bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

tebrik ediyorum seni ama ben ekmeksiz yapamam bildiğimden çıkarmadım menumden diyetten sonrada illaki yiyeceğim ama ölçülü beyin proteini algılaması için karbonhidrata ihtiyacı varmış diye bir programda duydum artık hangi karbonhidrat olursa

canım o kadar çok yedimki yediklerimi yazmaya utanıyorum.hele sizin yediklerinizi görünce yerin dibine girdim
hemen hemen toparlanıyorsun 2 gün senden sıkı bir diyet menusu istiyoruz ve bunu telefi edip sali günü tartılıp başarını gösterecen bu yola çıktık dönüşü yok gülüm hadi çok kolay gözünde büyütme menunu yaz ve uygula bugun bekliyorum yoksa kapına gelirim

günaydın arkadaşlar gününüz gönlünüze göre hayırlı geçmesi temennisiyle

bugunde kalkıp hemen limonlu koca su bardağimi alıp su içerken bir yandanda bugunki menumu yazarak kendimi şartladım

bakıyorum birzamanlar bana zor gelen bu şekilde beslenme şimdi gayet kolay geliyor

aslında sağlıklı beslenme bir kesintiye uğradımı bir süreçtir gidiyor sonra tekrar sil baştan oyna rolunu

o yüzden kararlılıkla hiç taviz vermeden yürümek gerekiyor çünkü unutmamamız gereken bir durum var taviz tavizi getiriyor.biz kararlıyız çıktık bu yola gayemize ulaşmadan dönmeyeceğizzz asla değilmi dostlar bana katılıyorsunuz bu yazıyı beğenmemizle anlarım düşüncenizi hadi başarılar
ACI TECRUBELERİNİZ ZAMANLA ZİHNİMİZDEKİ EN BÜYÜK İÇ ENGELİMİZ OLUYOR

arkadaşlar cuma kilo bildirimi yapmıştık başta sonra 10 günde yapsak karıştırırız diye düşünmüştük bayanbaloncuk kardeş sagolsun fikir verdi şimdi ben size bir kaç gün öncesinde haber versem karıştırmassanız 10 günde yapsak bu ayıda 3 etaba bölmüş olsak daha istikrariyet kazandıracak diye acizane düşünüyorum yarın 24. gün geri sayacağiz yani 20.günde tartılacağiz yani salı günü unutmayın arkadaşlar en az 1.5 kilo inş bu menuler zaten onu gösteriyor değilmi birde o gün biraz kendimizi küçük büyük hediyelerle biraz sevindirsek hiç fena olmaz hani

kızlar günaydın 2 küçük dilim çavdar ekmeğiyle kahvaltımı yaptım sonra 2 küçük kayısı yedim bugün spor yapamayacağım akşama misafirlerimiz var dersten gelince hemen mutfağa girip tatlı-pasta yapıcam. zaten atölyeye yürüyerek gidiyorum 1 sene içinde sadece 2 kere benim bıraktılar arabayla hep yürüdüm kızlarr

Bugün ben de dağyolu'nu dinleyeyim sabahtan yazayım da kendimi şartlandırayım dedim :)

Sabah: 1 yumurta ve 1 parça peynirden omlet, 5-6 zeytin, 1 domates yedim

Öğle: Dün nohut yemeği yaparken haşladığım nohutlardan biraz ayırmıştım şimdi onlardan salata yapıp yanıma alacağım, yanında da ayran içeceğim

Akşam: Akşama da bol yeşillikli bir salata yeme planım var. Belki içine biraz peynir atarım, peynir atamazsam da yoğurtlu sos yaparım.

Bence şahane olur. Hatta günleri belirleyip 3ünü de önceden yazalım. Mesela bu salı 04/06/2013 gibi. Önceden biliriz olmaz mı?

Günaydın kızlarrrr. akşamki hafif menümün karşılığını sabah gördüm birazck ben hergün tartılıyorum valla bana her tartılma zamanı uyar çünkü bigün fazla çıktıysam diğer gün dengeliyorum kendimi.. isterseniz bende bugünkü menümü yazarım ama akşamları herzaman kesin olmuyo. canım o akşam nasıl isterse öyle yapıyorum ama bu akşam kesin bol yeşillikli ton balıklı salatam olucak kesin

Sabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı salça,1haşlanmış yumurta,4cerry domates,1salatalık,1biber ve şekersiz yeşilçay
Öğle yemeği: Light meyveli yoğurt, 6 tane erik, 2tane kayısı
Akşam yemeği: yağsız mevsim salata, Light yoğurt, Zero
Sabah kahvaltımı yaptım tüm Günümü bu şekilde planladım

merhaba bende bugün diyete basliyorum ve eger sizin icinde uygunsa grubunuza katilabilirmiyim?yaklasik 15 kilo vermem gerekiyor nasil gidecek bu kilolar bilmiyorum zaten cola delisi oldugum icin hicbir diyetimi basariyla tamamlayamadim( belki sizlerle birlikte olursam düzenli uyabilirim..birde siz spor yapiyormusunuz?

canım benim ben öyle diyet listesi yapıp ona uyamıyorum .şöyle diyeyim gün içinde yediklerim 3-4 dilim uno kepek ekmeği,yumurta,yoğurt,ayran,1 ya da 2 ceviz.çok nadir light peynir,domates,salatalık,biber.ben bunları yiyorum yemek ve yağlı bir şey yemiyorum.arada sıada az kalorili sade donduma da yiyoum belki bi küçük çikolata ve nesgafe içiyorum.evet dün çok yedim ama 1000 kaloriyi aşmadım.çok yedim ama yediğim şeyler hep az kalorili şeyler.elimde değil diyet listesine uyamıyorum yani öyle bi liste yapıp uygulayamam kendimi çok kasmış hissediyorum.

AYY ÖNCE Bİ GÜLEYİM KENDİMİ

canım benim ben öyle diyet listesi yapıp ona uyamıyorum .şöyle diyeyim gün içinde yediklerim 3-4 dilim uno kepek ekmeği,yumurta,yoğurt,ayran,1 ya da 2 ceviz.çok nadir light peynir,domates,salatalık,biber.ben bunları yiyorum yemek ve yağlı bir şey yemiyorum.arada sıada az kalorili sade donduma da yiyoum belki bi küçük çikolata ve nesgafe içiyorum.evet dün çok yedim ama 1000 kaloriyi aşmadım.çok yedim ama yediğim şeyler hep az kalorili şeyler.elimde değil diyet listesine uyamıyorum yani öyle bi liste yapıp uygulayamam kendimi çok kasmış hissediyorum.

Aynen katılıyorum sana bende öle liste yaptım mı karşılıyorum günlük listemi yapmaya çalışıyorum ama gün gün önceden yapamıyorum çünkü hem canımın isteyip istemediği şeye göre günlük ayarlıyorum, ztn sınırlarım belli ekmek, yağ,şeker yok, öğle yemeğim genelde meyveden oluşuyor, haftada 1 en fazla 2kere dondurma ödülüm var onuda yediğimde öğle öğününde kullanıyorum onu yiyorsam başka öğlen bişey yemiyorum, spor yapıyorum ama hergün yapamadığım zamanlar oluyor çünkü biyere gidiyorsun misafirim geliyo yada o zaman ztn planlama yapamıyorum mecburen, bende kalorimi de hesaplıyorum günlük 800civarı kaloriyi geçmemeye çalışıyorum 1000calori aldığım günler olursa kaçamak yaptığım falan o zaman ertesi günü baya az yiyip 650 civarı kalori almaya çalışıyorum işte böyle uğraşıp gidiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…