bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

Kızlar şimdiden yarını yaziim çünkü yarın giremicem: yarın maalesef braz salmış olcam ama haftaiçi tabiki toparlama diyeti yapıcam:)
Yarın sabah klasik kahvaltımı yaparım, öğleyin çiğköfte ayran
Akşamda balık ekmek ve Light kola
Bu programı uzun süredir yapıodum o yüzden yarın pek diyete uygun olmıcam:18:
Ama arada gerekli çünkü uzun zamandır ayarlayıp planladığım bi program vardı yarın yapıcazzz
Görüşürüz kızlar öpüldünüzzz

herkezin menusu çok çok iyi ben bugun rahatsızdım menume çok dikkat edemedim toparlanmak için yarın paylaşim yapacam inş dilviin kardeş sanada geçmiş olsun
teşekkür ederim sanada geçmiş olsun canım :)

şimdiden afiyet olsun canımcım :)

HERKESE günaydın salı gününe az kaldı herhesin kilosunu çok merak ediyorum şu haftasonunuda iyi bir şekilde atlaksak haftaya güzel güzel devam etsek

kızlar günaydın hepinizee
kahvaltım yarım dilim çavdar ekmeği
bir avuç kadar yagsız et
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
4 lokma karpuz
1 yemek kaşığı süt mısır

sabah uyanir uyanmaz 600 tane ip atlama hareketi yaptim 6 dakika sürdü
kahvalti(9:30)minicik bir parca beyaz peynir, 3 kücük zeytinyagli yaprak sarma, 1 haslanmis yumurta(tuz dahil hic bisey koymadim), 3 parca karpuz ve 1 bardak sekersiz cay.
aksam yemegi(17:15) 100 gram haslanmis dana eti(1 kepce suyuyla beraber), 1 kase salata (marul-salatalik-sogan ve 1 cay kasigi yag)

kahvaltım (10.45)yarım dilim çavdar ekmeği
bir avuç kadar yagsız et
2 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
4 lokma karpuz
1 yemek kaşığı süt mısır

akşam yemeğim (16.45)(hiç planımda yoktu ailece gezdik alışveriş yaptık)
1 tane el kadar (normal büyüklükte 2 tane) elmalı ponçik 2 lokma simit ve 1 lokma pizza yedim pastanede oturduk acıkınca ama ben abartmadım tabiki eve gelince (17.30)6-7 dilim karpuz yiyip günü kapattım

bende çok yedim bugün kızlar. 1000 kaloriyi geçmedim ama çok yemişim gibi geliyor bana 1000 kaloriyi bulunca . yazayım menümü

sabah
birer adet domates salatalık biber 1 yumurta

öğle
2 yumurta

ara
200 gr yağsız yoğurt

akşam
2 yumurta
1 kutu ayran
2 adet meyveli yoğurt yedim.

sağlıksız olarak tek meyveli yoğurt yedim diğerleri iyi.ama dayanamadım kızlar pazstanede yaş pasta gördüm o an düşündüm ki şu pasta önümde olsa hepsini yerim diye. ve yiyebilirdim kızlar koskocaman pastayı yerdim canım çok tatlı çekiyor yaa

ha bu arada dışardada hafif tempoda 1 saat yürüdüm. aslında 1 buçuk saat yürüdüm ama ben yine bir saatten hesaplıyorum

Son düzenleme:
sabah 1d.ekmek 1 yumurta yeşllik
ara yeşil çay
öğlen 1ayran 1 kase sebze yemeği
ikindi 2meyve spor 500 kalori

haftasonunundan dolayımı ne menu paylaşimlari azalmış neyse çok şükür atlattık artık tartılma günümüz geldi yarın inş herkes bildirim yapar boza yağmur kardeşler nerdesiniz

günaydın kızlaaarrrr, cumartesi günü geyet güzeldim kaçamağım olmadı ama dün bir güzel pizza ve kola yuttum ama Allahtan erken saatte yedim ve dün düğün vardı arkadaşımın oynadım sanırım yaktım onları ve başka bişeyde yemedm gün boyu tok tuttu. sizler ne alemdesinz

kızlarrr günaydıınn hiç halim yok ama çok enerjiğim bu nasıl oluyo baa
unutmadan kahvaştımı yazayım
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim

