bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

kızlar bugün mü kilo bildirim gününüz ?
eğer öyleyse bildirimimi yapayım çünkü doktora gidicem
pazartesi:52.8
güncel:52.7
kızlar hem özel günümdeyim(bu 2. aydır olmuyodum şükür oldum) hemde 3 haftadır baya bi morfin yiyorum oda şişlik yaptı bende.
ama bu hafta kararlıydım ve güzeldi beslenme şeklim

pide kek patlıcan dolmasınında içinde pirinç varsa olmamiş hemde akşam menusunde diğerleri harika

evet ya nohut şişiriyor geçmiş olsun menunde ozaman çok az olmuş

okadar menuye yorum yapıyoruz ki illaki bunun öncesi neydi diye bir araştırmak gerekiyor akşamki menun protein ağırlıklı olmuş bende de çok az kansizlik var ama ilaç kullanmıyorum senin yüksek madem ilaç filan alıyorsundur birde şişmanlatıyor diye biliyorum böyle olunca biz biraz uzak durabiliyoruz ama sağlık bu diyoruz lakin değerini daha sonra daha iyi anlıyoruz

canım bugun değil sali günü inş ayın 4-14-24 günlerinde tartılacağiz geçmiş olsun
şişkinliğin gider zamanla kafana çok takma inş

hayırlı sabahlar herkese cumanız mübarek olsun
hadi kızlar salı ya az kaldı tempoyu hiç düşürmeyelim değilmi 1 etap bitince şurda 2 tane etabimiz var ne ki o da çabuk gelir geçer

Kızlar selamlar bügünkü menümü yaziim hemen
Sabah: mantarlı yağsız Menemen,3dilim salam ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: 6tane erik ve şekersiz limonata
Akşam: fırında yağsız dana çöp şiş ve Light yurt ve Zero
Öğleden sonra spora gideceğim 40 dk spor ve 20dk yürüyüş

hayırlı sabahlar herkese cumanız mübarek olsun
hadi kızlar salı ya az kaldı tempoyu hiç düşürmeyelim değilmi 1 etap bitince şurda 2 tane etabimiz var ne ki o da çabuk gelir geçer

ilaç kullanmıyorum canım kullandım önceden ama fayda etmedi bıraktım bende

kızlar bugün yedikleerim
sabah (7.00)keki ekmek gibi yedim domatesle peynirle 1 dilim
1lokma canpare

akşam (16.30)1 tabak zeytinyaglı bezelye salata yogurt 1 lokma kruvasan

çok çok güzel bugunki menun tebrik ederim

kahvaltim(8:00) ev yapimi müsli
aksam yemegim(17:55) 1 büyük kase yayla corbasi
veeeeee 1.5 litre suuu
maşallah ne diyim kız bu yediklerin le ayakta duruyorsan miden hayli küçülmüş suyu görür görmez sevindim yahu şimdi altından başka şey çıkmasın

kızlar bugün yedikleerim
sabah (7.00)keki ekmek gibi yedim domatesle peynirle 1 dilim
1lokma canpare

akşam (16.30)1 tabak zeytinyaglı bezelye salata yogurt 1 lokma kruvasan
bugun herkesin menusu bir harika

sabah 2d.ekmekle peynirli tost yeşillik
ara yarım kase ıspanak 10 fındık bir iki ısırık halley(mecburiyetten)
öğlen ızgara et salata ayran çok az lavaş
ara yeşil çay meyve 2 ltsu spor yok maleseef spor olmayınca sadece diyet bende işe yaramıyor ama yarın spor salonu var

ay teşekkür ederim
birazdan bitki çayımı içip meyve yerim ve günümü kapatırım

maşallah ne diyim kız bu yediklerin le ayakta duruyorsan miden hayli küçülmüş suyu görür görmez sevindim yahu şimdi altından başka şey çıkmasın

kase büyüktü ya :) bide corbanin kivamini biraz koyu yaptim tutsun diye.
yok gercekten bugun su icmemin tek sebebi su icmis olmak

fazla yediğiniz zaman hemen korkmayın şöyle düşünün metabolizmayı şokluyosunuz daha fazla çalışmaya başlıyo pozitif olun ki zayıflayalım :)
bende spor yapamadım

akşam yemeğine kadar yediklerim

2 yumurta haşlama
1 adet actıva yoğurt
2 adet ceviz

akşam yemeği(daha yemedim

2 yumurta haşlama ve bol yağsız salata(domates salatalık ve biberden oluşan )

ve açlık otu çayı

kase büyüktü ya :) bide corbanin kivamini biraz koyu yaptim tutsun diye.
yok gercekten bugun su icmemin tek sebebi su icmis olmak
devamı dilerim

fazla yediğiniz zaman hemen korkmayın şöyle düşünün metabolizmayı şokluyosunuz daha fazla çalışmaya başlıyo pozitif olun ki zayıflayalım :)
bende spor yapamadım
bugun fazla yemedim ki sadece spor yapamadığım günler netice fazla alamadığımı söyledim oda spor salonu haftanın 4 günü açık olduğu için

bugun fazla yemedim ki sadece spor yapamadığım günler netice fazla alamadığımı söyledim oda spor salonu haftanın 4 günü açık olduğu için

canım ben sana fazla yemişsin demedim yanlış anlaşılma oldu bugün bi yerde bişey okudum bunu aktarmak istedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…