bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

bu öğlen yedim yedim doymadım valla bundan sonra az alıcam tabağıma gidip istemeye yüzüm olmasın.
Menüm ;
sabah : yarım kase ezogelin çorbası + kepek ekmeğin en ucu azıcık
Ara: 1 yeşil çay + 1,5 tane çikolata kaplı lifli etiform bisküvi
1 böğürtlen çayı + 1tane daha etiform bisküvi

Öğlen : 2tane sigra böreği ( gerçekten fazlasıyla kuruydu yağlı değildi) + 3 y. kaşığı kısırr.
ablaya 1tane koy sigara böreği dedim kısmetne 2tane geldi dedi. e bende tutamadım boş boğazımı

Ara: yine yeşil çay içerim + son kalan etiform bisküvimi yerim. sonrada soda var yanımda onu içicem

Akşam: ton balıklı bol yeşillikli salata yağsız olarak yicem. ekmek yemeyi düşünmüyorum ama dün üst komşum poğaça getirmiş nasıl yumuşak nasıl güzel duruyo. nefismi bastırmak için aldım çiğnedim çiğnedm attım çöpe yutmadan. sonra 1 lokma yedim.. ondan yerim yarım salatanın yanına

bu günlük bukadar su 2 lt oldu şimdiden

aynen canım katılıyorum öyle listeler yapamam yediklerim zaten sınırlı şeyler

kızlar bende iki gündür açlık otu içiyorum gulumun tavsiyesiyle almıştım

canım ben o açlık otunu uzun zamandır içmiyorum yaa resmen korkuyorum karın ağrısı yapacak diye. ama başlayacağım yine hatta bugün içeyim yarın tartıda belki biraz inmiş olurum

913 hele hele 750 kalori çok az. Diyet yapacağım diye sağlığınızdan olmayın.

Yok kız ztn insan alışınca fazlaya kaçtığında kalori miktarı asıl o zaman rahatsız hissediyo insan, bide insan yeme alışkanlığını düzene koyunca oturtunca yeme şeklini öleeee gidiyo artık herşeyde alışıyor insan ya

Sporumu da yaptım 40dk spor ve 20dk yürüyüş
Bide akşam yemeğimde salata yiyeceğim yazmıştım salatanın üzerine haşlanmış tavuk koyacağım birde brazcık

sabah kahvaltim(8:00): azcik kasar, biraz kavun, 200 gr cilek, 2 taze kayisi, yarim kabak ve 1 biber bugulama,1 bucuk ceviz, 2 cig badem.
aksam yemegi(17:30) 2 dilim pizza (orta boy pizzanin dilimi) ve cay. (hep sevgilim yüzünden ama bugun yediklerim toplamda 900 kalori yine iyi bence
hee Dagyolu! bugun 3 bucuk litre su ictim :)
aksama kadar da ayaktaydim hic oturmadimm

dilviin kardeş menuler parça parça oluca sağlıklı yorum yapamayabiliriz o yüzden tüm gün de yazsan sana zahmet olumu akaşm için kolay gelsin pasta dan millette yetecek kadar yap sana kalmasın birşeyçikler
Bence şahane olur. Hatta günleri belirleyip 3ünü de önceden yazalım. Mesela bu salı 04/06/2013 gibi. Önceden biliriz olmaz mı?
4-14-24 tartılma günlerimiz yani 4 lü günler unutulmaz zaten hep burdayız inş

bende tartılıyorum ama salı gününde paylaşim yapaacağiz diye iyice kendimi kontrole alıyorum

güzel planlamışsın peki uygulayabildinmi uygulaman üzerinden yorum yaparsak zero madem bırakamıyorsun demiştin peki bu light mı menun gayet iyi güzel

hoşgeldin canım gayemiz süreklilik çünkü başarı sonuç değil sürekli gelişen bir durumdur bu kaideye varım diyorsan menu paylaşimi göremek isteriz

gülüm e e e daha niye beni bu kadar çok korkutup hararetli yorum yazdırdın 1000 kalorilik menunu paylaşaydın ya kusura bakma dün üzerine çok gelmiş olabilirim ama bilki sanki senin dünki tavizini/öyle algılamıştım) kendim yapmiş gibi üzerime aldım hemen harekete geçtim bizi daaha korkutma

gülüm bu yorumum sanada ben kendi açimdan kendimde faydalı gördüklerimi paylaşiyorum elbet herkesin hastalığına aynı şey şifa olmayabilirim ben hayatımda birşeyleri programlayarak daha iyi neticeler aldığımı bildiğimden diyette de bu metodu deniyorum ama bazısı da programsız rahat haraket ederek netice daha iyi alıyor yani hepimiz farklı kişiliklere sahibiz o yüzden kendimizi iyi tanıyarak ona göre hareket etmemiz faaydalı olacaktır şuan sıkı bir diyetle istediğim kiloyu verdikten sonra tabi biraz daha rahat olabilirim ama şuan o rahatlığı kendime versem elbet benim diyet uzun sürer hepimize kolay gelsin

kızlar 4 erik 1 hurma yedim birde sıcağa dayanamayıp maden suyu alıp içtim
afiyet olsun canım bizde burda doniriz bilirmisizzz oh ne ala

kızartma değilmi kızım o neyse neyse ah komşular bir bilsez biz ne mücadeler veririz yardımcı olur sebze türü birşeyler getirirdiniz menun güzel ama az kalmış zaten hedefine kolay gelsiin

