Senin boy kaçtı
Desin gitsin :)[/QUOTE
:)))
Zaten sormanın abez olduğunu düşünüyoruz topuklu giyecek değil topuksuzda kısa olursa diyeSorunca ne olacak?Kisa ise gorusmeyecek mi?Topuksuz giyip gorusmeye gidilebilir.Erkege boyle bir soru hic hos degil bence.
Yani erkek de garip hissedebilir yanında ondan uZun karşılıklı da işte direk sorunca da ayıp olur diye:/Ben olsam direk sorardım. Takıntılıyımdır o konuda
Ne o öyle kadından kısa bir erkek, çanta taşır gibi(kendimce görüşüm)
Ayıplık bir durum olacağını sanmıyorumYani erkek de garip hissedebilir yanında ondan uZun karşılıklı da işte direk sorunca da ayıp olur diye:/
Öyle mi diyorsunuz fotografta evet anlaşılmıyorErkekler ne kadar kısa dursada düşundüğumüzden uzundur. Özellikle fotoda. Bence sormayın biraraya gelince anlar zaten. Ayrıca farzedelim ki boyu arkadaşinızdan kısa bence severse bu problem olmaz.
MantıklıKısa deyince belki alinir. O yuzden "baya uzun duruyor gibisin gercekten boyun kacti acaba sormusmuydum? " diyebilir bence.
Direk görüşünce görseKızlar yakın kız arkadasım biriyle görüşüyor ilk defa görüşückler yüzyüze şimdi arkadasım 170 boyunda çocugun fotograflara bakıyoruz daha kısa gibi duruyor tabi belli de olmaz da şimdi arkadasımda ilk defa görüşceği için çocugn yanında uzun dururmuyum hani görüntü olarak ne o ne de ben kötü hissetmeyelim diye düşünüyor bu direk sorulmaz diye de düşündük sizce bu nasıl sorulur ya da ne biliyim nasıl anlaşılır bir burda soralım dedik fikirlerinizi sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?