• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Anormallik Var mi?

merhamet duygumuzun çok olmasından kaynaklanıyor olabilir. .
Bende düşünür ederim ama çok belli edemiyorum sanırım. .

Bence sevgidendir. Bir de ben sunu farkettim insanlarda. Merhamet duymayi ve hatta acimayi seviyoruz. Yani seninki bu kadar sessiz ve hakkini arayamiyormus, bence bunun etkisi vardir. O adam sesi gur cikan, dik durabilen bir insan olsaydi bu kadar anac davranmazdin bence. Yoksa otobusu kacirmak filan, bunlar ic acitacak seyler degil, olasi aksilikler iste. O sessiz oldukca, sen onu korumaya, onu fazla dusunmeye yonelmissin bence.

Sevde, tesekkur ederim :)
Esim pasiflik derecesinde degil gerektiginde tepki verir ama son hadde kadar insanlari kirmaktan imtina eder.
Ozguvensizlik degil de kirinca uzuluyor.
Tercih sakin kalmak yonunde kullaniyor.
Otobus kacirmak dramatik degil de iste hani bi daha baya yol yuruyecek aksama kadar ayakustuluk mevcut vs derken kiyamiyo gibi hissediyorum.
Acima hissi biraz egoyla alakali bence ama ben sadece esime karsi degil genelde cok merhametliyim ve yasli bir amca/teyzeye dahi duygulanabilirim.
Tekrar tesekkur ederim :)

Bende ayni sen gibiyim evli degilim ama erkek arkadasima surekli o sekilde davraniyorum
Mesela gece surekli konusup sabahta erken kalkmasi gerekiyosa ve kalkamadiysa uzuluyorum acaba ben mi erken kalkmasini engelledim falan..
Yorucu bisey yaptiysada kiyamiyorum yani dedigin seyler bendede var ama neden boyle bilmiyorum :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar cokmusuz boyle :)
Allah tamamina erdirsin arkadasim, hayirli olsun :)

merhamet duygumuzun çok olmasından kaynaklanıyor olabilir. .
Bende düşünür ederim ama çok belli edemiyorum sanırım. .
Ben de abartili belli edemiyorum
kendi kendime dusunuyorum :)
Biz cinsi latif olarak cok hos varliklariz ya hu :)
Sadece esimize degil yakinlarimiza, cocuklara, yaslilarimiza olan merhametimizle guzellesiyor dunya.
Tesekkur ederim :)

Bende aynen sizin gibiyim.
bazen abartinca esim tepki gosterir ben bebekmiyim diye.
ayagina terligini veririm.ben yemem ona yediririm ve hic yeterli gormem kendimi.
ben cok fedakar biriyim, ve bunun acisini cok cektim.
inan boyle sevmek kendini paralamak kar getirmiyor.
Allaha sonsuz sukurler olsun esimden bisey gormedim ama anne babami cok dusundum ve cooook orselendim.
hayal kirikligina ugradim
fedakarlikta dozunda olmali.
Allah sevdiklerimizden pisman etmesin...

Son düzenleme:
Bende boyleyim ya. Surekli cocukmus gibi pesindeyim onun. Hatta olayı abarttim galiba. Bi yere gidecegimiz zaman cantamda terlerse teri ustunde kurumasin hastalanmasin diye esime yedek atlet taşıyorum; ) sabahlari ikimizde ise gidiyoruz ya oglen oldumu soruyorum ne yedin . Ne yaptin terledinmi susadinmi. biliyorum abarti ama bende frenlemeye calisiyorum ama elimde degil yapamiyorum :( ev hanimi da degilim hani bos vaktin olsun ona sarayim. calisan hatta yogun bi isi olan biriyim ama bütün hayatim onu dusunmekle geciyor. Yemek yapiyorum yanina corba da yapiyorum kendim icmedigim halde onun icin. Bunun gibi bir suru sey..

Ben konu sahibinin durumu değil de sizinkini abartılı buldum. Benim annemin bile 3 çocuğuna terler diye atlet taşıdığını bilmem bebekliğimiz dışında:9:
Hani yemek yedin mi falan neyse de terledin mi, susadın mı dışarı çıkınca terlemişsin al giy bu atleti vs çok abartı geldi hani anneliği aşmışsınız bence.
_______________---_____________---______________---_________________
Ben evli değilim erkek arkadaşıma belirli ölçüde ben de yapıyorum çok seviyorum çünkü.
Ama basit şeyleri önemsemem pek, dimdik durabilen insana aşık olurum ben terliyse atletini kendi değiştirebilir, bunu akıl edebilir... Sanırım evlensem bile bu moda giremem bi'hastalandığında bi'de yola gittiğinde tedirgin olurum böyle :26:

Doz çok önemli bu konularda sürekli aman napıyomuş benim aşkım yedin mi, içtin mi, arabayı kaçırmadın dimiler bi'yerden sonra asıl rolü sarsar mı? sarsabilir bence, ihtimal var.

