- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi frozen12345
-
Lütfen 183 u ara ve gereğini yaphayırlı akşamlar arkadaşlar,
benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.
Ay pes diyorum ya öz kızı değilmi diye aklıma geliyor ama neolursa olsun o yavrunun bakıma anne ilgisine ihtiyacı var çocuğu olmayan biri olarak inanın ne diyeceğimi bilmiyorum Allaha da isyan etmek istemiyorum ama herkes anne olamıyor işte o çocuğa yazık günah ya çok üzüldüm çok!!!!!!babası çok rahatsız adamcağız kendine bile zor yetiyor. ben cocuğu bazen alıp bize getirıyorum. beni çok seviyor. ama annesi gibi olamam ona. çocuk altına tuvaletini yapıyo baba değiştiremiyor. o cocuk anne keyfi olupta gelene kadar o halde bekliyor.
Amin haketmeyene cocuk vermesin rabbim srbileri korusun allah islah etsin bu kadiniZorla çocuk yaptırırsan olacağı bu.Adam istemiştir çocuğu kadın da istemediği ve zorla yaptığı için iki kere nefret etmiştir.
Allah'ım nolur çocuğu isteyene ver,istemeyene verme.
Yarın mı konısacaksınız? Hangı sehır ve semtte oturuyorsunuz?hayırlı akşamlar arkadaşlar,
benim karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var. cocuğu ile hiç ama hiç ilgilenmiyor. üst kat komşusu ile hergün ama hergün çarşılara avm lere gezmelere gidiyolar sabah gidiyorlar akşam geliyorlar. bu komşumun eşi rahatsız olduğu için çalışmıyor evde ve çocuğu hergün evde babası ile bırakıp gezmelere gidiyo çocuk akşama kadar kapalı camların ardında günü dışarıyı seyretmekle geçiyo. ben çocuk için çok üzülüyorum çocuk ne bir park görüyo ne bir insan görüyo. çocuk sıkıntıdan parmaklarını kemirmeye başlamış parmakları kan içinde kalıyo anneside cocuğu bunun için dövüyo. sevgi asla göstermiyo. kocasıda aptallaşmış iyice kadın kocasına karşıda çok sert. yani insanlar kedilerini köpeklerini bile arada bi dolaştırmaya çıkarıyorlarki bu çocuk oynayıp zıplayacağı yıllarını kapalı camlar ardında geçiriyo. şimdi şunu sormak istiyorum size. ben bu komşumu bu konuda nasıl uyarabilirim çocuğunu bu kadar ilgisiz sevgisiz bırakmaması gerektiğini hergün çarşılarda gezmek değil de çocuğu ile vakit gecirmesi gerektiğini nasıl soyleyebilirim. aranızda belki sanane diyenler olabilir ama inanın çok üzülüyorum. kadınla azda olsa samimiyetim var.
183ü aradığınızda sosyal hizmetlerden meslek elemanları gelecek. Sosyal hizmetletin önceliği çocuğun anne baba yanında kalmasıdır, eğer psiko sosyal gelişimini olumsuz etkiliyorsa çocuk alınır. Siz arayın, birileri gelsin ki anne durumun ciddiyetini anlasın. Tüm sayfaları okumadım ama baba hasta demişsiniz, baba da çalışamayacak durumdaysa baba ve çocuk için çare düşünürler.. Eğer size bulaşmalarından çekiniyorsanız, ihbarının isimsiz olmasını talep edebilirsiniz.bunu düşündüm ama ya çocuğu alırlarsa ellerinden babası dayanamaz onun için cesaret edemedim
en iyi çözüm sanırım..bence bir medya kuruluşunu arayın.araştırıp haber yapsınlar rezil olsun ahlaksız terbiyesiz kadın
O anneyi şuan benim dövesim geldi. Dayak yesinde görsün ufacik cocuga vurmak neymis. En cok nefret ettigim Cocuklari DÖVMEK!! Neden döver? Kendi cahilliginddn. Cocuga siddet varsa derhal gelip alsinlar yavrucagizi..gecenlerde cocuğu bi doktora götür mutlaka bi sıkıntısından parmaklarını kemiriyordur diyorum hiç bi sıkıntısı yok yaramazlığından yapıyo diyo akşam dövdüm bi daha yapamaz diyo. kahroldum dövme dedim. ama ....
Ne demek babasi dayanamaz? O zaman cocukla hergün evde kalmak yerine cikarsin parka. Veya hergün kuru ekmekte nedir yahu. Bakamiyorsa dayanacak. Yada esine söz gecircek tavrini ortaya koycak. Bu kadar vurdumduymazlik olmaz yahu183 ü arayıp sadece denetlemek için gelin desem olurmu. çocuğu alırlarsa babası dayanamaz
Kadın kaşar kendi nefsinin kölesi olmuş mutlaka belasını bulacak ama şu yavruyu rahata erdirmek gerek. Benim de iki çocuğum var biri üç diğeri 1 yaşında markete giderken bile ikisini alarak gidiyorum babaannesi olduğu halde. Birini birakirsam kendisini dislanmis hisseder diye bırak keyfi gezmeye gitmeyiO anneyi şuan benim dövesim geldi. Dayak yesinde görsün ufacik cocuga vurmak neymis. En cok nefret ettigim Cocuklari DÖVMEK!! Neden döver? Kendi cahilliginddn. Cocuga siddet varsa derhal gelip alsinlar yavrucagizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?