- Konu Sahibi istikrar1986
-
Aynen katılıyorum sana bende öle liste yaptım mı karşılıyorum günlük listemi yapmaya çalışıyorum ama gün gün önceden yapamıyorum çünkü hem canımın isteyip istemediği şeye göre günlük ayarlıyorum, ztn sınırlarım belli ekmek, yağ,şeker yok, öğle yemeğim genelde meyveden oluşuyor, haftada 1 en fazla 2kere dondurma ödülüm var onuda yediğimde öğle öğününde kullanıyorum onu yiyorsam başka öğlen bişey yemiyorum, spor yapıyorum ama hergün yapamadığım zamanlar oluyor çünkü biyere gidiyorsun misafirim geliyo yada o zaman ztn planlama yapamıyorum mecburen, bende kalorimi de hesaplıyorum günlük 800civarı kaloriyi geçmemeye çalışıyorum 1000calori aldığım günler olursa kaçamak yaptığım falan o zaman ertesi günü baya az yiyip 650 civarı kalori almaya çalışıyorum işte böyle uğraşıp gidiom
kızlar bende iki gündür açlık otu içiyorum gulumun tavsiyesiyle almıştım
benimde kalori limitim günlük 913 ama ben bugün 750 de bırakıcam
913 hele hele 750 kalori çok az. Diyet yapacağım diye sağlığınızdan olmayın.
dilviin kardeş menuler parça parça oluca sağlıklı yorum yapamayabiliriz o yüzden tüm gün de yazsan sana zahmet olumu akaşm için kolay gelsin pasta dan millette yetecek kadar yap sana kalmasın birşeyçiklerkızlar günaydın 2 küçük dilim çavdar ekmeğiyle kahvaltımı yaptım sonra 2 küçük kayısı yedim bugün spor yapamayacağım akşama misafirlerimiz var dersten gelince hemen mutfağa girip tatlı-pasta yapıcam. zaten atölyeye yürüyerek gidiyorum 1 sene içinde sadece 2 kere benim bıraktılar arabayla hep yürüdüm kızlarr
4-14-24 tartılma günlerimiz yani 4 lü günler unutulmaz zaten hep burdayız inşBence şahane olur. Hatta günleri belirleyip 3ünü de önceden yazalım. Mesela bu salı 04/06/2013 gibi. Önceden biliriz olmaz mı?
bende tartılıyorum ama salı gününde paylaşim yapaacağiz diye iyice kendimi kontrole alıyorumGünaydın kızlarrrr. akşamki hafif menümün karşılığını sabah gördüm birazckben hergün tartılıyorum valla bana her tartılma zamanı uyar çünkü bigün fazla çıktıysam diğer gün dengeliyorum kendimi.. isterseniz bende bugünkü menümü yazarım ama akşamları herzaman kesin olmuyo. canım o akşam nasıl isterse öyle yapıyorum ama bu akşam kesin bol yeşillikli ton balıklı salatam olucak kesin
güzel planlamışsın peki uygulayabildinmi uygulaman üzerinden yorum yaparsak zero madem bırakamıyorsun demiştin peki bu light mı menun gayet iyi güzelSabah kahvaltım: yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı salça,1haşlanmış yumurta,4cerry domates,1salatalık,1biber ve şekersiz yeşilçay
Öğle yemeği: Light meyveli yoğurt, 6 tane erik, 2tane kayısı
Akşam yemeği: yağsız mevsim salata, Light yoğurt, Zero
Sabah kahvaltımı yaptım tüm Günümü bu şekilde planladım
hoşgeldin canım gayemiz süreklilik çünkü başarı sonuç değil sürekli gelişen bir durumdur bu kaideye varım diyorsan menu paylaşimi göremek isterizmerhaba bende bugün diyete basliyorum ve eger sizin icinde uygunsa grubunuza katilabilirmiyim?yaklasik 15 kilo vermem gerekiyor nasil gidecek bu kilolar bilmiyorum zaten cola delisi oldugum icin hicbir diyetimi basariyla tamamlayamadim( belki sizlerle birlikte olursam düzenli uyabilirim..birde siz spor yapiyormusunuz?