Sporumu da yaptım 40dk spor ve 20dk yürüyüş
Bide akşam yemeğimde salata yiyeceğim yazmıştım salatanın üzerine haşlanmış tavuk koyacağım birde brazcık
süper ya ben spor yapanları görünce mutlu oluyorum tebriker bu yağlarr elbet hareketsiz erimez

ya ben şimdi şaşırdım ağlim mi gülüm mi bilmirem su mu gördüm bu menude yoksa hayaal ülkesindemiyim
kız çok şaştım tebrikler hayatımızda ne olmazlar olmadımı kızlar
vucut ne etsin sen kapıyı açınca 3.5 la ancak hararetini götürmüştür bir sistemlerin rahat çalışsın yahu beyin bile 10 bardak rahat çalişması için su istiyor günlük ha unutmayın

canım ben menumu sabah hazırlıyorum ama çok ufak değişiklikler illaki gün içinde oluyor o yüzden sabah word sayfasına yazıyorum akşamda tam uygulamış biçimiyle yapıştırıyorum
eğer bu menuyu yapmışsan çok güzel hafif bir beslenme olmuş kolay gelsin

mecburiyetten ictim yaaa ultrasona giricektim o yüzden

Dağyolu tatlım sana yazıom:) evet menümü layıkıyla uyguladım üstüne sporum da tamam, bu arada Zero Light tabiki de sıfır şeker 1bardağı 1calori

sabah 2d.ekmek arası peynirli tost yeşillik
ara1b.sütlü kahve 1diyet biskuvi
öğlen 1p.sebze yemeği ayran salata
ara 1kase sebze yemeği 2 meyve yeşilçay
2 litre su 30dk yürüyüş

mecburiyetten ictim yaaa ultrasona giricektim o yüzden
sevincimi kursağimda bıraktın sağol yani

Dağyolu tatlım sana yazıom:) evet menümü layıkıyla uyguladım üstüne sporum da tamam, bu arada Zero Light tabiki de sıfır şeker 1bardağı 1calori
o güzelmiş ozaman şeker yok madem ama neyse canım menun gayet güzel kolay gelsin salıya tartılıyoruz unutmayın en az 1.5 kilo

akşama kadar 2 yumurta
toplam 5 üçgen light peynir(yirmişer kaloriden )
1 erik
200 gr bir su bardağı kadar ayran
1 adet cocostar çikolata 66 kalori

toplam 419 kalori aldım ama akşam yemeği yemedim ben. yerim yağsız bi salata yoğurtta olabilir yanına ya da yumurta yerim haşlanmış

ben yemek olarak bir şey yemediğimden ve kanım çok düşük olduğundan çok aç kalamıyorum gün içinde özellikle akşamları. o yüzden akşamları geç yiyorum ve hafif şeyler yiyorum salata yoğurt gibi. tabi yoğurt light. salata da yağsız.

Öğlen bunu yapamadım canım. Akşam nohut midemi perişan etti, bugün de neredeyse tüm gün sürdü o yüzden öğle yemeği niyetine 1 havuç yedim sadece. Onu da midem iyice boş kalmasın diye kendimi zorlayarak yiyebildim

Oh çok iyi yaptın tatlım
sağol canımcım
canım ben o açlık otunu uzun zamandır içmiyorum yaa resmen korkuyorum karın ağrısı yapacak diye. ama başlayacağım yine hatta bugün içeyim yarın tartıda belki biraz inmiş olurum
inşallah -leri görürüz canım :)

kızlar tüm gün yediklerim
sabah (8.00) 2 küçük dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir domates salatalık biraz süt reçeli
öğlen 4 erik 1 hurma ve sıcaktan bunalıp maden suyu içtim buz gibiiii
akşam (17.00) 1 büyük zeytinyaglı patlıcan dolması salatalık 250 ml ayran (yarım yaglı) 1 parça pide 2 parça kek yedim yemekten sonra kahve içerken ve günümü kapattım bitki çayımıda içtim misafirler içerde bende ders başındayım :)
kızlar ben dikkat ediyorum sporda yapıyorum fakat bu aralar doktor kontrolünde olunca ilaç ve morfin beni şişiriyo yani kilo verdim hissediyorum ama bu hiç belli olmuyo ne yazıkki ilaçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…