• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Anormallik Var mi?

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.953
8.931
408
Arkadaslar iyi aksamlar,
Bu bir sorun mu bilmiyorum ama ben rahatsiz olmaya basladim.
Cok anaç bir yapim var.
Mesela esimin her seyini dusunurum, aileme gitsek sıkıldı mı, bir sey yapsa ayy cok yoruldu falan gibi.
Surekli bir kiyamama ve merhamet duygusuyla dolup tasma hali mevcut.
Esim calisiyor.
Ayrica okuyor.
Ayrica isiyle alakali kendini gelistirmesi gerekiyor ve bunun icin kurslara katiliyor.
Bu kosturmaca icinde sabah otobusu kacirsa uzuluyorum bi daha baska bi yere yurumesi gerektigi icin..
Esim cok sessiz sakin, kendi hakkini bana dahi olsa koruyamayan biri.
Dolayisiyla ona bazen de koruma icgudusuyle yaklasiyorum.
Esimle bu konuda problemimiz yok, memnuniyetsiz degil ama ben kendimden rahatsiz olmaya basladim.
Hatta onun gozundeki kadinsiligima zarar gelmesinden cekiniyorum.
Bunlar bi bebegim olmadigi icin mi acaba, diye dusunuyorum.
Hani annelik gudulerimi esimin ustune mi yogunlastiriyorum?
Bu duygularim normal mi?

Anne olmadiginiz icin kesinlikle.. Biyolojik saatiniz gelmis anne olmak icin, bebeginiz olursa sefkatinizi ona yoneltirsiniz. Yoksa boyle dagilir

Arkadaslar iyi aksamlar,
Cok anaç bir yapim var.
Mesela esimin her seyini dusunurum, aileme gitsek sıkıldı mı, bir sey yapsa ayy cok yoruldu falan gibi.
Esim calisiyor.
Ayrica okuyor.
Ayrica isiyle alakali kendini gelistirmesi gerekiyor ve bunun icin kurslara katiliyor.
Bu kosturmaca icinde sabah otobusu kacirsa uzuluyorum bi daha baska bi yere yurumesi gerektigi icin..
Esimle bu konuda problemimiz yok, memnuniyetsiz degil ama ben kendimden rahatsiz olmaya basladim.
Bu duygularim normal mi?

bence normal, sevdiğin için düşünüyorsun üzülmesini, sıkılmasını,yorulmasını. Sessiz sakin biri demişsin bunun etkisiyle daha fazla düşünüyorsun.

gayet doğal şeyler bunlar bence. neden buna kafa yoruyorsunuz ki. sonuçta evlendiğimiz kişi ömrünün sonuna kadar bize emanet , biz de ona. evlilik zaten bu demek değil mi. ne yani bebeğiniz olunca eşinizin iyiliğini , hoşnutluğunu düşünmeyi bırakacak mısınız. kadınsılığınıza halel gelmesini ise hiç anlayamadım. bir erkek sırf onu çok düşünüyor diye eşini kadın gibi görmeyi bırakmaz ki. bu başka o başka. ama çok kafanıza takılıyorsa eşinize onu çok önemseyip düşündüğünüzü çaktırmamaya çalışın , olsun bitsin. bebekle alakası yok yani , normalsiniz.

bence normal, sevdiğin için düşünüyorsun üzülmesini, sıkılmasını,yorulmasını. Sessiz sakin biri demişsin bunun etkisiyle daha fazla düşünüyorsun.

Degil mi?
Ama sanki bazen biraz abartiya kaciyor gibi hissediyorum.
Bu yuzden paylasma ve fikir alma geregi hissettim.
Cok tesekkur ederim :)

gayet doğal şeyler bunlar bence. neden buna kafa yoruyorsunuz ki. sonuçta evlendiğimiz kişi ömrünün sonuna kadar bize emanet , biz de ona. evlilik zaten bu demek değil mi. ne yani bebeğiniz olunca eşinizin iyiliğini , hoşnutluğunu düşünmeyi bırakacak mısınız. kadınsılığınıza halel gelmesini ise hiç anlayamadım. bir erkek sırf onu çok düşünüyor diye eşini kadın gibi görmeyi bırakmaz ki. bu başka o başka. ama çok kafanıza takılıyorsa eşinize onu çok önemseyip düşündüğünüzü çaktırmamaya çalışın , olsun bitsin. bebekle alakası yok yani , normalsiniz.