gülüm e e e daha niye beni bu kadar çok korkutup hararetli yorum yazdırdın 1000 kalorilik menunu paylaşaydın ya kusura bakma dün üzerine çok gelmiş olabilirim ama bilki sanki senin dünki tavizini/öyle algılamıştım) kendim yapmiş gibi üzerime aldım hemen harekete geçtim bizi daaha korkutmaAYY ÖNCE Bİ GÜLEYİM KENDİMİ
canım benim ben öyle diyet listesi yapıp ona uyamıyorum .şöyle diyeyim gün içinde yediklerim 3-4 dilim uno kepek ekmeği,yumurta,yoğurt,ayran,1 ya da 2 ceviz.çok nadir light peynir,domates,salatalık,biber.ben bunları yiyorum yemek ve yağlı bir şey yemiyorum.arada sıada az kalorili sade donduma da yiyoum belki bi küçük çikolata ve nesgafe içiyorum.evet dün çok yedim ama 1000 kaloriyi aşmadım.çok yedim ama yediğim şeyler hep az kalorili şeyler.elimde değil diyet listesine uyamıyorum yani öyle bi liste yapıp uygulayamam kendimi çok kasmış hissediyorum.
gülüm bu yorumum sanada ben kendi açimdan kendimde faydalı gördüklerimi paylaşiyorum elbet herkesin hastalığına aynı şey şifa olmayabilirim ben hayatımda birşeyleri programlayarak daha iyi neticeler aldığımı bildiğimden diyette de bu metodu deniyorum ama bazısı da programsız rahat haraket ederek netice daha iyi alıyor yani hepimiz farklı kişiliklere sahibiz o yüzden kendimizi iyi tanıyarak ona göre hareket etmemiz faaydalı olacaktır şuan sıkı bir diyetle istediğim kiloyu verdikten sonra tabi biraz daha rahat olabilirim ama şuan o rahatlığı kendime versem elbet benim diyet uzun sürer hepimize kolay gelsinAynen katılıyorum sana bende öle liste yaptım mı karşılıyorum günlük listemi yapmaya çalışıyorum ama gün gün önceden yapamıyorum çünkü hem canımın isteyip istemediği şeye göre günlük ayarlıyorum, ztn sınırlarım belli ekmek, yağ,şeker yok, öğle yemeğim genelde meyveden oluşuyor, haftada 1 en fazla 2kere dondurma ödülüm var onuda yediğimde öğle öğününde kullanıyorum onu yiyorsam başka öğlen bişey yemiyorum, spor yapıyorum ama hergün yapamadığım zamanlar oluyor çünkü biyere gidiyorsun misafirim geliyo yada o zaman ztn planlama yapamıyorum mecburen, bende kalorimi de hesaplıyorum günlük 800civarı kaloriyi geçmemeye çalışıyorum 1000calori aldığım günler olursa kaçamak yaptığım falan o zaman ertesi günü baya az yiyip 650 civarı kalori almaya çalışıyorum işte böyle uğraşıp gidiom
afiyet olsun canım bizde burda doniriz bilirmisizzz oh ne alakızlar 4 erik 1 hurma yedim birde sıcağa dayanamayıp maden suyu alıp içtim
kızartma değilmi kızım o neyse neyse ah komşular bir bilsez biz ne mücadeler veririz yardımcı olur sebze türü birşeyler getirirdiniz menun güzel ama az kalmış zaten hedefine kolay gelsiinbu öğlen yedim yedim doymadım valla bundan sonra az alıcam tabağıma gidip istemeye yüzüm olmasın.
Menüm ;
sabah : yarım kase ezogelin çorbası + kepek ekmeğin en ucu azıcık
Ara: 1 yeşil çay + 1,5 tane çikolata kaplı lifli etiform bisküvi
1 böğürtlen çayı + 1tane daha etiform bisküvi
Öğlen : 2tane sigra böreği ( gerçekten fazlasıyla kuruydu yağlı değildi) + 3 y. kaşığı kısırr.
ablaya 1tane koy sigara böreği dedim kısmetne 2tane geldi dedi. e bende tutamadım boş boğazımı
Ara: yine yeşil çay içerim + son kalan etiform bisküvimi yerim. sonrada soda var yanımda onu içicem
Akşam: ton balıklı bol yeşillikli salata yağsız olarak yicem. ekmek yemeyi düşünmüyorum ama dün üst komşum poğaça getirmiş nasıl yumuşak nasıl güzel duruyo. nefismi bastırmak için aldım çiğnedim çiğnedm attım çöpe yutmadan. sonra 1 lokma yedim.. ondan yerim yarım salatanın yanına
bu günlük bukadar su 2 lt oldu şimdiden
süper ya ben spor yapanları görünce mutlu oluyorum tebriker bu yağlarr elbet hareketsiz erimezSporumu da yaptım 40dk spor ve 20dk yürüyüş
Bide akşam yemeğimde salata yiyeceğim yazmıştım salatanın üzerine haşlanmış tavuk koyacağım birde brazcık
ya ben şimdi şaşırdım ağlim mi gülüm mi bilmirem su mu gördüm bu menude yoksa hayaal ülkesindemiyimsabah kahvaltim(8:00): azcik kasar, biraz kavun, 200 gr cilek, 2 taze kayisi, yarim kabak ve 1 biber bugulama,1 bucuk ceviz, 2 cig badem.
