- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istikrar1986
-
pide kek patlıcan dolmasınında içinde pirinç varsa olmamiş hemde akşam menusunde diğerleri harikasağol canımcım
inşallah -leri görürüz canım :)
kızlar tüm gün yediklerim
sabah (8.00) 2 küçük dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir domates salatalık biraz süt reçeli
öğlen 4 erik 1 hurma ve sıcaktan bunalıp maden suyu içtim buz gibiiii
akşam (17.00) 1 büyük zeytinyaglı patlıcan dolması salatalık 250 ml ayran (yarım yaglı) 1 parça pide 2 parça kek yedim yemekten sonra kahve içerken ve günümü kapattım bitki çayımıda içtim misafirler içerde bende ders başındayım :)
kızlar ben dikkat ediyorum sporda yapıyorum fakat bu aralar doktor kontrolünde olunca ilaç ve morfin beni şişiriyo yani kilo verdim hissediyorum ama bu hiç belli olmuyo ne yazıkki ilaçlardan
evet ya nohut şişiriyor geçmiş olsun menunde ozaman çok az olmuşÖğlen bunu yapamadım canım. Akşam nohut midemi perişan etti, bugün de neredeyse tüm gün sürdü o yüzden öğle yemeği niyetine 1 havuç yedim sadece. Onu da midem iyice boş kalmasın diye kendimi zorlayarak yiyebildim
okadar menuye yorum yapıyoruz ki illaki bunun öncesi neydi diye bir araştırmak gerekiyor akşamki menun protein ağırlıklı olmuş bende de çok az kansizlik var ama ilaç kullanmıyorum senin yüksek madem ilaç filan alıyorsundur birde şişmanlatıyor diye biliyorum böyle olunca biz biraz uzak durabiliyoruz ama sağlık bu diyoruz lakin değerini daha sonra daha iyi anlıyoruzakşama kadar 2 yumurta
toplam 5 üçgen light peynir(yirmişer kaloriden )
1 erik
200 gr bir su bardağı kadar ayran
1 adet cocostar çikolata 66 kalori
toplam 419 kalori aldım ama akşam yemeği yemedim ben. yerim yağsız bi salata yoğurtta olabilir yanına ya da yumurta yerim haşlanmış
ben yemek olarak bir şey yemediğimden ve kanım çok düşük olduğundan çok aç kalamıyorum gün içinde özellikle akşamları. o yüzden akşamları geç yiyorum ve hafif şeyler yiyorum salata yoğurt gibi. tabi yoğurt light. salata da yağsız.
canım bugun değil sali günü inş ayın 4-14-24 günlerinde tartılacağiz geçmiş olsunkızlar bugün mü kilo bildirim gününüz ?
eğer öyleyse bildirimimi yapayım çünkü doktora gidicem
pazartesi:52.8
güncel:52.7
kızlar hem özel günümdeyim(bu 2. aydır olmuyodum şükür oldum) hemde 3 haftadır baya bi morfin yiyorum oda şişlik yaptı bende.
ama bu hafta kararlıydım ve güzeldi beslenme şeklim
pide kek patlıcan dolmasınında içinde pirinç varsa olmamiş hemde akşam menusunde diğerleri harika
hayırlı sabahlar herkese cumanız mübarek olsun
hadi kızlar salı ya az kaldı tempoyu hiç düşürmeyelim değilmi 1 etap bitince şurda 2 tane etabimiz var ne ki o da çabuk gelir geçer
çok çok güzel bugunki menun tebrik ederimKızlar selamlar bügünkü menümü yaziim hemen
Sabah: mantarlı yağsız Menemen,3dilim salam ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: 6tane erik ve şekersiz limonata
Akşam: fırında yağsız dana çöp şiş ve Light yurt ve Zero
Öğleden sonra spora gideceğim 40 dk spor ve 20dk yürüyüş
maşallah ne diyim kız bu yediklerin le ayakta duruyorsan miden hayli küçülmüş suyu görür görmez sevindim yahu şimdi altından başka şey çıkmasınkahvaltim(8:00) ev yapimi müsli
aksam yemegim(17:55) 1 büyük kase yayla corbasi
veeeeee 1.5 litre suuu
bugun herkesin menusu bir harikakızlar bugün yedikleerim
sabah (7.00)keki ekmek gibi yedim domatesle peynirle 1 dilim
1lokma canpare
akşam (16.30)1 tabak zeytinyaglı bezelye salata yogurt 1 lokma kruvasan
çok çok güzel bugunki menun tebrik ederim
maşallah ne diyim kız bu yediklerin le ayakta duruyorsan miden hayli küçülmüş suyu görür görmez sevindim yahu şimdi altından başka şey çıkmasın
bugun herkesin menusu bir harika
maşallah ne diyim kız bu yediklerin le ayakta duruyorsan miden hayli küçülmüş suyu görür görmez sevindim yahu şimdi altından başka şey çıkmasın
sabah 2d.ekmekle peynirli tost yeşillik
ara yarım kase ıspanak 10 fındık bir iki ısırık halley(mecburiyetten)
öğlen ızgara et salata ayran çok az lavaş
ara yeşil çay meyve 2 ltsu spor yok maleseef spor olmayınca sadece diyet bende işe yaramıyor ama yarın spor salonu var
devamı dilerimkase büyüktü ya :) bide corbanin kivamini biraz koyu yaptim tutsun diye.
yok gercekten bugun su icmemin tek sebebi su icmis olmak
bugun fazla yemedim ki sadece spor yapamadığım günler netice fazla alamadığımı söyledim oda spor salonu haftanın 4 günü açık olduğu içinfazla yediğiniz zaman hemen korkmayın şöyle düşünün metabolizmayı şokluyosunuz daha fazla çalışmaya başlıyo pozitif olun ki zayıflayalım :)
bende spor yapamadım
devamı dilerim
bugun fazla yemedim ki sadece spor yapamadığım günler netice fazla alamadığımı söyledim oda spor salonu haftanın 4 günü açık olduğu için
bugun fazla yemedim ki sadece spor yapamadığım günler netice fazla alamadığımı söyledim oda spor salonu haftanın 4 günü açık olduğu için
ben yanlış anladım kusura bakmacanım ben sana fazla yemişsin demedim yanlış anlaşılma oldu bugün bi yerde bişey okudum bunu aktarmak istedim ben
bu topiğin zaten süresi var niye böyle düşündün kicanim sen sanirim ideal kilona inince bu sistemi tamamiyle birakmayi mi düsünüyorsun?
bu topiğin zaten süresi var niye böyle düşündün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?