bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

:) bana cok cok iyi göründü bu menüüü harika

süt yoğurt gece tüketilebiliiyor tok tutması açısından bende dün gece ayran içtim çok da iyi uyudum yoksa açlık biraz zor uyutuyor

Akşamları yoğurt yemeye çalışıyorum. Hatta mümkünse, eğer evde varsa 1 dilim ananas ile beraber tüketmeye çalışıyorum ki kolay yağ yakabileyim :)

:) bana cok cok iyi göründü bu menüüü harika

Aslında patates yedim diye vicdan azabı yapıyordum ama yürüyüş yapınca o onu götürür diye rahatlattım kendimi :) Bir de regl omam gerek 2-3 güne kadar. Çok şiştim ve çok aburcubur yiyesim var :))

Aslında patates yedim diye vicdan azabı yapıyordum ama yürüyüş yapınca o onu götürür diye rahatlattım kendimi :) Bir de regl omam gerek 2-3 güne kadar. Çok şiştim ve çok aburcubur yiyesim var :))

aa nedenkiii patates bence kötü bisey degil :) ben haftada bir gün mesela mutlaka dolma yiyorum abur cuburu meyveyle yada badem cevizle gecistirebilirsen cok iyi olur :)

Ya yok tatlım herşeyi yemek lazım vücut istiyo yeterki sınırını bilelim bişeyi tamamen yasaklayınca daha sağlıksız oluyo bide sporda yapmışsın

aa nedenkiii patates bence kötü bisey degil :) ben haftada bir gün mesela mutlaka dolma yiyorum abur cuburu meyveyle yada badem cevizle gecistirebilirsen cok iyi olur :)

Evet evet eve sağlıksız aburcubur yerine meyve alıyorum. Zaten çok severim meyveyi, yemesi çok daha kolay ve zevkli oluyor :)

Ya yok tatlım herşeyi yemek lazım vücut istiyo yeterki sınırını bilelim bişeyi tamamen yasaklayınca daha sağlıksız oluyo bide sporda yapmışsın

Evet ya her şeyden ne kadar kaçabilirim ki? Ben de her şeyin azar azar da olsa yenmesi taraftarıyım.

zaten birseyi yemeyi birakirsak diyeti biraktigimizdea geri kilo aliyoruz. ben o yüzden ömür boyu diyet degil ama az yemek taraftariyim/COLOR]

Evet işte ben de bu yüzden katı bir diyet değil, yeme alışkanlıklarımı değiştirme taraftarıyım :)

sabah: 1 er adet salatalık domates biber ve yumurta

öğlen: 1 yumurta 200 gr kadar yoğurdun içine iki salatalın ve bir dilim uno denge light ekmek

ara: az yoğur yaninda bir dilim uno light ekmekle

akşam: yağsız salata

ama sonrada bir şeyler yiyebilirim

su hiç içmiyorum daha doğrusu içemiyorum bende su

selam kızlar bugünkü menümü yazıyım

sabah : tavuk suyu çorbası içtim pul biberli ekmek yok

Ara: yok

Öğlen: 1 tabak nohut + yarım kase cacık + 1 dilim kepek ekmek + 1 dilim karpuz

Akşam: 125 gram kıymaya 1 yumurta kırdım yarım kaşık bile yağ yoktu öyle pişirdim. + 1 domates + yarım dilim ekmek yedim.

daha sonra 1 avuç beyaz leblebi yedim.. 3 lt suyu şu ana kadar bitirdim dahada içerim heralde

güzel yapmışsın bu durumda komşular iyi bir çıkış yolu zero yu ben yemek olarak okuduğumu hatırladiğimdan şaşırdım duymuşum ama ben kola asla içmem 1.si bağimlılık yapıyor ve içinde ne var yok çok iyi şeyler hiç duymadım 1 litresinde bile 20 küsüur küp şeker varmış faydalıları sevmemem biraz kötü sanki insan bir süre o besinden uzak durarak damak tatını değiştirebiliyor mesela 15 gün kadar ben çikolata delisi gibi birşeydim olmazsa olmazlarımdaydı ama zararından sonra zorlansamda biraktım

çok güzel menu ama akşam patates yemeseydin yarına daha güçlü diyete başlardın ama hatanı sporla telafi etmişsin kolay gelsin

içindeki dürtüyü dinleyip hayale götürürsen bir bakmışsın onu yaşiyorsun o yüzden önemseme diyet menusu yap günlük onlara odaklan

2 dilim o süper ekmek ama akşamı çok az yapınca daha tehlikeli işe girmeyesin akşam orta halde olsa doyur mideni ayran vs iç sen su içseydin ne iyi oludun kolay gelsin di

ekmek 1.5 d. çok güzel hazım açısında et ürünlerini öğlen yememiz tavsiye ediliyor

bugun yine yeni bir gün hava bugun çok güzel ve açık adeta o nun güzelliği bize güzellikler iyilikler peşinde koşmamıza teşvik ediyor
bugunde sağlıklı menulerle besleneceğiz inş bugun ki menulerimiz hazırdır

insanoğlu en çok biranlık lezzetin peşinden koşarak hatalar yapıyor bu kaideyi damak tadı üzerinden konuşursak dilin aldığı lezzet kaç dk sürüyorki birkaç dk lezzet için belki gün boyu belki haftaların emeğini zayi edebiliyor işte o hataya düşmemek insanın kararlılığıyla ortaya çikiyor

kilonuz idealinizden ne kadar uzaksa sizde kendinizden okadar uzaksınız

size bugünkü menümü paylaşıyım kızlar ;

Sabah yarım kase mısır çorbası + 1 dilim kepek ekmek

Öğlen: 3 kadınbudu köfte( 1tanesi 1 nugettan azcık kalındı) + 1 plastik bardakta ayran + yağsız bol sirkeli salata

Ara: yok ama yemekten sonra 1tane lokumun yarısından azını yedim. arkadaşlara dağıttım evde durmasınlar diye şeytan dürttü azcık yedim 20 kalori flan

Akşam: bol bol yoğurt yicem belki içine kabak rendelerim ama ekmek falan kesinlikle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…