- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi istikrar1986
-
porsiyonların az güzel bir menu bence
sabah 1d.ekmek 1 yumurta yeşllik
ara yeşil çay
öğlen 1ayran 1 kase sebze yemeği
ikindi 2meyve spor 500 kalori
evet verdm aslında imkansız değildirde bazı şeyleri deneyerek karar verirseniz daha sağlıklı olurnergis hanım çok sağlıklı geldi bana menünüz keşke bende yapabılsem çaşıstığım için imkansız ne yapacagımı bılemıorum bisküviyle yaşıorum resmenn kilo verdınızmı
topiklere malesef çok kişi girip çıkıyor devamli olabileceksen burdaki arkadaşlar eminim yardımcı olacağiz ama devamlılık şart evden rahatlıkla birşeyler yapıp götürebilirsin akşam işyerinden çıkmadan yemeği yersen 8 ede kalmaz böyleliklekızlar merhaba bende zayıflamak istiyorum boyum 1.55 kilom 60 aşırı şişkin göbeğim var sırtım genıiş kalçam ve bacaklarım zayıf
bende paylaşmak istiyorum ben fabrıka da çalışıorum fabrıka açıklık bı alanda oyuzden öğlen sadece burda cıkan yemekler var onlarda çok yaglı oldugu ıcın yıyemıyorum yanımda bisküvi kraker falan getırıorum sureklı. aksam 8de evde oluorum ve yemek ancak ozaman yıyebılıyorum . sabah 6bucukta kalkıorum bır kase nestle nesfit yiyorum bu sabahta aynen saat 8bucukta iş başındayım bır kutu süt içiorum yanında bır ıkı tane burçak bu sabah sadece süt içtim ben surklı pc başında oldugum için sürekli yazacagım yedıklerımı ancak sızın eleştirilerinizi beklıorum.
sabah 6bucuk bır kase nestle nesfit
bı kutu küçük süt şimdiide bı bardak nescafe ve bı rıkı tane eti hoşbeş
nergis hanım çok sağlıklı geldi bana menünüz keşke bende yapabılsem çaşıstığım için imkansız ne yapacagımı bılemıorum bisküviyle yaşıorum resmenn kilo verdınızmı
dagyoluna katılıyorum sürekli bisküviyle falan kilo veremezsiniz mesela biraz önce yediğiniz o burçak bisküvide oldukça şeker var. hepsinde var nekadar bazı şeylerden kıssanızda o bisküviler sizi mafedebilir. burçak yerine etiform yulaflı kepekli bisküvi almanı tavsiye ederm tatları neredeyse aynı ama şekeri daha az ve 1tanesi sadece 25 kalori. birde special k nın krakerleri var 62 ve 66 kalorilik onlarıda tavsiye edebilirim ben sürekli kullanıyorum evimden eksik olmuyotopiklere malesef çok kişi girip çıkıyor devamli olabileceksen burdaki arkadaşlar eminim yardımcı olacağiz ama devamlılık şart evden rahatlıkla birşeyler yapıp götürebilirsin akşam işyerinden çıkmadan yemeği yersen 8 ede kalmaz böylelikle
1.65 boyum canımyağmur moonliin ve dilviin kardeşler boylarınız kaçtı ilk sayfaya yazacamda
yağmur moonliin ve dilviin kardeşler boylarınız kaçtı ilk sayfaya yazacamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?