bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

kızlar tablo halinde kilo çizelgesi yapıp bilgilerimizi yazdım ama kopyala yapıştır olmuyor sadece bilgilerimiz kalıyor nasıl yapabilirim

Ben bu ara yoğunluktan çok giremiyorum. Hemen yazayım.

Başlangıç: 70.7 kg
Bugün: 69.4 kg

kızlar ben buraya nezaman başladığımı hatırlamıyorum :18: ama 10gün öncesini söylersem eğer;
24.05.2013: 61.900
bugün ise: 60.500

porsiyonların az güzel bir menu bence

günaydın güzel haberlerler alalım inşallah bugün

Kilo bildirimini yapayım fakat o zaman ben burda değildim ama yinede yazayım
10 gün önce:53.00
güncel: 51.4
fark.-1.600 gram

kahvaltım
1tane sade avucumun yarısı kadar acma
1 tane küçük peynir
200 gram karpuz

kızlar merhaba bende zayıflamak istiyorum boyum 1.55 kilom 60 aşırı şişkin göbeğim var sırtım genıiş kalçam ve bacaklarım zayıf
bende paylaşmak istiyorum ben fabrıka da çalışıorum fabrıka açıklık bı alanda oyuzden öğlen sadece burda cıkan yemekler var onlarda çok yaglı oldugu ıcın yıyemıyorum yanımda bisküvi kraker falan getırıorum sureklı. aksam 8de evde oluorum ve yemek ancak ozaman yıyebılıyorum . sabah 6bucukta kalkıorum bır kase nestle nesfit yiyorum bu sabahta aynen saat 8bucukta iş başındayım bır kutu süt içiorum yanında bır ıkı tane burçak bu sabah sadece süt içtim ben surklı pc başında oldugum için sürekli yazacagım yedıklerımı ancak sızın eleştirilerinizi beklıorum.
sabah 6bucuk bır kase nestle nesfit
bı kutu küçük süt şimdiide bı bardak nescafe ve bı rıkı tane eti hoşbeş

Son düzenleme:
sabah 1d.ekmek 1 yumurta yeşllik
ara yeşil çay
öğlen 1ayran 1 kase sebze yemeği
ikindi 2meyve spor 500 kalori

nergis hanım çok sağlıklı geldi bana menünüz keşke bende yapabılsem çaşıstığım için imkansız ne yapacagımı bılemıorum bisküviyle yaşıorum resmenn kilo verdınızmı

kilo bildirimlerini görüpte mutlu olmamak imkansız değilmi arkadaşlar hepimizi tebrik ediyorum çok harika kilo verilmiş yazalım şimdi hepimizi
dağyolu 30.gün 65.1 olarak başladım ve dün tartıldım 63.700 toplam 1.400 bugun biraz bağirsak problemim var o yüzden dünü mihenk alıyorum
bayanbaloncuk -1.600
dilviin -1.600
yağmur 1.400
boza 1.300
hepimiz 1 kilo ve üzeri kilo vermişiz 1.arkadaşları kutluyoruz bayanbaloncuk ve dilviin i
gülüm birde moonliin kardeşler hadi sizin kilo bildirimlerinizi merakla bekliyoruz
bayan baloncuk ve dilviin kardeşler bakalım haftaya koltuğunuzu kaptıracakmısınız

Son düzenleme:
nergis hanım çok sağlıklı geldi bana menünüz keşke bende yapabılsem çaşıstığım için imkansız ne yapacagımı bılemıorum bisküviyle yaşıorum resmenn kilo verdınızmı
evet verdm aslında imkansız değildirde bazı şeyleri deneyerek karar verirseniz daha sağlıklı olur

topiklere malesef çok kişi girip çıkıyor devamli olabileceksen burdaki arkadaşlar eminim yardımcı olacağiz ama devamlılık şart evden rahatlıkla birşeyler yapıp götürebilirsin akşam işyerinden çıkmadan yemeği yersen 8 ede kalmaz böylelikle

dagyoluna katılıyorum sürekli bisküviyle falan kilo veremezsiniz mesela biraz önce yediğiniz o burçak bisküvide oldukça şeker var. hepsinde var nekadar bazı şeylerden kıssanızda o bisküviler sizi mafedebilir. burçak yerine etiform yulaflı kepekli bisküvi almanı tavsiye ederm tatları neredeyse aynı ama şekeri daha az ve 1tanesi sadece 25 kalori. birde special k nın krakerleri var 62 ve 66 kalorilik onlarıda tavsiye edebilirim ben sürekli kullanıyorum evimden eksik olmuyo

yağmur moonliin ve dilviin kardeşler boylarınız kaçtı ilk sayfaya yazacamda

Buraya başladığımda sanırım 64 kiloydum, en son cuma tartıldım 63.6 idi
Bugün tartıldım 63.2 yani -800
Kilo verme hızım braz düştü sanırım duraklama dönemine giriyorum 5-6kilo vermiştim buraya başlamadan önce vücut braz direniyo ama ben üstüne gidiyorum sporumu hiç aksatmıyorum hergün 1saat spor yapıyorum bu direnci kırmam lazım bu durumda olan varmı bi bilgisi olan ne kadar sürüyo vücudun direnç göstermesi? Ve sporla üzerine gitmek doğurmudur sizce?

Bugünkü menüm:
Sabah: yulaf kepeğinden krep, 1tane Light üçgen peynir,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos, yarım domates, salatalık,biber,2dilim salam ve şekersiz Yeşilçay
Öğle: Light meyveli yoğurt,erik 6tane, 2tane kayısı
Akşam: fırında yağsız tavuk baget,cacık,Zero
Bugün yine sporumu aksatmadan gidicem 1saat
Üstelik bugün ev temizliği de yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…