Sabah kahvaltım: yulaf kepeği krep,1tane Light üçgen peynir,2dilim salam,salatalık,domates,biber,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos, şekersiz limonata
Öğle: Light meyveli yoğurt, erik ve kayısı
Akşam: 1tatlı kaşığı ile pişirdiğim taze fasülye,cacık ve zero

Tüm günümü ayarladım bu şekilde bugünkü menüm:)
Toplamda 562 kalori
Dün malum balık ekmek çiğköfte falan kaçırdığım için önümdeki bi kaç gün sıkı diyet var

kızlar işte menümmm
kahvaltım 8.30
1 yemek tabağı karpuz
3 lokma ekmek
1 küçük dilim peynir
3 küçük lokma piliç burger eti
salatalık 2ince dilim

akşam yemeği 17.00
süt (yarım yaglı) yulaf ezmesi kahve ve balla yapılan müsli
1 yemek tabağı (normal tepeleme değil) karpuz
1 yemek kaşığı bulgur pilavı-sebzeli
1 yemek kaşığı yoğurt

kahvalti(8:00)3 adet etsiz cig köfte, 1 büyük bardak ayran, 100 gr karpuz.
aksam yemegi(17:15)1 adet kiymali kabak dolmasi, 1 adet kiymali yesil biber dolmasi. dolmalar büyük degildi
spor olarak hastaneye yürüdüm geldim toplamda 7 km yürümüsümdür.

hem müsli hem pilav çok değil mi?

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin

Öğle: Peynirli tost, 1 ayran

Akşam: 1 porsiyon etli yaprak sarma, yoğurt, yağsız salata

bugünkü menümm ;

Sabah: yarım kibrit kutusu peynir 1buçuk dilim kepek ekmeği 4 zeytin + tek şekerli yeşil çayımm

Ara : 1 böğürtlen çayı + 2 yulaflı kepekli bisküvi

öğlen: 3 - 4 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 ufacık tavuk baget + 1 dilim patates 1 bardak ayran

Ara: 1 tane yulaflı kepekli bisküvi + normal çay

Akşam; bu kendi karışımım oldu kızlarr kendime mücver yaptım içindekiler; 1 tane kabak + 1 yumurta+ 1 y.kaşığı un ( yulaf kepeğim olsaydı daha güzel olurdu) tuz karabiber pul biber ve nane.. bunları pişirdim ve yarısını yiyebildim ama gerçekten güzel oldu. sonra 1 patlican + 1 çarliston biber közledim. ve patlicanın yarısını yedim. ve 2 y.kaşığı yoğurt

çok doydum ama ya fazlamı olmuş sizce
neyyse bugün suyu anca 2 lt ye tamamlayabilcem su içesim yok. haa birde 2 kare %70 kakaolu bitter çikoo.

Birazdan balkonda yeşil çay keyfi yapıcammm
ve 20 dk yürüdüm

evet ya inş yakmışsındır pizza bildiğim kadarıyla çok kalorili ama haftasonunu yine iyi atlaymışsın
inş başarılı olursun bu işin ipini kaçırmadan hemen tutmak gerek

porsiyonların az güzel bir menu bence
maşallah spor ve menun çok güzel

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin

Öğle: Peynirli tost, 1 ayran

Akşam: 1 porsiyon etli yaprak sarma, yoğurt, yağsız salata
bozacım menunu böyle devam ettirerek inş kısa zamanda sonuç alırsın çok güzel

sabah öğlen aralar çok iyide akşam banada biraz fazla geldi herhalde mücveri yağda kızartmamışsın yinede iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…