- Konu Sahibi istikrar1986
-
kızlar bende iki gündür açlık otu içiyorum gulumun tavsiyesiyle almıştım
kız ben mervenin topicteyim hep ama ordada in cin top oynuyo :44: hoşbuldum bu arada kabul eder misiniz benide ?Kızı nerelerdeydin seni görmüyordum ne zamandır:) hoşgeldinnn:)
nasıl etkili oldumu canım
kız ben mervenin topicteyim hep ama ordada in cin top oynuyo :44: hoşbuldum bu arada kabul eder misiniz benide ?
evet canım sağol
Bende hala ordayım kız ama burdada varım nolcak fazla topik göz çıkarmaz
ben kaç topicteyim hesaplayamıyorum bi bakıyosun modadayım bi bakıyosun diyet bi bakıyosun yemek
daha süt reçeli yaptım merak ettim bakalım nasıl olucak :44:
O ne kız süt reçeli?
tebrik ediyorum seni ama ben ekmeksiz yapamam bildiğimden çıkarmadım menumden diyetten sonrada illaki yiyeceğim ama ölçülü beyin proteini algılaması için karbonhidrata ihtiyacı varmış diye bir programda duydum artık hangi karbonhidrat olursaTeşekkürler şekerimekmeği hayatımdan tamamen çıkardım sabah kahvaltılarda genellikle sadece yulaf kepeğinden yaptığım krepten yiyorum, birkaç gündür yapıp yemedim de ekmek yerine onu yiyorum 2aydır falan tamamen çıkardım ekmeği hayatımdan tatlım:)
hemen hemen toparlanıyorsun 2 gün senden sıkı bir diyet menusu istiyoruz ve bunu telefi edip sali günü tartılıp başarını gösterecen bu yola çıktık dönüşü yok gülüm hadi çok kolay gözünde büyütme menunu yaz ve uygula bugun bekliyorum yoksa kapına gelirimcanım o kadar çok yedimki yediklerimi yazmaya utanıyorum.hele sizin yediklerinizi görünce yerin dibine girdim
kız ben mervenin topicteyim hep ama ordada in cin top oynuyo :44: hoşbuldum bu arada kabul eder misiniz benide ? ne demek buyrun hoşgeldiniz kilo boy bildirimi akşam ki menunuzle aramıza tekrardan hoşgeldiniz ama geldikten sonra hiç bizi bırakmayacaksınız değilmi?
arkadaşlar cuma kilo bildirimi yapmıştık başta sonra 10 günde yapsak karıştırırız diye düşünmüştük bayanbaloncuk kardeş sagolsun fikir verdi şimdi ben size bir kaç gün öncesinde haber versem karıştırmassanız 10 günde yapsak bu ayıda 3 etaba bölmüş olsak daha istikrariyet kazandıracak diye acizane düşünüyorum yarın 24. gün geri sayacağiz yani 20.günde tartılacağiz yani salı günü unutmayın arkadaşlar en az 1.5 kilo inş bu menuler zaten onu gösteriyor değilmi birde o gün biraz kendimizi küçük büyük hediyelerle biraz sevindirsek hiç fena olmaz hani
tebrik ediyorum seni ama ben ekmeksiz yapamam bildiğimden çıkarmadım menumden diyetten sonrada illaki yiyeceğim ama ölçülü beyin proteini algılaması için karbonhidrata ihtiyacı varmış diye bir programda duydum artık hangi karbonhidrat olursa
hemen hemen toparlanıyorsun 2 gün senden sıkı bir diyet menusu istiyoruz ve bunu telefi edip sali günü tartılıp başarını gösterecen bu yola çıktık dönüşü yok gülüm hadi çok kolay gözünde büyütme menunu yaz ve uygula bugun bekliyorum yoksa kapına gelirim
kız ben mervenin topicteyim hep ama ordada in cin top oynuyo :44: hoşbuldum bu arada kabul eder misiniz benide ? ne demek buyrun hoşgeldiniz kilo boy bildirimi akşam ki menunuzle aramıza tekrardan hoşgeldiniz ama geldikten sonra hiç bizi bırakmayacaksınız değilmi?
AYY ÖNCE Bİ GÜLEYİM KENDİMİ
canım benim ben öyle diyet listesi yapıp ona uyamıyorum .şöyle diyeyim gün içinde yediklerim 3-4 dilim uno kepek ekmeği,yumurta,yoğurt,ayran,1 ya da 2 ceviz.çok nadir light peynir,domates,salatalık,biber.ben bunları yiyorum yemek ve yağlı bir şey yemiyorum.arada sıada az kalorili sade donduma da yiyoum belki bi küçük çikolata ve nesgafe içiyorum.evet dün çok yedim ama 1000 kaloriyi aşmadım.çok yedim ama yediğim şeyler hep az kalorili şeyler.elimde değil diyet listesine uyamıyorum yani öyle bi liste yapıp uygulayamam kendimi çok kasmış hissediyorum.
kızlar 4 erik 1 hurma yedim birde sıcağa dayanamayıp maden suyu alıp içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?