarında sorumsuz annesini bekleyeceğine en azından akranlarıyla zaman geçirir hem eğlenir, hem de eğitim alır. Üzüldüm ....anneliğini yapamıyorsan insan olarak Vicdanın merhametinde mi yok be kadın...lütfen gelişmelerden haberdar edin bizi inşallah bir çözüme ulaştırırsınız durumu.

Sert bir dille uyar dogurmakla anne olunmuyor demekki.
Cocuk allahin emaneti ne demek dovdum bor dahavyapmaz.dovmeyle bir daha yapilmiyorsa hata sizde kendibi dovun bir daha cocugunu ihmal etmesin.

Yavrum benim ya içim parçalandı
15 aylık yegenimi bugün parka cikardigimda nasıl heyecanlandı kuzum benim

Her çocuğun hakkıdır parka çıkmak annesiyle oynamak vakit geçirmek
Nasil bu kadar vicdansız olabiliyorlar

Ne kadar yorgun olsam da yegenimin o mutluluğunu bir şeye degismem

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz

Suan duygusalligin sirasi degil, ortada normal gunluk bakimi bile yapilmayan bir cocuk var. Babasi ilgilenebilse tamam derim en azindan duzgun besleniyor, temizligi hijyeni yapiliyor, arada hava aldiriliyor, vs ama o da degil. Bu yasadiklari cocugun sagligini bile bozacak seyler. Sirf babasi ondan mahrum kalmasin diye bu yasadiklari reva mi o cocuga?

Ayy ben simdiden hayal kuruyorum cocugum oldugunda hep beraber gider gezeriz onu bi dakika yanimdan ayirmam diye. Su kadinin yaptigina bak. Madem bakamayacaksin ne diye doguruyosun gerizekali!
Uf cok uyuz oldum, kiyamam kuzum ya

Rabbim evlatlarinla cumbur cemaat gezmekler nasip etsin. Lokantada masalari birlestirin, piknik masasinin etrafina sigamayin insallah Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ya, sabir sadece.

ıcım sızladı
o cocuk bı an evvel o evden kurtulmalı
kurum bıle onun ıcın daha saglıklı suan
kesınlıkle ıhbar edın lutfen yazık cocuga

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz
Baba da hastaymış bakıma muhtaç yani, bir an önce arayın adam da kurtulsun çocuk da , her ikisi içinde sağlıklı bir ortam değil, adam da o evde kalmasın zaten.

Birde adamla konuşun onun ailesi yok mu onlara haber verin.

Dovdum bidaha yapmaz demis bide :)

Bizim komsu bi keresinde kizini oyle bi dovmuski morluklar oldugu icin okula gondermemis

Oyyy ne guzel dua ettin yaa cok sagol Aminnnn

Ah yavrum çok üzüldüm evde hasta yatan bir baba, ilgisiz bir anne ve sonuçta psikolojisi bozuk bir çocuk. biz çocuklarımız için bu kadar fedakarlık yaparken bu zavallı anneciklerin rahatlıkları beni deli ediyor. Evde sıkılırım, çocuk durmuyor ne demek senin ilk önceliğin o yavru ve evdeki eşin... İnsan her gün hergün avm lere ne diye gider asıl sıkıntı orada bence çalışıyor olabilir tabii ne iş yaptığı tartışılır yoksa gezmeninde bir yeri var canım bu ne yaaa...

Allah ıslah etsin. Bela ile mi olur hayr ile mi olur bilmem ama allah ın adaletı yucedır. Cok uzuldum. Aglıyorum. Yapacagınız acılen aıle ve sosyal bakanlıgı aramak ve durumu anlatmak . Gerekırse defalarca yapın bunu.

Yuregim acidi ya cocugun halini okuyunca. Benim de kizim 2bucuk yasinda ve is saatlerim disinda kendi zevkim icin hatta elzem seyler icin de olsa onu kimsenin yaninda birakmisligim yoktur. Herkes cocugun disariya cikarilmamasi uzerinde durmus bu onemli tabi ama daha da onemlisi evde de anne yani sevgi sevkat ilgi faktorunun olmamasi....
Yani illa disarda degil evin icinde olup kizina sevgisini ilgisini gostermesi bile yeterdi...
Konu sahibi cok iyi niyetlisin. Bazi arkadaslarin dedigi gibi disari cikarken veya illa disari cikmaya da gerek yok sizin de isiniz gucunuz vardir evde de olur o cocugu yaniniza almaniz ve ilgilenmeniz o nun hayatini olumlu etkiler diye dusunuyorum..
183u ara diyenler de olmus ama bana gore care degil. O kisi cocugunu sevmekten degil ele aleme rezil olmamak icin dediklerinizi inkar eder. Denetleyenler de uyari verip gittikten sonra o kadin sinirle o cocuga nasil gunler yasatir sizce??
Ustelik sizin onu sikayetettiginizi bilirse artik siz de o cocuga ulasamazsiniz. Iyisi mi siz de onu yetim bilip evladinizin arkadasi edin eminim kendi cocugunuza ne yaparsaniz ona da oyle ilgi verirsiniz ve ne mutlu size bir insan ve cok da sevap kazanirsiniz... Sevgilerle...

3 yaşındaki çocuk tuvalete gidebilir, gezmenin derdine çocuğa tuvalet eğitimi bile vermemiş aptal kadın. madem bakmıcan niye doğuruyon gerizekalı Rabbim öncelikle bana ve çok isteyenlere kıymet bilenlere nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…