bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

Tüm günümü paylaşayım
Sabahı yazmıştım ztn
Öğle: Light meyveli yoğurt,1kayısı ve 6erik
Akşam: yağsız mevsim salata, yoğurt, şekersiz limonata
Şimdiye kadar içtiğim su 2litreyi buldu daha da gider 3 litreye kadar:)
Şimdi spordan geldim 40dklık spor ve 20dk yürüyüş

akşamımı yedim.............

Hemen yazayım ben de :)

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 parça peynir, 5-6 zeytin, 1 domates

Öğle: 1 minik haşlanmış patates ile yapılmış bol yeşillikli yağsız salata, 1 bardak ayran

Akşam: Nohut ve bulgur pilavı (tabi ki insani boyutlarda) ve yoğurt

Ara olarak da akşam yemeğinden sonra kiraz yemeyi planlıyorum.

Su da bu gidişle 2 litreyi geçiyor gibi görünüyor

40-45 dakika da yürüyüş yaptım

sabah kahvaltim(8:00)
1 adet az haslanmis yumurta, kavun, 100 gr cilek, 2 taze kayisi, 1 ceviz, 1 cig badem ve 1 bardak süt.
Aksam yemegim(17:05) 1 adet yesil kabak ve 1 yesil biber (ikiside cok az yagda buharla pisti), koca bir bardak ev yapimi ayran.

Hayranım azmine :)

kızlaaar akşamki menümde değişiklik yaptım

2tane çarliston biber + 1 tane ufak patlicanı fırında közledim. sonra onların kabuklarını soydum, ufacık bi domatesin yarısınıda dilimledim 1 yemek kaşığı yoğurtla birlikte yarım dilim ekmekle yedim, çok güzel oldu valla +1meyveli soda

birazdanda 15tane kadar kiraz yerim günü kapatırım

Sabah kahvaltım: yağsız mantarlı Menemen,2dilim salam,1tane Light üçgen peynir,salatalık,1tane cerry domates ve şekersiz Yeşilçay
sabah sağlıklı ve bol sebze güzel ekmek hiç kullanmıyorsun ne zamandır

sabah öğlen çok iyi.iyi yapmışsın evde bizi rahatsız eden şeyler bulunmamalı

harika bir menu herşey var spor su tebrikler
sanki biraz sabahı ve öğleni az kaloriyle geçiriyorsun güzel ama akşam da devam etse yada akşamı biraz daha azaltsan sabah ve öğlene ek yapsan yada meyveyi akşamdan sonraya değilde başka bir arada yapsan daha iyi olurdu

bugun sanki daha az yemişsin maşallah devam ya senin bu gidişatın çok parlak .....

domateside közleseydin yahu benim de canım çekti sağlıklı diye ama bende dur yakında yapıyım tabi güzel olmazmı meyveli sodada 20 kalori var diye biliyorum sadesini peki içiyormusun

Son düzenleme:
sabah 1.5 d.ekmek 1.yumurta yeşillik
ara yeşil çay 1meyve
öğlen 1 porsiyon tavuk salata 1.ayran yarım d.ekmek
ara 1 mevye 2diyet biskuvi 1ayran
2 litre su spor 650 kalori yaktım

gulüm6 menu paylaşiminı göremedim
hatice bir kaç gün menu paylaşimi yapamıyacak birde zeynep yok ortalarda.
diğerlerimizin maşallahı var gerçekten kararlıyız ve samimiyiz bu çok açık anlaşilıyor samimi olana kapılar ardına kadar açılır tebrikler menulerde harika çok ufak yanlışllklar olsada onlarda zamanla inş gidecek yarın görüşmek üzere

tesekkür ederim :) evet az gibi aslinda ama sabahki 1 bardak süt ve aksam ki koca bardak ayran baya sisirdi midemi :) o yüzden az yemek zorunda kaldim :)
bende özellikle ayran içiyorumki şişsin miden doygunluk hissi olsun bende koca bir bardak içiyorum 400ml bir bardak

Teşekkürler şekerim ekmeği hayatımdan tamamen çıkardım sabah kahvaltılarda genellikle sadece yulaf kepeğinden yaptığım krepten yiyorum, birkaç gündür yapıp yemedim de ekmek yerine onu yiyorum 2aydır falan tamamen çıkardım ekmeği hayatımdan tatlım:)

canım o kadar çok yedimki yediklerimi yazmaya utanıyorum.hele sizin yediklerinizi görünce yerin dibine girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…