bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Lütfen 183 u ara ve gereğini yap

Ay pes diyorum ya öz kızı değilmi diye aklıma geliyor ama neolursa olsun o yavrunun bakıma anne ilgisine ihtiyacı var çocuğu olmayan biri olarak inanın ne diyeceğimi bilmiyorum Allaha da isyan etmek istemiyorum ama herkes anne olamıyor işte o çocuğa yazık günah ya çok üzüldüm çok!!!!!!

Yarın mı konısacaksınız? Hangı sehır ve semtte oturuyorsunuz?

Hayırlı aksamlar arkadaşlar,
Bugün kapıları camları hiç açılmadı. Gittim kapılarını çaldım açan olmadı. Yarın tekrar bakıcam kadını görürsem kararliyim konuşucam,
Gelismelerden mutlaka haberdar ederim sizi...

bunu düşündüm ama ya çocuğu alırlarsa ellerinden babası dayanamaz onun için cesaret edemedim
183ü aradığınızda sosyal hizmetlerden meslek elemanları gelecek. Sosyal hizmetletin önceliği çocuğun anne baba yanında kalmasıdır, eğer psiko sosyal gelişimini olumsuz etkiliyorsa çocuk alınır. Siz arayın, birileri gelsin ki anne durumun ciddiyetini anlasın. Tüm sayfaları okumadım ama baba hasta demişsiniz, baba da çalışamayacak durumdaysa baba ve çocuk için çare düşünürler.. Eğer size bulaşmalarından çekiniyorsanız, ihbarının isimsiz olmasını talep edebilirsiniz.

Canım ilk mesajını okuyunca ve kadın o yaştaki çocuğu hasta kocaya bırakıp gidiyorsa sanırım çocuğun şahit olmasını istemediği işler yapıyor olmalı. Bence dede babanne gibi ulaşabileceğiniz bir yakını varsa önce onlara ulaşın

Çok üzüldüm ya peki bunların biç akrabaları filan yokmu Ada'mın annesi filan gelip gitmiyormu

O anneyi şuan benim dövesim geldi. Dayak yesinde görsün ufacik cocuga vurmak neymis. En cok nefret ettigim Cocuklari DÖVMEK!! Neden döver? Kendi cahilliginddn. Cocuga siddet varsa derhal gelip alsinlar yavrucagizi..

183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz
Ne demek babasi dayanamaz? O zaman cocukla hergün evde kalmak yerine cikarsin parka. Veya hergün kuru ekmekte nedir yahu. Bakamiyorsa dayanacak. Yada esine söz gecircek tavrini ortaya koycak. Bu kadar vurdumduymazlik olmaz yahu

böyle anne olmaz olsun yaa.. 183 iyi bir fikir olabilir keşke yurtdışındaki gibi bir sosyal güvencesi olsa böyle yetişen çocukların. Yavrum çok da küçük . Mutlaka bir yol bulun derim hayatını kurtarın ufaklığın. Video çekip ilgili yerlere başvurulabir de mesela

O anneyi şuan benim dövesim geldi. Dayak yesinde görsün ufacik cocuga vurmak neymis. En cok nefret ettigim Cocuklari DÖVMEK!! Neden döver? Kendi cahilliginddn. Cocuga siddet varsa derhal gelip alsinlar yavrucagizi..
Kadın kaşar kendi nefsinin kölesi olmuş mutlaka belasını bulacak ama şu yavruyu rahata erdirmek gerek. Benim de iki çocuğum var biri üç diğeri 1 yaşında markete giderken bile ikisini alarak gidiyorum babaannesi olduğu halde. Birini birakirsam kendisini dislanmis hisseder diye bırak keyfi gezmeye gitmeyi

Valla konu sahibi biraz titizlikle takip etsin eğer söylediği gibi hergün dışarıda ise iyi yolun yolcusu değil ki çocuğunu hergün hasta kocaya bırakıyor. Birde çocuk daha anne çocuğu

Ben de cok uzuldum, ayni yasta kizim var, ama hemen 183u aramak dogru mu bilemedim, once bi takip etmek gerekmez mi, kadin napiyor, bunlarin akrabasi bilmem ne yok mu, ne biliyim babasiyla konussan ya da. Obur turlu cunku cocuk buna sahit olursa o da iyi olmaz. Beni goturcekler diye dusunur, evde yasadiklarini anlatcagi varsa da anlatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…