Bi'de merak ettim eşleriniz de böyle mi size karşı? Hani sözde biz daha nariniz ya:97:

Ben konu sahibinin durumu değil de sizinkini abartılı buldum. Benim annemin bile 3 çocuğuna terler diye atlet taşıdığını bilmem bebekliğimiz dışında:9:
Hani yemek yedin mi falan neyse de terledin mi, susadın mı dışarı çıkınca terlemişsin al giy bu atleti vs çok abartı geldi hani anneliği aşmışsınız bence.
_______________---_____________---______________---_________________
Ben evli değilim erkek arkadaşıma belirli ölçüde ben de yapıyorum çok seviyorum çünkü.
Ama basit şeyleri önemsemem pek, dimdik durabilen insana aşık olurum ben terliyse atletini kendi değiştirebilir, bunu akıl edebilir... Sanırım evlensem bile bu moda giremem bi'hastalandığında bi'de yola gittiğinde tedirgin olurum böyle :26:

Doz çok önemli bu konularda sürekli aman napıyomuş benim aşkım yedin mi, içtin mi, arabayı kaçırmadın dimiler bi'yerden sonra asıl rolü sarsar mı? sarsabilir bence, ihtimal var.

Bi'de merak ettim eşleriniz de böyle mi size karşı? Hani sözde biz daha nariniz ya:97:
güldüm ya yorumuna baya benim eşim öyledir ilk zamanlarda sarılırdık eliyle bakar dı atlet giymedinmi sen derdi şaşırırdım bi gün birlikde alışverişdeyken baktım harıl harıl çorab bakıyo sepetten onları napacan erkekler burda dedim sana bakıyorum ya havlulu bi çorap sentetik giyiyosun hep öyle olmaz falan dedi :53:böle kaldım alay konusu bile çok olmuşdur ama ona alıştımda bi baktım bende onun gibi olmuşum :52:ama benim yerimi durumumu sarsmıyor:51:

bence insan karşısındakini iyi tanımalı ona göre davranmalı bazıları öyle anaç biri istemiyo kendi üstüne titreyeceği birini istiyo bazıları beni düşünsün anaçda olsun kadında diyo benim eşimi anası ve önceki eşi bıktırmış sanırım zaten anası herkesi bıktırmış bi keresinde bahçede çalışıyoruz eşim terledi bende bi baktım kaynanam geliyor elinde kocacaman bi havluyla o ne olacak dedim sırtına koyacam terledi dedi ohaa dedim banyo havlusu bildiğin de 47 yaşında adamın sırtına 73 yaşındaki kadının havlu koymak için ısrar etmesi oldukça şok edici :D garibim eşim bunlardan bıkmış olacakki hakimiyetin kontrolün her anlamda kendinde olmasını istediğinden sanırımki atletime kıyafetime vs hep dikkat eder herşeye belkide genetik anasından geliyor bu huy :27::27::27::27::27:

güldüm ya yorumuna baya benim eşim öyledir ilk zamanlarda sarılırdık eliyle bakar dı atlet giymedinmi sen derdi şaşırırdım bi gün birlikde alışverişdeyken baktım harıl harıl çorab bakıyo sepetten onları napacan erkekler burda dedim sana bakıyorum ya havlulu bi çorap sentetik giyiyosun hep öyle olmaz falan dedi :53:böle kaldım alay konusu bile çok olmuşdur ama ona alıştımda bi baktım bende onun gibi olmuşum :52:ama benim yerimi durumumu sarsmıyor:51:

Ya öyle benimki de diyo ince giyinmişsin niye dikkat etmiyosun falan ama evlensek durup da yanımda adama terler diye atlet taşıyamam şahsen. Eşek kadar adamı bu kadar nazlayamam yani.
Benim için üşüdün mü diye benim sorduğum değil "bitanem üşürsün sen, al ceketimi giy" diyen erkek makbul:37:

Merhametle, pışpışı karıştırıyoruz bence:44:

Son düzenleme:
Back
X