bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

eger istedigin kiloya inince dikkat etmezsen hizla geri alirsin da o yüzden

galiba ideal kilona inince tekrar kilo alma diye söylüyo dimi boncuğum

evet haklısınız bence kilo verme muhafaza etmeye göre daha zor önce şu zor maratonunu aşalim sonrada muhafaza etmek için koruma diyeti yapmamız lazım kızlar çıkmak zorundayım kusura bakmayın hayırlı akşamlar

valla ben 54 55 olmak ıstıyorum alttan aldıgım ıcın zayıflamak ıstıyorum gecrkkten ıkı haftadır yuruyusteyım ama tık yok valla nasıl verceksem

onu ancak bölgesek hareketler calisarak verebilirsin, istersen 50 kilo ol yine de hareket yapmadikca erimez

hareketlerde yapıyorum 4km yuruyorum ardından parklardakı spor hareketlerıyle calısıyoruz esımle valla suna karnım ac ama yemıycemmm bırde bırde yanlarımda sımıtlerım var onlarında gıtmesını ıctıyorum

167 boy a göre nasıl simitlerin var canım. benim boyun 1 57 ya da 1 60 arası.kilom 64 buçuk benim bile simitlerim yok senin nasıl oluyor anlayamıyorum

selam kzılar size bugünkü menümü paylaşyııım

Sabah: kepek ekmeğin en köşesine 1 dilim kadardı kibrit kutusunun yarısı kadar peynir + 3 zeytin ve 1 su bardağında tek şekerli çay

Ara: yok

Öğlen: 1 tavuk biftek (normal dana eti gibi tavuk eti) fırında pişmiş şekilde + 1 çatal pilav + bol sirkeli 1tatlı kaşığı kadar yağ olan mevsim salata

Ara: 2 kepekli yulaflı bisküvi 6 7 tane badem

Akşam: 2 biber 1 patlicanı közledim 2 yemek kaşığı yoğurt + 1 yarım dilim ekmekle yedimm

Ara: bi ufacık kase kiraz + 6 7 tane badem ve gün bitti..

Bu arada işten çıkınca yürüdüm birazcık çok azıcık uzattım yolumu

1800 adım yürümüşüm

Su: +
Menü:+
Spor: yarım artı

menun çok güzel en güzelide bu şekilde ayrıntılı yazarak zayıflamayı önemsemen tebrikler inş kısa zamanda istediğin neticeye ulaşirsın

kızlar günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn hayırlıııııı sabahlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr bugun haftasonu herzamanki gibi dikkatli olmanız temennisiyle kolay gelsin hepinize

Bugünkü menüm:
Sabah:yulaf kepeğinden krep,1tane Light üçgen peynir,3dilim salam,salatalık ve şekersiz limonata
Öğle: Light meyveli yoğurt
Akşam: braz haşlanmış et ve yağsız salata yanında zero

Bugün biraz yoğun. Bu hafta haftasonu da çalışıyoruz, yazamadım. Hemen yazıp kaçayım.

Sabah: 1 poğaça,1 bardak çay

Öğle: 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim kepek ekmeği

Ara: 8-10 tane kiraz

Akşam: 1 porsiyon bulgurlu ıspanak yemeği, yoğurt.

Bol su

sabah kahvaltim(9:00) 1 adet yulaf unundan yapilmis yumurtasiz krep, yarim salatalik, 40 gr beyaz peynir, 1 lokma kasar peyniri,2 ceviz, 3 cig badem, 1 tatli kasigi pekmez ve 1 bardak sekersiz cay
aksam yemegim(18:00) 1 büyük kase yayla corbasi (normal kivamda bu defa) ve 10 tane erik
bugun 2 saat disarda gezdim yürüyüs olsun diye tabi magaza gezdim yarim litre su ictim bide ama yatana kadar 1 bucuk litreye tamamliycam onuu

Son düzenleme:
bugün biraz düzensiz beslendim hasta olunca canım bişey istemedi
sabah 5 buçukta küçük bi kasee çorba içtim annemin zoruyla
öğlen 13.05' te 1 kase çorba ve yogurt yedim
daha yeni 1 yemek tabağı kadar karpuz yedim

sabah: 1 yumurta haşlama
1 salatalık
100 gr yağsız yoğurt

öğle: 2 yumurta haşlama
1 salatalık
100 gr yağsız yoğurt

akşam: taze fasulye yemeği 2 dolu dolu tabak yağsız tabi
bol yağsız salata

öğlen akşam arası da 1 cocopops 66 kalori
ve 1 adet kinder sürpriz yedim

toplam 700 kalori

herkezin menusu çok çok iyi ben bugun rahatsızdım menume çok dikkat edemedim toparlanmak için yarın paylaşim yapacam inş dilviin kardeş sanada geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…