- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi istikrar1986
-
Ne mutlu şekerim senin için:)
Selamlar herkese,
Önce bugün yediklerimi yazayım da sonra rahat rahat başlığı dolaşayım bakalım kim neler yapmış :)
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 fincan çay
Öğle: Aslında bu ara sayılabilir 2 kuru kayısı ve 4 yarım ceviz yedim.
Akşam: 1 hamburger köftesi büyüklüğünde ızgara köfte, 3-4 dilim patates.
Spor: 45 dakika yürüyüş.
Su: Şu ana kadar 1.5 litre
süt yoğurt gece tüketilebiliiyor tok tutması açısından bende dün gece ayran içtim çok da iyi uyudum yoksa açlık biraz zor uyutuyor
:) bana cok cok iyi göründü bu menüüü harika
Aslında patates yedim diye vicdan azabı yapıyordum ama yürüyüş yapınca o onu götürür diye rahatlattım kendimi :) Bir de regl omam gerek 2-3 güne kadar. Çok şiştim ve çok aburcubur yiyesim var :))
Aslında patates yedim diye vicdan azabı yapıyordum ama yürüyüş yapınca o onu götürür diye rahatlattım kendimi :) Bir de regl omam gerek 2-3 güne kadar. Çok şiştim ve çok aburcubur yiyesim var :))
aa nedenkiii patates bence kötü bisey degil :) ben haftada bir gün mesela mutlaka dolma yiyorumabur cuburu meyveyle yada badem cevizle gecistirebilirsen cok iyi olur :)
Ya yok tatlım herşeyi yemek lazım vücut istiyo yeterki sınırını bilelim bişeyi tamamen yasaklayınca daha sağlıksız oluyo bide sporda yapmışsın
Evet ya her şeyden ne kadar kaçabilirim ki? Ben de her şeyin azar azar da olsa yenmesi taraftarıyım.
zaten birseyi yemeyi birakirsak diyeti biraktigimizdea geri kilo aliyoruz. ben o yüzden ömür boyu diyet degil ama az yemek taraftariyim/COLOR]
Evet işte ben de bu yüzden katı bir diyet değil, yeme alışkanlıklarımı değiştirme taraftarıyım :)
güzel yapmışsın bu durumda komşular iyi bir çıkış yolu zero yu ben yemek olarak okuduğumu hatırladiğimdan şaşırdım duymuşum ama ben kola asla içmem 1.si bağimlılık yapıyor ve içinde ne var yok çok iyi şeyler hiç duymadım 1 litresinde bile 20 küsüur küp şeker varmış faydalıları sevmemem biraz kötü sanki insan bir süre o besinden uzak durarak damak tatını değiştirebiliyor mesela 15 gün kadar ben çikolata delisi gibi birşeydim olmazsa olmazlarımdaydı ama zararından sonra zorlansamda biraktımYa sorma evet kurabiye de yedim işte dün minik olmalarına rağmen çok zararlılaruzun süre bida el sürmem ztn, kalan bütün ikramlarında konu komşuya dağıttım uzak Dursun bizden diye
Porsiyonlarımı olabildiğince küçük tutmaya çalışıyorum ztn midem külde istesemde çok yiyemiyorum, bugün tam olarak hesaplamazdım ama en az 2litreyi buldum yatana kadar içtiğim su 3, 3,5 litreyi bulabiliyor, suyu fazla içiyorum braz yaniZero kola ya benim olmazsa olmazım yemek yanında ya Zero içerim ya şekersiz limonata yada Light icetea bazen de ayran, bunlar dışında içecek pek de sevmem meyvesuyu fln hiç içemem,
çok güzel menu ama akşam patates yemeseydin yarına daha güçlü diyete başlardın ama hatanı sporla telafi etmişsin kolay gelsinSelamlar herkese,
Önce bugün yediklerimi yazayım da sonra rahat rahat başlığı dolaşayım bakalım kim neler yapmış :)
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği arasına beyaz peynirli tost, 1 domates, 1 fincan çay
Öğle: Aslında bu ara sayılabilir 2 kuru kayısı ve 4 yarım ceviz yedim.
Akşam: 1 hamburger köftesi büyüklüğünde ızgara köfte, 3-4 dilim patates.
Spor: 45 dakika yürüyüş.
Su: Şu ana kadar 1.5 litre
içindeki dürtüyü dinleyip hayale götürürsen bir bakmışsın onu yaşiyorsun o yüzden önemseme diyet menusu yap günlük onlara odaklanAslında patates yedim diye vicdan azabı yapıyordum ama yürüyüş yapınca o onu götürür diye rahatlattım kendimi :) Bir de regl omam gerek 2-3 güne kadar. Çok şiştim ve çok aburcubur yiyesim var :))
2 dilim o süper ekmek ama akşamı çok az yapınca daha tehlikeli işe girmeyesin akşam orta halde olsa doyur mideni ayran vs iç sen su içseydin ne iyi oludun kolay gelsin disabah: 1 er adet salatalık domates biber ve yumurta
öğlen: 1 yumurta 200 gr kadar yoğurdun içine iki salatalın ve bir dilim uno denge light ekmek
ara: az yoğur yaninda bir dilim uno light ekmekle
akşam: yağsız salata
ama sonrada bir şeyler yiyebilirim
su hiç içmiyorum daha doğrusu içemiyorum bende su
ekmek 1.5 d. çok güzel hazım açısında et ürünlerini öğlen yememiz tavsiye ediliyorselam kızlar bugünkü menümü yazıyım
sabah : tavuk suyu çorbası içtim pul biberli ekmek yok
Ara: yok
Öğlen: 1 tabak nohut + yarım kase cacık + 1 dilim kepek ekmek + 1 dilim karpuz
Ara: yok
Akşam: 125 gram kıymaya 1 yumurta kırdım yarım kaşık bile yağ yoktu öyle pişirdim. + 1 domates + yarım dilim ekmek yedim.
daha sonra 1 avuç beyaz leblebi yedim.. 3 lt suyu şu ana kadar bitirdim dahada içerim heralde
2 dilim o süper ekmek ama akşamı çok az yapınca daha tehlikeli işe girmeyesin akşam orta halde olsa doyur mideni ayran vs iç sen su içseydin ne iyi oludun kolay gelsin di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?