aksam yemegi(17:30) 2 dilim pizza (orta boy pizzanin dilimi) ve cay. (hep sevgilim yüzündenama bugun yediklerim toplamda 900 kalori yine iyi bence
hee Dagyolu! bugun 3 bucuk litre su ictim :)
aksama kadar da ayaktaydim hic oturmadimm
canım ben menumu sabah hazırlıyorum ama çok ufak değişiklikler illaki gün içinde oluyor o yüzden sabah word sayfasına yazıyorum akşamda tam uygulamış biçimiyle yapıştırıyorumBugün ben de dağyolu'nu dinleyeyim sabahtan yazayım da kendimi şartlandırayım dedim :)
Sabah: 1 yumurta ve 1 parça peynirden omlet, 5-6 zeytin, 1 domates yedim
Öğle: Dün nohut yemeği yaparken haşladığım nohutlardan biraz ayırmıştım şimdi onlardan salata yapıp yanıma alacağım, yanında da ayran içeceğim
Akşam: Akşama da bol yeşillikli bir salata yeme planım var. Belki içine biraz peynir atarım, peynir atamazsam da yoğurtlu sos yaparım.
ya ben şimdi şaşırdım ağlim mi gülüm mi bilmirem su mu gördüm bu menude yoksa hayaal ülkesindemiyim
kız çok şaştım tebrikler hayatımızda ne olmazlar olmadımı kızlar
vucut ne etsin sen kapıyı açınca 3.5 la ancak hararetini götürmüştür bir sistemlerin rahat çalışsın yahu beyin bile 10 bardak rahat çalişması için su istiyor günlük ha unutmayın
mecburiyetten ictim yaaaultrasona giricektim o yüzden
sevincimi kursağimda bıraktın sağol yanimecburiyetten ictim yaaaultrasona giricektim o yüzden
o güzelmiş ozaman şeker yok madem ama neyse canım menun gayet güzel kolay gelsin salıya tartılıyoruz unutmayın en az 1.5 kiloDağyolu tatlım sana yazıom:) evet menümü layıkıyla uyguladım üstüne sporum da tamam, bu arada Zero Light tabiki de sıfır şeker 1bardağı 1calori
sevincimi kursağimda bıraktın sağol yani
o güzelmiş ozaman şeker yok madem ama neyse canım menun gayet güzel kolay gelsin salıya tartılıyoruz unutmayın en az 1.5 kilo
Tatlım noldu senin doktor işi?
canım ben menumu sabah hazırlıyorum ama çok ufak değişiklikler illaki gün içinde oluyor o yüzden sabah word sayfasına yazıyorum akşamda tam uygulamış biçimiyle yapıştırıyorum
eğer bu menuyu yapmışsan çok güzel hafif bir beslenme olmuş kolay gelsin
sağol canımcımOh çok iyi yaptın tatlım
inşallah -leri görürüz canım :)canım ben o açlık otunu uzun zamandır içmiyorum yaa resmen korkuyorum karın ağrısı yapacak diye. ama başlayacağım yine hatta bugün içeyim yarın tartıda belki biraz inmiş olurum
dilviin kardeş menuler parça parça oluca sağlıklı yorum yapamayabiliriz o yüzden tüm gün de yazsan sana zahmet olumu akaşm için kolay gelsin pasta dan millette yetecek kadar yap sana kalmasın birşeyçikler
öyle yaptım zaten canım :) yediklerimi tüm tabi yazarım aslında benim parça parça yazmamın sebebi ders arasında kahve molasında girip yazıp çıkıyorum burdan kopmamak için ama akşam herşeyi yazarsam evet daha iyi olur benim içinde :)
afiyet olsun canım bizde burda doniriz bilirmisizzz oh ne ala
nerdesinnn ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?