- Konu Sahibi istikrar1986
-
teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım :)herkezin menusu çok çok iyi ben bugun rahatsızdım menume çok dikkat edemedim toparlanmak için yarın paylaşim yapacam inş dilviin kardeş sanada geçmiş olsun
Kızlar şimdiden yarını yaziim çünkü yarın giremicem: yarın maalesef braz salmış olcam ama haftaiçi tabiki toparlama diyeti yapıcam:)
Yarın sabah klasik kahvaltımı yaparım, öğleyin çiğköfte ayran
Akşamda balık ekmek ve Light kola
Bu programı uzun süredir yapıodum o yüzden yarın pek diyete uygun olmıcam:18:
Ama arada gerekli çünkü uzun zamandır ayarlayıp planladığım bi program vardı yarın yapıcazzz
Görüşürüz kızlar öpüldünüzzz
kızlar işte menümmm
kahvaltım 8.30
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim
akşam yemeği 17.00
süt (yarım yaglı) yulaf ezmesi kahve ve balla yapılan müsli
1 yemek tabağı (normal tepeleme değil) karpuz
1 yemek kaşığı bulgur pilavı-sebzeli
1 yemek kaşığı yoğurt
hem müsli hem pilav çok değil mi?
evet ya inş yakmışsındır pizza bildiğim kadarıyla çok kalorili ama haftasonunu yine iyi atlaymışsıngünaydın kızlaaarrrr, cumartesi günü geyet güzeldim kaçamağım olmadı ama dün bir güzel pizza ve kola yuttum ama Allahtan erken saatte yedim ve dün düğün vardı arkadaşımın oynadım sanırım yaktım onlarıve başka bişeyde yemedm gün boyu tok tuttu. sizler ne alemdesinz
inş başarılı olursun bu işin ipini kaçırmadan hemen tutmak gerekSabah kahvaltım: yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,2dilim salam,salatalık,domates,biber,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos, şekersiz limonata
Öğle: Light meyveli yoğurt, erik ve kayısı
Akşam: 1tatlı kaşığı ile pişirdiğim taze fasülye,cacık ve zero
Tüm günümü ayarladım bu şekilde bugünkü menüm:)
Toplamda 562 kalori
Dün malum balık ekmek çiğköfte falan kaçırdığım için önümdeki bi kaç gün sıkı diyet var
porsiyonların az güzel bir menu bencekızlar işte menümmm
kahvaltım 8.30
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim
akşam yemeği 17.00
süt (yarım yaglı) yulaf ezmesi kahve ve balla yapılan müsli
1 yemek tabağı (normal tepeleme değil) karpuz
1 yemek kaşığı bulgur pilavı-sebzeli
1 yemek kaşığı yoğurt
maşallah spor ve menun çok güzelkahvalti(8:00)3 adet etsiz cig köfte, 1 büyük bardak ayran, 100 gr karpuz.
aksam yemegi(17:15)1 adet kiymali kabak dolmasi, 1 adet kiymali yesil biber dolmasi. dolmalar büyük degildi
spor olarak hastaneye yürüdüm geldim toplamda 7 km yürümüsümdür.
bozacım menunu böyle devam ettirerek inş kısa zamanda sonuç alırsın çok güzelSabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin
Öğle: Peynirli tost, 1 ayran
Akşam: 1 porsiyon etli yaprak sarma, yoğurt, yağsız salata
sabah öğlen aralar çok iyide akşam banada biraz fazla geldi herhalde mücveri yağda kızartmamışsın yinede iyibugünkü menümm ;
Sabah: yarım kibrit kutusu peynir 1buçuk dilim kepek ekmeği 4 zeytin + tek şekerli yeşil çayımm
Ara : 1 böğürtlen çayı + 2 yulaflı kepekli bisküvi
öğlen: 3 - 4 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 ufacık tavuk baget + 1 dilim patates 1 bardak ayran
Ara: 1 tane yulaflı kepekli bisküvi + normal çay
Akşam; bu kendi karışımım oldu kızlarrkendime mücver yaptım içindekiler; 1 tane kabak + 1 yumurta+ 1 y.kaşığı un ( yulaf kepeğim olsaydı daha güzel olurdu) tuz karabiber pul biber ve nane.. bunları pişirdim ve yarısını yiyebildim ama gerçekten güzel oldu. sonra 1 patlican + 1 çarliston biber közledim. ve patlicanın yarısını yedim. ve 2 y.kaşığı yoğurt
çok doydum ama ya fazlamı olmuş sizce
neyyse bugün suyu anca 2 lt ye tamamlayabilcem su içesim yok. haa birde 2 kare %70 kakaolu bitter çikoo.
Birazdan balkonda yeşil çay keyfi yapıcammm
ve 20 dk yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?