Bir uyuye yazdigim gibi bazen asiriya kactigimi hissediyorum.
Bu yuzden hepimizde var mi acaba diye paylasma geregi hissettim.
Ben aile hayatimizla alakali cok sey paylasmama ragmen herkes esin de sen de birbirinize asiri duskunsunuz, aaa gibi tepkiler verince n'oluyoruz dedim :)
Kadinsiliga zarar endisi de sununla alakali; ben esimin annesi degilim.
Arada ayrim var ve bu her seyi etkileyebilir.
Caktirmamaya calismak demissiniz.
Esimin bununla alakali problemi yok ki.
Ben kendi dusuncelerimden rahatsizlik hissetmistim.
Kamuoyu yoklamasi alayim dedim :p :)
Tesekkurler :)

Arkadaslar iyi aksamlar,
Cok anaç bir yapim var.
Esim calisiyor.
Ayrica okuyor.
Bu duygularim normal mi?

Ben de senin gibiyim. Benim çocuğum da var ama hala aynı. Eli kesilse ağlarım canı acıdı diye. Bence anaç bir aşk bu. Gözündeki kadınsılığın gelince zedelenmiyor merak etme. Sadece nerde nasıl davranacağını ayarlaman gerek. Sıkıntı yapma. Güzel bir duygu bu. Hatta bir gün kv demişti ki, benim oğlum benden çok düşüneni buldu😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence endişelenmekte haklısın.
Bir söz duymuştum,eşinize annesi gibi davranırsanız o da gider kendine bir eş bulur diye:)
Eşle ilgilenmek güzel ama bu ilgi "çocuk bakar gibi bakmak" tarzında olunca roller karışıyor.

Sen çalışıyor musun ? Çalışmıyorsan acaba eşinin yorulması seni suçlu mu hissettiriyor ?
Veya çok boş kaldığın için sürekli eşinle mi meşgul oluyorsun ?

Bebek düşünmüyorsan çalışmayı veya pet edinmeyi düşünebilirsin.

Anaçlıkla, annelik duygusuyla çok ilgiisi olduğunu sanmıyorum. Ben de aynen böyleyim eşim de bana karşı aynı şekilde davranıyor. Tamamen seven insan davranışı. Ben eşim çok yemek yiyince seviniyorum, mutlu oluyorum mesela. Eşim de diyor bazen çocuğumuz olsa birbirimizle ilgilendiğimiz kadar ilgilenmeyiz onunla kesin diye. Güzel şeyler bunlar. Takmayın kafanıza.

Bende boyleyim ya. Surekli cocukmus gibi pesindeyim onun. Hatta olayı abarttim galiba. Bi yere gidecegimiz zaman cantamda terlerse teri ustunde kurumasin hastalanmasin diye esime yedek atlet taşıyorum; ) sabahlari ikimizde ise gidiyoruz ya oglen oldumu soruyorum ne yedin . Ne yaptin terledinmi susadinmi. biliyorum abarti ama bende frenlemeye calisiyorum ama elimde degil yapamiyorum :( ev hanimi da degilim hani bos vaktin olsun ona sarayim. calisan hatta yogun bi isi olan biriyim ama bütün hayatim onu dusunmekle geciyor. Yemek yapiyorum yanina corba da yapiyorum kendim icmedigim halde onun icin. Bunun gibi bir suru sey..

Bence gayet normal. İnsan sevdiğini böyle düşünür ama fazla da yansıtmayın dediğiniz gibi anne gibi de olmayın sonra :) inşallah çok yakında şartlarınız elverir de sağlıklı bir bebişiniz olur.

Ben de senin gibiyim. Benim çocuğum da var ama hala aynı. Eli kesilse ağlarım canı acıdı diye. Bence anaç bir aşk bu. Gözündeki kadınsılığın gelince zedelenmiyor merak etme. Sadece nerde nasıl davranacağını ayarlaman gerek. Sıkıntı yapma. Güzel bir duygu bu. Hatta bir gün kv demişti ki, benim oğlum benden çok düşüneni buldu😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Allah muhabbetinizi artirsin :)
Cok tesekkur ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Allah muhabbetinizi artirsin :)
Cok tesekkur ederim

Amin canım hepimizin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence sevgidendir. Bir de ben sunu farkettim insanlarda. Merhamet duymayi ve hatta acimayi seviyoruz. Yani seninki bu kadar sessiz ve hakkini arayamiyormus, bence bunun etkisi vardir. O adam sesi gur cikan, dik durabilen bir insan olsaydi bu kadar anac davranmazdin bence. Yoksa otobusu kacirmak filan, bunlar ic acitacak seyler degil, olasi aksilikler iste. O sessiz oldukca, sen onu korumaya, onu fazla dusunmeye yonelmissin bence.

