- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istikrar1986
-
ben yanlış anladım kusura bakma
estagfurullah olur arada böyle şeyler :)
bu topiğin zaten süresi var niye böyle düşündün ki
bende bu gruptakı arkadaslarla zayıflamak ıstıyorum boyum 167 kılom 62 ıdealım 52
eger istedigin kiloya inince dikkat etmezsen hizla geri alirsin da o yüzden
galiba ideal kilona inince tekrar kilo alma diye söylüyo dimi boncuğum
yasin kac ki senin?
yasım 23 arkadasım
yasım 23 arkadasım
valla ben 54 55 olmak ıstıyorum alttan aldıgım ıcın zayıflamak ıstıyorum gecrkkten ıkı haftadır yuruyusteyım ama tık yok valla nasıl verceksem
onu ancak bölgesek hareketler calisarak verebilirsin, istersen 50 kilo ol yine de hareket yapmadikca erimez
hareketlerde yapıyorum 4km yuruyorum ardından parklardakı spor hareketlerıyle calısıyoruz esımle valla suna karnım ac ama yemıycemmm bırde bırde yanlarımda sımıtlerım var onlarında gıtmesını ıctıyorum
menun çok güzel en güzelide bu şekilde ayrıntılı yazarak zayıflamayı önemsemen tebrikler inş kısa zamanda istediğin neticeye ulaşirsınselam kzılar size bugünkü menümü paylaşyııım
Sabah: kepek ekmeğin en köşesine 1 dilim kadardı kibrit kutusunun yarısı kadar peynir + 3 zeytin ve 1 su bardağında tek şekerli çay
Ara: yok
Öğlen: 1 tavuk biftek (normal dana eti gibi tavuk eti) fırında pişmiş şekilde + 1 çatal pilav + bol sirkeli 1tatlı kaşığı kadar yağ olan mevsim salata
Ara: 2 kepekli yulaflı bisküvi 6 7 tane badem
Akşam: 2 biber 1 patlicanı közledim 2 yemek kaşığı yoğurt + 1 yarım dilim ekmekle yedimm
Ara: bi ufacık kase kiraz + 6 7 tane badem ve gün bitti..
Bu arada işten çıkınca yürüdüm birazcık çok azıcık uzattım yolumu
1800 adım yürümüşüm
Su: +
Menü:+
Spor: yarım artı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?