Arkadaslar iyi aksamlar,
Cok anaç bir yapim var.
Esim calisiyor.
Ayrica okuyor.
Bu duygularim normal mi?

Bende ayni sen gibiyim evli degilim ama erkek arkadasima surekli o sekilde davraniyorum
Mesela gece surekli konusup sabahta erken kalkmasi gerekiyosa ve kalkamadiysa uzuluyorum acaba ben mi erken kalkmasini engelledim falan..
Yorucu bisey yaptiysada kiyamiyorum yani dedigin seyler bendede var ama neden boyle bilmiyorum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence endişelenmekte haklısın.
Bir söz duymuştum,eşinize annesi gibi davranırsanız o da gider kendine bir eş bulur diye:)
Eşle ilgilenmek güzel ama bu ilgi "çocuk bakar gibi bakmak" tarzında olunca roller karışıyor.

Sen çalışıyor musun ? Çalışmıyorsan acaba eşinin yorulması seni suçlu mu hissettiriyor ?
Veya çok boş kaldığın için sürekli eşinle mi meşgul oluyorsun ?

Bebek düşünmüyorsan çalışmayı veya pet edinmeyi düşünebilirsin.

Bu bakis acisindan hoslandim cunku cok hos bir tespit yaptiginizi dusunuyorum :)
Calismiyorsaniz sucluluk duygusu hissediyor olabilirsinz.
Begendim :)
Evet calismiyorum, ama bu deliler gibi ilgi gostermekten daha cok sucluluk olarak geri donuyor bana.
Cunku esim maalesef ki bulundugu hos pozisyondan benim icin alt kademeye indi.
Bu beni mahcup ediyor.
Onun icin uzuluyorum.
Fedakarligina, emegine..
Calismak icin onsartlarimdan biri eksik ve bunu tamamlamak icin ugrasiyorum.
Cok tesekkur ederim :)

Anaçlıkla, annelik duygusuyla çok ilgiisi olduğunu sanmıyorum. Ben de aynen böyleyim eşim de bana karşı aynı şekilde davranıyor. Tamamen seven insan davranışı. Ben eşim çok yemek yiyince seviniyorum, mutlu oluyorum mesela. Eşim de diyor bazen çocuğumuz olsa birbirimizle ilgilendiğimiz kadar ilgilenmeyiz onunla kesin diye. Güzel şeyler bunlar. Takmayın kafanıza.

Aa, ben :)
ben de cok mutlu oluyorum cok yemek yeyince :)
ya da ailesine gittigimizde hos vakit gecirince oh sevgi deposu doluyor diye cok mutlu oluyorum :)
Allah size de bol bol muhabbetler versin :)
Tesekkur ederim.

Bende boyleyim ya. Surekli cocukmus gibi pesindeyim onun. Hatta olayı abarttim galiba. Bi yere gidecegimiz zaman cantamda terlerse teri ustunde kurumasin hastalanmasin diye esime yedek atlet taşıyorum; ) sabahlari ikimizde ise gidiyoruz ya oglen oldumu soruyorum ne yedin . Ne yaptin terledinmi susadinmi. biliyorum abarti ama bende frenlemeye calisiyorum ama elimde degil yapamiyorum :( ev hanimi da degilim hani bos vaktin olsun ona sarayim. calisan hatta yogun bi isi olan biriyim ama bütün hayatim onu dusunmekle geciyor. Yemek yapiyorum

yanina corba da yapiyorum kendim
icmedigim halde onun icin. Bunun gibi bir suru sey..[/QUOT

Ay alintilamayi beceremedim galiba :)
Yok atletine varana kadar tasimam yanimda :)
Demek ki sizinki de sevgidendir :)
Allah daim etsin :)

Bence gayet normal. İnsan sevdiğini böyle düşünür ama fazla da yansıtmayın dediğiniz gibi anne gibi de olmayın sonra :) inşallah çok yakında şartlarınız elverir de sağlıklı bir bebişiniz olur.

Ay cok tesekkur ederim.
Cok iyisiniz :)
Amin diyelim butun bebek isteyenler adina :)
Allah sizin de gonlunuze gore versin

Back
X